ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Střechy, izolace, pokrývačské, tesařské a klempířské práce Prostějov, střechy na klíč, hromosvody
Naše firma z okresu Prostějov nabízí pokrývačské, tesařské a klempířské práce, provádíme realizace nových střech, montáže hromosvodů včetně revizí.
Barevný ráj Unno – tónovací centrum, míchání fasádních, interiérových barev
V Barevném ráji Unno v Šumperku najdete malířskou barvu podle Vašich představ. V tónovacím centru Vám namícháme fasádní i interiérovou barvu přesně takového odstínu, jaký si budete přát.
Unno universal s.r.o
Kamenictví s tradicí - kamenosochařské práce na míru
Chcete mít kuchyňskou desku, která bude vynikat svým designem a jednoduchou údržbou? Oslovte kamenictví s tradicí, kde vám vyrobí desku na míru, dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Výstavba střech pro novostavby, rekonstrukce střech
Realizace střech, pergol, dřevostaveb, altánků a menších stavebních prací v Olomouckém kraji, rekonstrukce stávajících střech, práce klempířské, pokryvačské a tesařské, vše od jedné firmy.
Michal Kotraš realizace střech
Stavební práce Šumperk, výstavba bytových i nebytových domů, betonové, anhydritové podlahy
Naše firma ze Šumperka se specializuje na kompletní stavební práce, realizujeme výstavbu bytových i nebytových domů, betonové a anhydritové podlahy.
Renovace koupelnových van Prostějov, renovace van pomocí akrylátových vložek, zámečnictví
Naše firma z okresu Prostějov provádí renovace van pomocí akrylátových vložek, díky kterým budete mít zase svoji vanu jako novou.
Stavíme na spokojených zákaznících a tím rosteme – SKOPAL-STAV s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce i zemní práce - kompletní nabídka stavebních prací v okrese Šumperk a přilehlém okolí.
Prodej stavebních profi míchaček se snadnou manipulací, se šnekovým vyklápěním a silným motorem
Prodej modrých stavebních profi míchaček se snadnou manipulací, se šnekovým vyklápěním a silným motorem zajišťuje CZECHCEMENTBOARD s.r.o. Záruka je 3 roky, servis nejen v Brně a Praze, ale po celé ČR.
Práce s montážní plošinou Šumperk, výškové práce za pomocí montážní plošiny, pronájem plošiny
V okrese Šumperk nabízíme k pronájmu plošiny, zabýváme se výškovými pracemi za pomoci montážní plošiny AVIA, nabízíme přípravné a výkopové práce.
Sklenářství Winremont – prodej dvojskla, sklo pro použití v interiéru i exteriéru
Sklenářství Winremont v Šumperku prodává různé druhy skla pro nejrůznější účely. Nakoupíte u nás dvojsklo, sklo pro použití v interiéru i exteriéru.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Elektromontáže slaboproudé i silnoproudé, elektroinstalace
Odborné slaboproudé i silnoproudé elektromontáže. Dodávka i montáž rozvaděčů NN včetně i-LON, projektování i revize elektroinstalací od společnosti TANI SERVIS s.r.o.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Železobetonové monolitické konstrukce - kompletní betonářské práce
Kompletní betonářské práce provádí firma NEOL - STAV, s.r.o. se sídlem v Olomouci. Specializujeme se na dodávku a montáž železobetonových monolitických konstrukcí pro širokou škálu objektů.
PP Polypropylen nejen na výstavbu bazénů, nádrží a jímek - prodej, dodávka
Jste-li specialistou v průmyslu a strojírenství, pak je firma Elventa LV správnou volbou. Zajistí vám prodej i dodávku polypropylenu, který je ideálním materiálem na výstavby bazénů, nádrží a jímek.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Oprava, zateplení rodinných domů OKAL - termofasáda, se kterou výrazně ušetříte
Stavební firma RD Komex, s.r.o. z Jeseníku provádí opravy a zateplení rodinných domů OKAL. Specializuje se na termofásády, která vám ušetří na energiiích.
RD KOMEX s.r.o.
Prodej stavební chemie na zateplení domů a budov – malty, omítkoviny, lepidla
Stavební chemie na zateplení domů a budov prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic, divize Arsanit. Malty, omítkoviny, lepidla a další sortiment dodáváme v Praze, Brně a po celé České republice.
Střechy pro každou budovu, tesařské, pokryvačské a klempířské práce
Potřebujete novou střechu nad hlavou? My Vám s tím pomůžeme. Naše firma Střechy Kamil Pleva Vám zhotoví novou střechu na zakázku.
Kamil Pleva
Pronájem stavební mechanizace a strojů - vibrační desky a válce, kompresory, elektrocentrály
Firma GALVA TRANS, s.r.o. vám zajistí pronájem stavební mechanizace a strojů dle vaší potřeby - zapůjčit si můžete vibrační desky a válce, kompresory i elektrocentrály.
GALVA TRANS, s.r.o.
Soukromý zemědělec Prostějov, prodej konzumních brambor, zemní práce, výkopy
Jsem soukromý zemědělec z okresu Prostějov a zabývám se pěstováním a prodejem kvalitních konzumních brambor na Váš stůl.
Výstavba přístupových sítí z telefonních stanic a ústředen
Potřebujete zbudovat novou přístupovou síť pro veřejné telefonní sítě? S tím Vám bude nápomocná naše společnost Libor Dudek, Šumperk.
Montáž oken a dveří od českého výrobce přenechejte spolehlivé stavební firmě MKA Service s.r.o.
Stavební firma v Olomouci MKA Service s.r.o. se řadí mezi spolehlivé společnosti, která vám zajistí kvalitní montáž oken a dveří od českého výrobce! Poctivou stavařinou se zabýváme již 15 let!
Vytyčení stavby, hranic pozemků - geodetické práce na profesionální úrovni
Vytyčení stavby nebo hranic pozemků kdekoli v Olomouckém kraji a okolí provádí společnost Geoprofil s.r.o. - geodetické práce zajistíme na profesionální úrovni.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc
Bezdrátový termostat řízený přes internet
Každý by jistě ocenil možnost nastavit na dálku topení nebo teplou vodu, a proto má pro vás firma KOVER z Jeseníku (Šumperk) nejnovější řešení v podobě bezdrátového termostatu řízeným přes internet.
KOVER, spol. s r.o.
Výměna vchodových dveří u rodinných domů OKAL - s dveřmi SULKO bude váš dům bezpečnější
Zajistěte si váš rodinný dům OKAL a udělejte ho bezpečnější díky výměně starých vchodových dveří za nová. RD KOMEX Jeseník, vám zajistí moderní a kvalitní plastové nebo dřevěné dveře značky SULKO.
RD KOMEX s.r.o.
Zahradní zapuštěné a nadzemní bazény na klíč – od výkopu po zastřešení
O kompletní realizaci bazénu na klíč se v okolí Olomouce a Šumperka postará firma MKPLASTIC. Vyrábíme zastřešené i nadzemní bazény a zajistíme vše od výkopu až po zastřešení.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Výstavba rodinných domů na klíč - realizace včetně základové desky a přípojek
Firma ZOUBEKSTAV s.r.o. z Olšan u Prostějova realizuje rodinné domy na klíč včetně základové desky a přípojek. Svěřte výstavbu vysněného bydlení v okolí Olomouce a Přerova do rukou odborníků.
ZOUBEKSTAV s.r.o.