ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Levné dřevěné palubky obkladové, podlahové, srubové, fasádní
Kvalitní ale levné dřevěné palubky zakoupíte u firmy WOODCMTE s.r.o. z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj. V nabídce obkladové, podlahové, srubové, fasádní palubky.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Zemní, výkopové, bourací práce i odvoz suti, dovoz materiálu
Společnost Výkopové práce-Škrabal s.r.o. zajistí v lokalitě Uherské Hradiště zemní práce, bourací práce i odvozu suti a dovoz materiálu.
Odborná prohlídka, revize plynové kotelny - revizní technik pohlídá lhůty pro pravidelné kontroly
Firma THERMATIC se zaměřuje na odborné prohlídky, revize kotelen v regionu Zlínský kraj. Revizní technik Vám pohlídá lhůty pro pravidelné kontroly, revize plynové kotelny. Vyhnete se tak sankcím.
Stone kamenný koberec do interiéru, exteriéru-pro zimní zahrady, vjezdy, terasy
Kamenný koberec Stone vhodný do exteriéru i interiéru dodá firma Stavebniny Bobál Zlín. Doporučujeme pro terasy, vjezdy, chodníky, do garáže, zimní zahrady.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Instalatérské práce vodo topo plyn - rozvody vody, topení, plynu
Odborné instalatérské práce vodo-topo-plyn v okrese Zlín zajistí firma Petr Jurásek. Realizujeme rozvody vody, topení a plynu.
Studna na klíč - komplexní dodávky studny
Komplexní dodávky studny v regionu Zlínský kraj, Kroměříž, Zlín provádí firma Ing. Luděk Páleníček. Studna na klíč bude zrealizována po schválení návrhu. Vyřídíme i nezbytné legislativní záležitosti.
Podlahářství zajistí pokládků koberců, realizace podlah od A do Z - PVC, vinylové, laminátové podlahy
Podlahové studio Holešov zajistí podkládku koberců a realizace podlah - PVC, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy. Podlahářství Radek Sedláček přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj.
Servis pro vjezdové brány, vrata privátní i průmyslová - 7 dnů v týdnu, do 24 hodin
Společnost AutoDOOR Uherský Brod - Ing. Michal Kašný zajistí 7 dnů v týdnu servis pro vjezdové brány a privátní i průmyslová vrata - opravy v okruhu 100km řešíme do 24 hodin.
Kvalitní řezivo a kulatina na stavbu přímo z pily Zlín-Malenovice
Řezivo a kulatinu na stavbu či výrobu nábytku můžete odebrat přímo z pily - Malenovická pila Zlín dodává pouze kvalitní produkty.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Malířské práce-dekorační, interiérové malby a nátěry, sádrové stěrky
Interiérové dekorační malby a nátěry, hladké i strukturované sádrové stěrky a běžné malířské práce provádí v regionu Zlín firma Lutonský - Vizovice.
Největší výběr venkovních, vnitřních dveří - prodej, montáže včetně zárubní
Společnost BRITRA ZLÍN, s.r.o. Otrokovice má největší výběr venkovních, vnitřních dveří v regionu Zlín. Na prodej různé materiály i dezény. Zajistíme zaměření i montáže.
Eshop, prodej dekorativních stěrek do interiéru - luxusní barvy a omítky z Itálie
Společnost Finpaints s.r.o. Kroměříž má výhradní zastoupení pro Českou republiku i Slovensko na prodej dekorativních stěrek do interiéru. jde o luxusní barvy a omítky Rivedil z Itálie.
GSP Zlín - zeměměřická kancelář, geodetické práce, vytyčování hranic pozemků,  zeměměřič
GSP Zlín - zeměměřická kancelář, geodetické práce, vytyčování hranic pozemků, zeměměřič, zakládání veškerých staveb, práce v bodových polích, poradenská činnost.
Instalatér - domovní instalace, revize vody, plynu, topení
Instalatér Petr Jurásek působí v regionu Zlín, Zlínský kraj. Zajišťuje servisní služby, provádí domovní instalace i revize vody, topení a plynu.
Revize, kontroly plynových zařízení, kotlů, sporáků, plynovodů - pohlídáme lhůty revizí
Ohledně revize plynových kotlů, sporáků, plynovodů a dalších plynových zařízení se obracejte v regionu Zlín, Kroměříž, Zlínský kraj na firmu THERMATIC. Díky znalosti zákona pohlídáme lhůty revizí.
Podřezání zdiva diamantovým lanem - izolace kamenného, smíšeného, betonového zdiva
Firma ACHP služby s.r.o. provádí mechanické i chemické izolace zdiva v regionu Zlínský, Olomoucký a Moravskoslezský kraj. U kamenného, smíšeného a betonového zdiva provádí podřezání diamantovým lanem.
Revize plynu, plynových zařízení, tlakových nádob od zkušeného revizního technika
Revize plynu, plynových zařízení, tlakových nádob se musí pravidelně opakovat, proto se v regionu Zlín, Kroměříž, Zlínský kraj obraťte na zkušeného revizního technika Ing. Nohavu z firmy THERMATIC.
Stavební truhlářství, nábytek pro domácnost - vestavné skříně, kuchyňské linky ze dřeva, dýhy, lamina
Truhlářství Karal Otrokovice vyrábí nábytek pro domácnost ze dřeva, dýhy, lamina. Vybavení bytu, vestavné skříně, kuchyňské linky i stavebně-truhlářské výrobky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Kvalitní pilařské výrobky, řezivo Zlín-dřevěné trámy, prkna, latě, fošny, hranoly
Různé pilařské výrobky v jakémkoliv množství dodá společnost Pila Zlín-Malenovice. Kvalitní jehličnaté řezivo, dřevěné latě, fošny, trámy či prkna - doprava zajištěna.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Dekorativní plastické malby, reklamní malby a nápisy na fasády, domy
Dekorativní plastické malby v interiéru provádí firma Lutonský z regionu Zlín. Za použití horolezecké techniky vytvoříme i reklamní malby a nápisy na fasády, domy.
Podřezání zdiva řetězovou pilou - mechanické izolace vlhkého cihelného zdiva
Firma ACHP služby s.r.o. z Bystřice pod Hostýnem provádí izolace zdiva, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Moravskoslezský kraj. V rámci mechanické izolace provádí podřezání zdiva řetězovou pilou.
Vjezdové, křídlové a posuvné brány na míru - prodej a montáž v různých odstínech
Prodej, montáž vjezdových, křídlových i posuvných brán zajišťuje specialista na brány, vrata a rolety, společnost BLABLA VRATA s.r.o. z Valašského Meziříčí.
Návrhy a realizace vybavení interiérů - zakázková výroba bytového nábytku z masivního dřeva, lamina i dýhy
Truhlářství Milan Bajer Zlín se zabývá návrhy a realizací vybavení do interiérů. Působí především ve Zlínském kraji a Praze. Nábytek vyrábíme z masivního dřeva a také z lamina i dýhy.
Zděné rodinné domy na klíč, nízkoenergetický dům za cenu bytu - výstavba na Moravě
Stavební firma EB - stav s.r.o. Zlín realizuje stavby, zděné rodinné domy na klíč v lokalitě Zlínský kraj a na Moravě. Aktuálně dodáme projekt výstavby zdarma, můžete mít dům za cenu bytu.
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání špinavé vody
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání znečištěné vody, odstranění usazené vrstvy nečistot ze dna, odkalení studny.