ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Durélis konstrukční deska s hladkým povrchem
Pro dřevostavby a podlahy je potřeba pevný dřevomateriál, který je odolný i proti vlhkosti. Ve firmě PROŘEZ v Prostějově sežnete levné Durélis desky, které jsou navíc kvalitní náhradou OSB desek.
Hoblované řezivo, obkladové palubky i střešní latě na stavbu střechy, plotu, pergoly
Společnost PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově se specializuje především na výrobu a prodej obkladových palubek, střešních latí a jiného hoblovaného řeziva na stavbu střech, plotů nebo pergol.
Lité terrazzo - odolné, dekorativní podlahy s vysokým leskem do každého interiéru
Specialistou na lité terrazzo, teraco - odolné, dekorativní podlahy s vysokým leskem je firma Kamil Bílý - průmyslové podlahy z Hranic. Teraco je vhodné do každého interiéru.
Kamenictví s dlouholetými zkušenostmi - pomníky a náhrobky, výroba na zakázku
Jsme společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o. z Kojetína a provozujeme kamenictví s dlouholetými zkušenostmi v oboru. V okolí Přerova, Olomouce vyrábíme kamenné prvky včetně pomníků a náhrobků.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Speciální, napínací žabky určené pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky - prodej
Jsme firma Techlan Chudoba, s.r.o. z Olomouce a prodáváme kvalitní spojovací prostředky. V rámci České republiky dodáváme např. speciální, napínací žabky pro LMG ocelová lana a 4-vodičové svazky.
Podlahářské práce - průmyslové lité podlahy, polyuretanové, antistatické stěrky
Profesionální podlahářské práce zajišťuje firma Kamil Bílý z Hranic. Provádíme mechanicky a chemicky odolné lité průmyslové podlahy - polyuretanové, methylmetakrylátové a antistatické stěrky.
Profesionální výroba a prodej stavebního řeziva - překližky, OSB desky, přířezy
O profesionálně zpracované stavební řezivo se vám postará společnost PROŘEZ spol. s r.o. se v Prostějově - zaměřuje se na výrobu a prodej překližek, OSB desek i přířezů.
Odborná výstavba a rekonstrukce kanalizací i čistíren odpadních vod – ČOV
Odbornou výstavbu či rekonstrukci kanalizací i čistíren odpadních vod (ČOV) pro malé a středí obce zajistí společnost INSTA CZ s.r.o. v okolí Olomouce, Prostějova a Kralic na Hané.
Prodej střešních krytin a okapových systémů - rekonstrukce, montáže střech na klíč
Kvalitní střechy na klíč realizuje společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Zajistíme opravu, rekonstrukci a montáž střechy. Mimo jiné prodáváme střešní krytiny, okapové systémy a jiný materiál.
PZ TRADING s.r.o.
Veškeré stavební, zednické, sádrokartonové práce při rekonstrukci RD, terénní práce s pokládkou zámkové dlažby
O stavební, zednické a sádrokartonové práce při rekonstrukci RD, o terénní práce s pokládkou zámkové dlažby, se postará stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava v okolí Olomouce i Přerova.
Realizace litých podlah - odolné epoxidové stěrky do skladů, výstavních hal, kanceláří i autoservisů
Lité originální pryskyřicové podlahy a odolné epoxidové stěrky do skladů, výstavních hal, kanceláří i autoservisů realizuje firma Kamil Bílý - Průmyslové podlahy.
Montáž skleněných konstrukcí – zasklení balkónů, lodžií a zimních zahrad
O montáž skleněných konstrukcí se v okolí Šumperku postará firma Winremont. Zasklíváme balkóny, lodžie i zimní zahrady.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Výroba zastávek, autobusových čekáren a laviček
Zámečnická firma Čekárny - bus vyrábí autobusové čekárny, zastávky, lavičky a městský mobiliář. Provádí i pozáruční servis včetně dodávky náhradních dílů.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Vodoinstalace, topenářské a plynařské práce, Šumperk
Poskytujeme veškeré služby v oblasti vodo, topo, plyn od oprav kapajících kohoutků po kompletní rozvody vody a topení, instalaci kotlů, bojlerů, radiátorů či revize.
MONTPLAST-ITPV s.r.o.
Topenářské práce, montáž podlahového topení, radiátorů, plynospotřebičů, revize plynoinstalací
Rozvody vody a odpadů včetně dodávky zařizovacích předmětů Vám poskytne společnost MÄFIPO - Ivo Filip z Litovle. Zajistíme Vám montáž pokojových termostatů i záruční a pozáruční servis.
Prodej barev, laků, malířských potřeb - velkoobchod, maloobchod
Prodejna barev, laků Šumperk - Unno universal s.r.o. má ucelený sortiment malířských potřeb. Prodáváme běžné i speciální barvy, nátěrové hmoty i nářadí. Fungujeme jako maloobchod i velkoobchod.
Unno universal s.r.o
Rekonstrukce bytových jader a koupelen, obkladačské a vodoinstalatérské práce - realizace na klíč
Rekonstrukci bytového jádra a koupelny, obkladačské a vodoinstalatérské práce provádí kvalitně a se zárukou firma Zednické a výškové práce Morava. Provádíme realizace na klíč.
Dodavatel montovaných hal a konstrukcí Olomoucký kraj
Montované haly, ocelové konstrukce, plechové, kazetové a sendvičové opláštění hal, skladů, průmyslových objektů s kompletním servisem od společnosti Kleineidam s.r.o. z Olomouckého kraje.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Odborné elektromontáže a profesionální servis Olomouc, dodávka a montáž rozvaděčů, elektroinstalace
Odborné elektromontáže a profesionální servis Olomouc, dodávka a montáž rozvaděčů, elektroinstalace, servis kamerových systémů, ozvučení, EZS.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Sklenářské práce – rámování, zasklívání, broušení a prodej skla
Veškeré sklenářské práce poskytuje v okolí Šumperku sklenářství Winremont. Provádíme rámování, zasklívání a broušení skla.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Autobusové čekárny a městský mobiliář pro celou Českou republiku
Zámečnická firma Čekárny - bus se specializuje na výrobu autobusových čekáren a ostatní městský mobiliář. Instalace provádíme nejen v celé České republice, ale také na Slovensku.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výškové práce - rizikové kácení, ořez stromů, mytí oken, montáž systémů proti ptactvu
O výškové práce v Olomouci i v Přerově se postará stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, montáž systémů proti ptactvu a další práce.
Realizace střechy a střešní konstrukce na míru, opravy starých střech
Pokud potřebujete novou střechu, obraťte se na specialisty z firmy Ezamont z Šumperku. Postaví a zrealizují novou střechu a střešní konstrukci na míru a poradí si i s opravou staré střechy.
Malosériová, kusová zámečnická výroba a svařování na zakázku
Zámečnické práce, svařování, malosériovou a kusovou zámečnickou výrobu přesně dle přání a specifikace zákazníka zajišťuje společnost SELP Servis, s.r.o. z Chomoutova u Olomouce.
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích provádí stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí.