ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Půjčovna stavební, čistící, zahradní techniky - krátkodobý pronájem
Půjčovna VP Uherský Brod vyřeší Vaše starosti, pokud nemáte potřebné stavební stroje, čistící, zahradní techniku pro práce kolem domu a na zahradě. Klientelu máme převážně z okolí Uherského Hradiště.
Rozvaděče NN a VN, rozvaděčové skříně – výroba na míru
Rozvaděče nízkého a vysokého napětí, výroba oceloplechových rozvaděčových skříní na zakázku pro průmyslová odvětví, energetiku realizuje společnost Spálovský, a.s.
Kompletní rekonstrukce bytových jader, přestavba koupelen
Společnost Petrastav - Petr Trachtulec zajišťuje přestavbu koupelen, rekonstrukce bytových jader i společných prostor bytových domů. Působí v regionu Uherské Hradiště, Strážnice, Veselí.
Stavba ocelových hal - výroba, montáž ocelové konstrukce, opláštění haly
Hlavní zaměření společnosti KAMAX-METAL z regionu Zlínský kraj je stavba ocelových hal, výroba, montáž ocelových konstrukcí a opláštění haly. Působíme v lokalitě Morava.
Výroba eurooken Zlín, dřevěná, kastlová, rustikální, historická, špaletová, extra izolační okna
Výroba eurooken Zlín, dřevěná, kastlová, rustikální, historická, špaletová, kvalitní povrchová úprava oken a dveří, specializace na výrobu extra izolačních oken.
OKNA-DVEŘE JAVORNÍK, s.r.o.
Výstavba inženýrské sítě - kanalizace, vodovody v oblasti Morava
Společnost RYBÁRIK s.r.o. z regionu Uherské Hradiště se mimo dopravní stavby zaměřuje na inženýrské sítě - vodovody, kanalizace a plynovody. Působí v oblasti Morava.
Dlažby, obklady ze dřeva -  dřevěné fasády, obložení stěn, stropů
Firma BUČEK střechy se zaměřuje na dlažby a obklady z exotického dřeva v regionu Zlínský kraj, Uherský Brod. Montuje obklady fasády ze dřeva i dřevěné dlažby a obložení stěn, stropů v interiéru.
Designová garážová vrata - prodej, montáž, moderní vzhled a hladký povrch
Designová garážová vrata s moderním vzhledem a hladkým povrchem a jejich prodej i montáž realizuje společnost Blabla Vrata s.r.o. v okolí Valašského Meziříčí a Vsetína.
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle, výměny topných těles, čerpadel, kotlů.
Zámečnické práce Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody
Zámečnická zakázková výroba Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody, kooperace.
Profesionální kotevní technika pro kvalitní ukotvení - kotvy, šrouby, vruty, patky
Společnost SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína se zabývá dodávkou profesionální kotevní techniky. V sortimentu naleznete kotvy, vruty, patky, šrouby a další kotevní materiál pro kvalitní ukotvení.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Sádrokartonářské práce pro firmy - sádrokartonové konstrukce, příčky, podhledy
Společnost Izolinvest s.r.o. Zlín - Tečovice provádí sádrokartonářské práce pro firmy v rámci celé ČR, především v regionu Zlínský kraj a Praha. Montujeme sádrokartonové konstrukce, příčky, podhledy.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Posuvné-nesené brány - skvělé vjezdové brány, které vždy zaručují správnou funkci brány
Posuvné-nesené brány vjezdové a jejich montáž i prodej realizuje společnost BLABLA VRATA s.r.o. z Valašského Meziříčí, která se specializuje na prodej a montáž vrat, brán a rolet.
Kamenictví, restaurátorské práce, náhrobky Halenkov, obklady, kuchyňské pracovní desky
Kamenictví, restaurátorské práce, náhrobky Halenkov, obklady, kuchyňské pracovní desky, kompletní výroba pomníků, sekání nápisů včetně povrchové úpravy.
Jeřábnické práce s řidičem - pronájem jeřábu včetně obsluhy na Moravě
Společnost KAMAX - METAL s.r.o. Kroměříž zajišťuje mimo jiné i jeřábnické práce s řidičem - pronajmeme jeřáb pouze včetně obsluhy. Působí na Moravě, v regionu Zlínský kraj, Prostějov, Vyškov.
Montáž, servis garážové, stínící techniky - předokenní rolety, žaluzie, garážová vrata
Společnost Macek Milan Kroměříž se zabývá montáží garážové, stínící techniky a zajišťuje servis v regionu Zlínský kraj. Dodáme Vám předokenní rolety a žaluzie i garážová vrata.
Plastové zdvižně posuvné dveře - velké prosklené dveře s lehkým ovládáním, které dodají více denního světla
Dodejte Vašemu domovu více slunečního svitu a vzdušnosti! Pořiďte si plastové zdvižně posuvné dveře od firmy Slovaktual ze Zlína, která Vám vyrobí tyto velké prosklené dveře podle Vaších představ.
Výstavba monolitických konstrukcí, rodinných domů na klíč
Monolitické konstrukce, železobetonové stavby, průmyslové haly, základy, opěrné zdi, realizace střech, zateplení fasád a jiné řemeslnické práce realizuje Stavby RS-mont, s.r.o.
Nadkrokevní izolace střechy u novostavby - pro větší obytnou plochu v podkroví
Společnost Buček střechy doporučuje u novostavby zvolit při izolaci střechy nadkrokevní izolace, docílíte tak větší obytné plochy v podkroví. Obraťte se na nás v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj.
Vratové, bránové systémy - výroba, montáž průmyslových vrat, vjezdových bran, závor, nakládací techniky
Společnost AutoDOOR Uherský Brod dodává vratové a bránové systémy pro průmyslový i privátní sektor. Zaměřujeme se hlavně na průmyslová vrata, průmyslové vjezdové brány, závory i nakládací techniku.
Výroba zastřešení venkovních dveří, přístřešky nad vchodové dveře
Společnost SEADD s.r.o. Zlín zaměřuje výrobu na zastřešení venkovních dveří. Přístřešky nad vchodové dveře vyrábí v kombinaci nerez a desek z lexanu v různých barvách.
Sypané ploty široké, úzké - realizace gabionů, prodej gabionových sítí, konstrukcí
TRIDIF, obch. výr. společnost, s.r.o. Uherské Hradiště řeší realizace gabionů v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Dodáme sypané gabionové ploty široké i úzké. Zabýváme se prodejem gabionových sítí.
Hliníkové vchodové dveře a sekční garážová vrata na míru včetně montáže za akční cenu
Hliníkové vchodové dveře a garážová vrata na míru včetně montáže za neuvěřitelné ceny seženete jedině u BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí.
Revize, kontrola plynového zařízení, tlakových nádob
Společnost HASTEKO s.r.o. Uherský Brod zajistí revize, kontroly plynového zařízení a tlakových nádob. Působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Revize a čištění plynových kotlů, příprava kotle na topnou sezónu
Vyčištění či zhotovení potřebné revize plynového kotle, uvedení kotle do provozu v rodinných domech či bytech v okolí Prahy od pana Martina Hučína.