ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Restaurování starých oken, dveří a nábytku dodá vašemu domovu jedinečnou atmosféru
Vdechněte vašemu domovu jedinečnou atmosféru restaurováním starých oken, dveří či nábytku. ONJASI truhlářství ze Zábřehu vám s tím pomůže! Své restaurátorské práce poskytuje v Šumperku i Olomouci.
Kamenné venkovní dlažby i schody jsou ozdobou každé zahrady i náměstí
Ozdobou každé zahrady je kvalitní kamenná dlažba a schody - firma Pe Granit, s.r.o. vám zajistí realizace v Ostravě, Brně i Olomouci včetně dodávky materiálu.
Odolná dřevěná podlahová a obkladová prkna - výroba, prodej
Aby váš interiér tvořil příjemnou atmosféru a působil stylovým dojmem, pořiďte si dřevěná podlahová nebo obkladová prkna od firmy MOSAIC u Vsetína, která mají přírodní vzhled a také dlouhou životnost.
Prodej nových a použitých stavebních strojů, bazarový prodej Brno
vibrační pěchy a desky, nové i bazarové stroje, minirypadla, pásové dumpery, vyprošťovací technika, elektrocentrály, přídavná hutnící technika
Venkovní kamenná dlažba z přírodního kamene je elegantním a originálním řešením
Zvýrazněte svůj dům, zahradu nebo vaše město venkovní kamennou dlažbou z přírodního kamene. Kontaktujte firmu Pe Granit, která provádí kamenické a dlaždičské práce nejen v Olomouci, Brně a Ostravě.
Revize elektro a hromosvodů u budov, domů i novostaveb
Pokud vlastníte dům, novostavbu nebo jinou budovu, pak nezapomeňte na povinné revize! Pravidelné revize elektro, hromosvodů a různých zařízení vám zajistí firma JEŽEK - elektro s.r.o. u Olomouce.
Užitkové automobily Isuzu- Isuzu D-MAX
užitková vozidla značky Isuzu, přídavná hutnící technika, vyprošťovací technika, pneumatikové válce, rypadla a minirypadla, vibrační desky a pěchy
Zpracování projektové dokumentace stavby - projektový inženýr
Pro správnou realizaci stavby je potřeba projektová dokumentaci. Tu vám zajistí projektový inženýr Ing. Aleš Baštinec v Olomouci. Neváhejte nás oslovit, rádi vám pomůžeme s projektováním vaší stavby.
Sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály v akci po celý rok
Na prodejně PRO-DOMA Olomouc máte možnost využít akce po celý rok. V sortimentu sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály a další stavební materiál.
Asfaltové střešní pásy a střešní sortiment pro ploché střechy
Firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou v Olomouci dodává kvalitní materiál pro Vaše střechy. V kompletním sortimentu pro ploché střechy naleznete také asfaltové pásy pro střechy a spodní stavby
Kurz pro obsluhu stavebního stroje - zajištění optimálního výkonu
Kurz pro obsluhu stavebního stroje, zajištění optimálního výkonu, univerzální dokončovací stroje, stavební technika, půjčovna stavební techniky zajistí v Ostravě firma WAY MORAVA, s.r.o.
Vodoinstalatérský materiál a stavební chemie Mapei - prodej
Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. provozuje specializovanou prodejnu, ve které si vyberete z širokého sortimentu vodoinstalatérského materiálu a veškeré stavební chemie.
Moderní kuchyňské sestavy, kuchyně na míru - od návrhu až po výrobu a montáž
Stolařství a Truhlářství Unzeitig se sídlem v Šumperku se zabývá návrhem, výrobou a montáží kuchyní a kuchyňských sestav na míru v moderním, klasickém, rustikálním či ve francouzském provence stylu.
Vinylová podlaha v akci - prodej podlahové krytiny za akční cenu
Podlahy a Interiéry - podlahové studio prodává vinylovou podlahu za akční cenu. Zabýváme se prodejem podlahové krytiny a materiálu po celé ČR a pokládku odborně provedeme v Přerově i Hranicích.
Hobby market-potřeby pro malíře, obkladače, podlaháře, elektrikáře
Prodejna PRO-DOMA Tvarožná je Hobby market pro řemeslníky v regionu Brno a okolí. V sortimentu jsou stavebniny a potřeby pro malíře, obkladače, podlaháře, elektrikáře.
Bezpečnostní dveře Securido vaši domácnost ochrání
Chcete-li ochránit vaši domácnost a pořídit si kvalitní bezpečnostní dveře, pak toho docílíte jedině s dveřmi Securido od společnosti JKT Okna Olomouc.
Skutečně kvalitní dodávka a montáž bezpečnostních dveří Securido
Pokud chcete skutečně kvalitní dodávku a montáž bezpečnostních dveří, které budou nejen ozdobou pro váš byt, kancelář či rodinný dům, pak se obraťte na firmu JKT Okna Olomouc, s.r.o.
Provádění staveb - stavební dokončovací práce, rekonstrukce objektů
Firma Ekonstrukt - Martin Skopal provádí stavby a rekonstrukce objektů. Také se zaměřuje na stavební dokončovací práce v Olomouci a okolí.
Stavební firma pro lepší bydlení - rekonstrukce bytového jádra i koupelny
Bydlíte v paneláku a toužíte po změně? Stavební firma J.V.G. LIVEX Olomouc provádí rekonstrukce bytových jader i koupelen. Pro vaše lepší bydlení zajistíme vše!
Zemní a výkopové práce - výkopy základů, jímek
Chcete-li vykopat základy, jímky nebo přípojky, pak přenechejte tuto práci firmě Kontejnery Müller s.r.o. se sídlem v Olomouci, která má bohaté zkušenosti v oblasti zemních a výkopových prací.
Rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů
Rozhodli jste se pro rekonstrukci vašeho interiéru a hledáte vhodnou firmu, která vám pomůže s projektováním a vizualizací? PW interier Jaroslav Horák v Olomouci vám se vším pomůže.
Protipožární dveře Securido do bytu, kanceláře i paneláku - montáž, prodej
Společnost JKT Okna Olomouc se specializuje na dodávky a montáže bezpečnostních a protipožárních dveří nejen pro váš bezpečný domov, ale také do restaurací či jiných zařízení.
Rypadla a minirypadla YANMAR, prodej a půjčovna stavebních strojů
pneumatikové válce, rypadla, minirypadla, vyprošťovací technika, pásové dumpery, dokončovací stroje, stavební stoje YANMAR, přídavná hutnící technika
Hutnící technika, stavební stoje, autorizovaný prodejce AMMANN
AMMANn, příkopové válce, vibrační pěchy a desky, přídavná hutnící technika, vyprošťovací technika, tahačové válce hladké a ježkové, užitkové automobily ISUZU
Truhlářství, zakázková výroba vestavěného i samostatně stojícího nábytku na míru
Zakázkové truhlářské výrobky vždy přesně zapadnou na dané místo, které mají k dispozici. Nechte si vyrobit vestavěný nebo samostatně stojící nábytek na míru od firmy Stolařství a truhlářství Unzeitig.