ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Autorizovaný prodej a servis stavební strojů Yanmar, Sigma, Ammann
příkopové válce, vyprošťovací technika, užitkové automobily, stavební stroje, vibrační desky, Yanmar Sigma, Ammann, tandemové a kombinované válce
Malířské a natěračské práce  - malování bytů i nanášení dekoračních technik
Firma Ekonstrukt působí v oboru malířství a natěračství v Olomouci a okolí. Poskytneme Vám vymalování bytů i nanášení dekoračních technik.
Zateplené i nezateplené opláštění střech, hal
Pokud hledáte šikovného klempíře či tesaře, tak se s jistotou obraťte na firmu Stavril s.r.o., která provádí opláštění střech a hal nejen v Šumperku, ale také v celém Olomouckém kraji.
Rekonstrukce a realizace koupelen včetně 3D grafického návrhu
Pokud jste rozhodnutí pro rekonstrukci vaší stávající koupelny, obraťte se na profesionály z firmy J.V.G. Livex - realizace koupelen zajistíme nejen v Olomouci.
Kompletní stavební práce - novostavby, rekonstrukce staveb a domů
Zvažujete-li novostavbu nebo jen rekonstrukci, tak je zde pro vás firma K&P Stavby Therm s.r.o., která provádí realizaci staveb od drobných stavebních úprav, rekonstrukce či novostavby na klíč.
Střechy na klíč - dodávka střešních materiálů
Firma Stavril vám postaví střechu na klíč včetně dodávky střešních materiálů v rámci Olomouce, Šumperka, Zábřehu i Prostějova. S našimi zkušenými klempíři budete jistě spokojeni.
Kompletní výstavba moderních dřevostaveb - rychlé a levné bydlení
Ve firmě Stavril s.r.o. si poradí nejen se stavbou střechy na klíč, ale také vám zajistí kompletní výstavbu moderních dřevostaveb v Šumperku i Olomouci.
Střešní materiál, latě, desky i klempířské prvky - vše na jednom místě
Plánujete-li stavbu nové nebo rekonstrukci staré střechy, pak u společnosti Sefran najdete vše potřebné. Klempířské prvky, střešní latě, desky a vše ostatní, co se střech týká máme na jednom místě.
SEFRAN s.r.o.
Střechy na klíč, na míru - stavba, montáž střešní krytiny
Stavril s.r.o. sídlící v Šumperku vám postaví střechu na míru (na klíč) dle vašich představ. Zajistíme vše od stavby, montáží a dodávky střešních krytin pro Olomouc, Šumperk, Prostějov i Zábřeh.
Kvalitní střešní krytina RUUKKI se zárukou 30, 40 a 50 let
Pokud hledáte vhodnou střešní krytinu pro zastřešení novostaveb či pro rekonstrukci střechy, pak se obraťte na odborníky z firmy SEFRAN, kde si vyberete střešní krytiny RUUKKI se zárukou až 50 let.
SEFRAN s.r.o.
Originální střešní krytiny, které vaši střechu chrání i zdobí
Základem každého domu je střecha, proto je těžké odlišit se od ostatních. Společnost SEFRAN v Šumperku dodává mnoho druhů a barev střešní krytiny, díky které se zaručeně odlišíte a budete originální.
SEFRAN s.r.o.
Prodej dokončovacích a stavebních strojů, dumpery YANMAR
tahačové válce, užitkové automobily, stavební stroje, mini a mikrorypadla, dokončovací stroje, servis, hutnící technika, YANMAR, AMMANN
Míchací a kolorovací centrum Beami - odborník na míchání barev
Přemýšlíte-li o nové barvě do interiéru a rádi by jste si nechali namíchat barvu přesně dle vybraného odstínu, pak se obraťte na míchací a kolorovací centrum Beami v Šumperku.
Kvalitní bezpečnostní dveře FORNOX Šumperk - prodej a montáž
Pokud zvažujete jaké si pořídit bezpečnostní dveře, tak vám určitě poradí ve firmě Fab-service Milan Kocián, kde si vyberete z různých variant kvalitních bezpečnostních dveří Sherlock.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Plechové střechy, klempířské prvky, okapy-výroba
Firma Renova střechy dodá plechové střechy v regionu Brno, Prostějov. Vyrábíme klempířské prvky, okapy, oplechování.
Dodávky stavebních prací - stavby rodinných domů na klíč
Vyhněte se zbytečnému stresu při stavbě rodinného domu a přenechejte vše na odborníky z firmy K-Invest - zajistí vám kompletní dodávku stavebních prací na klíč.
Realizace, stavby domů na klíč i drobné stavební úpravy Olomouc, Uničov
Rodinný dům by měl být především pevný a kvalitně postavený. Právě od toho je tu firma K&P Stavby Therm! Realizujeme stavby domů, stavby na klíč i drobné stavební úpravy.
Klempířské a tesařské práce - kvalitní a rychlé
Hledáte-li kvalitní, rychlé tesaře a klempíře s dlouholetou zkušeností v oblasti střechařských prací, pak se obraťte na Stavril. Zajistí vám montáž, stavbu a opláštění střech v Olomouci i Šumperku.
Přestavba, rekonstrukce a renovace koupelny s veškerým komfortem
Plánujete-li přestavbu, renovaci či rekonstrukci koupelny, pak si na to pozvěte odborníky ze společnosti Wagner instalace, která vám zajistí kompletní instalatérské a plynařské práce nejen v Šumperku.
Wagner instalace s.r.o.
Prodej střešních systémů - tašky Tondach, krytina Ruukki
Pokud se chystáte rekonstruovat střechu a hledáte kvalitní střešní krytinu, která opravdu vydrží, pak se zaměřte na tašky Tondach nebo krytinu Ruukki. Vše seženete ve firmě SEFRAN v Šumperku.
SEFRAN s.r.o.
Míchání barev na míru do interiéru i exteriéru
Chcete barvu v určitém odstínu, ale nemůžete ji nikde najít? Obraťte se na firmu Beami a nechte si ji namíchat. Jsme zde pro všechny zákazníky z okolí měst Šumperk a Olomouc.
Rekonstrukce bytového jádra - rychlé provedení od projektu až po realizaci
Potřebujete rekonstruovat bytové jádro? Rychlé a kvalitní provedení rekonstrukce od projektu až po realizaci vám zajistí firma J.V.G. Livex, jejíž sídlo naleznete v Olomouci.
Vybavení do koupelen - umyvadla, radiátory, ohřívače vody eshop
Pokud si chcete pohodlně zakoupit vybavení do koupelen (umyvadla, radiátory nebo ohřívače vody), pak navštivte eshop firmy VODATEX nebo si přijďte vybrat do kamenné prodejny v Olomouci.
Lehká, profilovaná plechová střešní krytina včetně okapů-různé barvy
Plechová střešní krytina je v dnešní době velmi oblíbená pro svoji lehkost. Firma KH montáž provádí montáž této profilované krytiny včetně okapů v regionu Přerov, Olomouc.
Prodej vodo-topo, vodoinstalačního a topenářského materiálu
Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci koupelny a hledáte vhodné a kvalitní výrobky, tak určitě navštivte firmu VODATEX v Olomouci - prodej vodo-topo, vodoinstalačního a topenářského materiálu.