ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Elektrické ruční nářadí, elektronářadí Narex, Bosch-autorizovaný prodejce, opravy
Narex Servis Hulín je autorizovaný prodejce nářadí zn. Narex, Bosch pro klientelu z regionu Kroměříž, Zlín - elektrické ruční nářadí prodáváme a provádíme i pozáruční opravy.
Rychle stavitelné modulové, rámové lešení - pronájem, půjčovna
Půjčovna lešení Josef Brucháček poskytuje pronájem lešení firmám v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Zlínský kraj. Pro pokrytí velkých ploch doporučujeme rychle stavitelné modulové, rámové lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Rekonstrukce domů, bytů a koupelen od stavební společnosti MAJK - VM s.r.o.
Společnost MAJK - VM s.r.o. z okresu Kroměříž se zabývá stavební činnosti a pomůže Vám s rekonstrukcí rodinného domu, bytu nebo koupelný, zajišťuje i další stavební činnosti.
Stříkané fasády rychle - nátěry omítkových fasád, lepené tepelné izolace
Firma Omítky Popek s.r.o. přijímá zakázky na stříkané fasády v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Řešíme lepené tepelné izolace, nátěry omítkových směsí. Chcete-li mít fasádu rychle, oslovte nás.
Plotové systémy-sloupky, oplocení, pletivo na ploty, brány, branky
Plotové systémy a pletivo různého druhu zakoupíte u firmy Oplocení Tlumačov z regionu Zlínský kraj. V nabídce hotové brány, branky, plotové sloupky, pletivo na ploty.
Montáže, výměna, oprava průmyslových potrubních rozvodů
Činností firmy MONTEMA z regionu Zlínský kraj jsou montáže, výměna a oprava průmyslových potrubních rozvodů. Potrubní rozvody i vyrábíme.
Výroba, velkoobchod stavební chemie, hobby výrobky - nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace v eshopu
Společnost SIGA, a.s. ze Zlínského kraje je výrobce produktů z oblasti stavební chemie, výroba zaměřena i na hobby výrobky pro domácnost. V sortimentu nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace, pěny.
Betonové obklady Vaspo, z imitace kamene-do interiéru i exteriéru
Do interiéru i exteriéru je možné použít pro dekoraci betonové obklady z imitace kamene - Vaspo. Ve Zlíně je zakoupíte u firmy Stavebniny Bobál.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Rolovací garážová vrata - montáž bez stavebních úprav do každého otvoru
Rolovací garážová vrata jsou vhodná do nové i původní garáže, bez stavebních úprav lze provést montáž do každého otvoru. V regionu Uherské Hradiště, Zlín, Přerov Vám je dodá firma ČERNÍK s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech - vhodné jako střešní krytina, fasádní obklady
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech dodává STATO střechy. Ty jsou oblíbeným konstrukčním materiálem vhodné jako střešní krytina či fasádní obklady. Působíme v Kroměříži, Tovačově.
Instalační materiál vodo topo plyn, železářské zboží, hutní materiál-pro živnostníky i kutily
Velký výběr instalačního materiálu vodo topo plyn, hutního materiálu i železářského zboží je pro živnostníky i kutily na prodejně firmy VTP PELKA s.r.o. Staré Město.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
HAKI lešení - půjčovna, pronájem systémového lešení
Půjčovna Josef Brucháček poskytne stavařům v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj pronájem lešení. K dispozici máme systémové HAKI lešení, trubkové i rámové lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Systém ENCELADUS pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV - decentrální čištění odpadních vod
Společnost SATTURN HOLEŠOV získala ocenění v oblasti decentrálního čištění odpadních vod. Unikátní systém ENCELADUS zahrnuje technologie pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV i úpravy vody.
Zámkové, venkovní, betonové dlažby, květináče pro upravenou zahradu
Po položení zámkové dlažby a výsazení květin budete mít upravenou zahradu. U firmy Stavebniny Bobál Zlín najdete velký výběr venkovní dlažby i betonové květináče.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Zakázková zámečnická výroba-ocelové, kovové skříně, schodiště, zábradlí
Firma Montema Otrokovice působí i v oboru stavebně zámečnická výroba. Zakázková výroba v regionu Zlín-kovové konstrukce, skříně, ocelové schodiště, zábradlí a regály.
Zásněžky Plastiplot - protisněhový plastový plot jako účinná bariéra proti tvorbě závějí
Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic u Zlína vyrábí zásněžky Plastiplot - jde o protisněhový plastový plot, který funguje jako účinná bariéra proti tvorbě závějí.
Truhlářství Mojmír Navrátil - nábytek z masivu i lamina nebo kuchyně na míru
Zakázkovou výrobu nábytku a kuchyní na míru z masivu pro Vás v okrese Uherského Hradiště vyrobí truhlář Mojmír Navrátil z Bojkovic.
Prodej, dodávka pozinkovaných okapů, moderních okapových systémů s povrchovou úpravou
Prodej a dodávku pozinkovaných okapů, rýn, žlabů s povrchovou úpravou zajistí výrobce moderních okapových systémů firma STATO střechy s.r.o. se sídlem v Napajedlech na Zlínsku.
Skleněné výrobky na míru - celoskleněné dveře, stěny, zástěny do kuchyně, zábradlí, nábytek, obklady ze skla
SKLOSERVIS-BROD s.r.o. je sklenářství s dlouholetou historií. Vyrábíme skleněné výrobky na míru - celoskleněné dveře, stěny, zástěny do kuchyně, zábradlí, nábytek, obklady ze skla.
Výroba a prodej plechové střešní krytiny z kvalitní pozinkované oceli s příslušenstvím
Výrobou a prodejem plechové střešní krytiny z kvalitní pozinkované oceli se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. v Janové u Vsetína. Krytinu dodáváme s kompletním systémem příslušenství.
Prodej interiérových barev značky HET - nové odstíny a široký výběr
DROGERIE Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm je prodejna s dlouholetou tradicí, která nabízí široký sortiment odstínů barev značky HET. V sortimentu naleznete velký výběr interiérových barev.
DROGERIE Petr Poruba
Decentrální ČOV s telemetrickým řídícím systémem pro malé obce
Společnost SATTURN HOLEŠOV realizuje pro malé obce i města soustavy ČOV s telemetrickým řídícím systémem - jde o decentrální způsob čištění odpadních vod.
Průmyslové malby, nátěry od profesionálů z malířství, natěračství Hubíkovi
V malířství, natěračství Hubíkovi Otrokovice máme tým profesionálů. Realizujeme především zakázky v okolí Zlína, komplexně provedeme průmyslové malby, nátěry i práce v bytových objektech.
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Městský mobiliář - výroba laviček, odpadkových košů, přístřešků, stojanů, stání pro kontejnery
Společnost XAN 89 s.r.o. se zabývá kovovýrobou i zámečnickou výrobou. Zaměřujeme se i na městský mobiliář, především výrobu laviče, košů, stojanů. Působí především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž