ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Realizace a dodávky občanských, bytových i průmyslových staveb na klíč
Firma GEMO a.s. vám zajistí komplexní realizaci a dodávku občanských, bytových i průmyslových výstaveb včetně staveb na klíč.
Bezpečnostní vstupní, exteriérové dveře - prodej i montáž
Chcete-li mít zabezpečený byt kvalitními bezpečnostními dveřmi, pak navštivte vzorkovou prodejnu MKA Service v Prostějově, kde vám poradí jaké dveře budou nejvhodnější a také zajistí odbornou montáž.
Hliníkové rohože na hrubé nečistoty - vstupní rohože v hliníkovém rámu
Firma hermély s.r.o. je distributorem čistící techniky z regionu Přerov-Olomoucký kraj. Dodává i rohože. Na hrubé nečistoty jsou vhodné vstupní rohože v hliníkovém rámu, samočistící hliníkové rohože.
Rekonstrukce, stavba střechy na klíč, zateplování střech
Plánujete-li rekonstrukci staré střechy, její zateplení nebo jste se rozhodli pro stavbu nové střechy na klíč, tak kontaktujte společnost Ezamont z Šumperka, která vám se vším pomůže,
Kompletní výstavba na klíč - občanské, průmyslové a bytové stavby včetně zajištění infrastruktury
Kompletní výstavbu na klíč, novostavby i rekonstrukce vám zajistí GEMO a.s. Hlavním zaměřením jsou občanské, průmyslové a bytové stavby včetně zajištění infrastruktury.
Ověření klempíři a pokrývači vám zajistí kvalitní střechy na klíč
Pokud chcete zhotovit, kvalitní střechu na klíč, která opravdu vydrží, pak kontaktujte ověřené klempíře a pokrývače ve firmě Střechy Listr - zhotovíme vám střechu na klíč v okolí Šumperka i Zábřehu.
Kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše
Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci, opravu nebo realizaci střechy vašeho rodinného domu, pak je zde pro vás firma FRANKIE - to jsou kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše.
Výroba svářenců a kompletních strojů - profesionální výroba a zaručená kvalita
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o., sídlící nedaleko Přerova poskytují služby v oblasti strojírenské výroby a zaměřují se i na výrobu svářenců a kompletních strojů dle dokumentace odběratele.
Střecha ze švédské oceli za nejlepší cenu - lehká střešní krytina
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. je významným dodavatelem kvalitních střešních krytin. Naše pobočka sídlící v Prostějově Vám nabízí střechu ze švédské oceli za nejlepší cenu.
Žebérkové, drátěné pletivo na plot - výroba na zakázku, prodej
Pokud sháníte žebérkové, drátěné pletivo na plot nebo do plotových rámů, kontaktujte firmu SITAP, s.r.o., která vám pletivo vyrobí na zakázku.
Pokrývačské práce - realizace a rekonstrukce střech
Střecha je základem domu, a proto je velice důležitá i její kvalita. Ve firmě FRANKIE vám zajistí profesionální pokrývačské práce, včetně odborné rady ve výběru správného materiálu na pokrytí střechy.
Stavební mechanizace všeho druhu pro vaše úspěšné realizace staveb - půjčovna
Potřebné vybavení pro vaše úspěšné realizace staveb vám zajistí stavební firma GEMO a.s. Půjčovna je vybavena kvalitními stroji všeho druhu.
Kvalitní nástroje na obrábění kovů - e-shop brusivo, ruční elektrické nářadí, měřidla, frézy
Kvalitní nástroje na obrábění kovů seženete na e-shopu firmy PRONAR s.r.o. sídlící v Olomouci - vybere si brusivo, ruční elektrické nářadí, měřidla, frézy a další.
Sanitární technika, vodoinstalační, topenářský a plynařský materiál, prodej
Sanitární techniku a keramiku, materiál pro vodařské, topenářské a plynařské práce, trubky, redukce, izolace, radiátory, umyvadla prodává společnost VODATEX OLOMOUC s.r.o.
Hliníkové ploty, drátěné, mřížové, oplocení, brány, vstupní branky
Hliníkové ploty moderní či klasické, drátěné, mřížové, realizace oplocení, brány posuvné, křídlové, vstupní branky vyrábí a montuje společnost Guardi CZ - Radek Holusek, Olomouc.
Výroba lisovaného, žebérkového pletiva  v různých variantách na zakázku
Společnost SITAP je výrobce pletiva z regionu Přerov. Výroba lisovaného, žebérkového pletiva probíhá s využitím nejmodernější výrobní technologie.
Lisované pletivo pro průmysl i na zahrady - výroba, prodej
Pokud se chystáte na stavbu plotu nebo hledáte pletivo vhodné jako třídič sypkých materiálů, pak zvolte lisované pletivo, které vyrábí firma SITAP s.r.o. se sídlem nedaleko Přerova.
Půjčovna nářadí a stavební techniky včetně dopravy - elektrocentrály, vibrační desky, pily i kladiva
K práci na stavbě je často potřeba speciální technika, proto se obraťte na firmu Kontejnery Müller s.r.o. v Olomouci, která vám zajistí zapůjčení potřebného nářadí a stavební techniky včetně dopravy.
Střešní nástavby - způsob jak efektivně proměnit plochou střechu v nové obytné prostory
Pokud chcete využít prostoru ploché střechy a vytvořit nové obytné prostory, pak jsou ideálním řešením střešní nástavby, na které je v Šumperku a Zábřehu specialistou firma FRANKIE spol. s r.o..
Ruční nářadí pro firmy i řemeslníky - šroubováky, hlavice Gola eshop
Pokud si chcete zakoupit ruční nářadí u odborníka, pak navštivte eshop firmy Pronar z Olomouce, kde si vyberete profesionální ruční nářadí, které využije firma i řemeslník.
Profesionální hydroizolace plochých i šikmých střech
Pokud si chcete být jistí, že vaše střecha vydrží jakékoliv vlhko, pak je řešení profesionální hydroizolace střechy - v této oblasti se můžete zaručeně spolehnout na firmu FRANKIE (Zábřeh, Šumperk).
Dřevěná, solární eurookna - nízká spotřeba energií a vysoký solární zisk ze sluníčka
Originální a nadčasová dřevěná, solární okna z přírodního ekologického materiálu od společnosti ALBO vám zajistí nízkou spotřebu energií a vysoký solární zisk ze sluníčka.
Zakázková výroba z nerezu za skvělé ceny - ploty, brány, zábradlí i sklepní mříže
Ploty, brány, zábradlí i sklepní mříže z nerezu vám na zakázku vyrobí firma ROLKO BLUDOV v Šumperku. Poskytne vám nejen skvělé ceny, ale také kvalitní výrobky! Obraťte se na spolehlivé zámečnictví!
Fasádní, Haki lešení - půjčovna, montáž a dlouhodobý pronájem
Firma K&P Stavby Therm s.r.o. v Olomouci provozuje půjčovnu fasádního a Haki lešení. Zařídíme vám vše od pronájmu, montáže a demontáže včetně dopravy lešení tam, kde jej budete potřebovat.
Mozaikové parkety z kvalitního dřeva - dub
Originální interiér vám zaručí kvalitní dubové mozaikové parkety - zvýší estetický dojem a mají dlouhou životnost. Společnost MOSAIC vám zajistí jejich výrobu a realizaci nejen V Hranicích a Přerově.