ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Elektroinstalační práce – silnoproudé, slaboproudé rozvody, instalace a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce, jako je instalace a revize slaboproudých a silnoproudých rozvodů, provádí v oblasti Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Instalujeme i hromosvody a zajišťujeme jejich revize.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Brány, garážová vrata průmyslová a roletová, branky
Brány křídlové a posuvné, vstupní branky, závory, garážová vrata k rodinným i průmyslovým objektům dodává a montuje Josef Tesař, Prostějov.
Profesionální vyhledávání pramenů spodních vod, vystrojení a čištění vrtů i s vyřízením dokladů
Vyhledáváním pramenů spodních vod, vystrojením a čištěním vrtů i se zajištěním veškerých potřebných dokumentů k vrtání studní, se zabývá firma Vodník Promat s.r.o. se sídlem v Zábřehu.
Bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené rohy od českého výrobce
Firma ALBO se sídlem nedaleko Přerova je českým výrobcem kvalitních dřevěných oken a dveří, ale specializuje se i na bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené strukturální rohy.
Specialisté v prodeji a pokládce vinylových podlah
Prodej a profesionální pokládku designových vinylových podlah zajistí v okolí Olomouce společnost PODLAHY-POKER s.r.o.
Elektromontážní a elektroinstalační práce - domovní, průmyslové, osvětlení
Kompletní elektromontážní a elektroinstalační práce, ať už se jedná o práce domovní nebo průmyslové, provádí v okolí Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Jsme smluvním partnerem ČEZ Distribuce, a.s.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Zakázková výroba kovových materiálů, ocelových konstrukcí
Jakákoliv výroba kovových materiálů a ocelových konstrukcí je pro olomouckou firmu ELZA - Pavel Janíček opravdovou výzvou. Na zakázku vyrobí vše od plotů, bran, okrasných držáků květin až po pergoly.
Realizace zahrad Prostějov, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka
Realizace zahrad Prostějov, návrh zahrady, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka, opalovací mola, dřevěné mosty, mostky, okrasné zahradní biotopy, zahradní potůčky, brody.
Sekční garážová vrata z lepeného dřeva pro elegantní vzhled vašeho domu
Výrobou sekčních garážových vrat z lepeného dřeva se zabývá společnost Albo se sídlem v Přerově, která svými kvalitními produkty skvěle dotváří elegantní vzhled vašeho domu.
Podlahářské práce, pokládka podlah vinylových, plovoucích, PVC, koberců, Olomouc
Podlahářské práce, pokládku podlah vinylových, plovoucích, PVC, koberců, renovaci stávajících podlahových krytin realizuje společnost Podlahy Poker s.r.o., Olomouc.
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků,  příhradové konstrukce z jednotlivých tyčových prvků Uničov
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků, příhradové konstrukce z jednotlivých tyčových prvků, rychlá výstavba dřevostaveb, dřevěné montované domy - VARIO VILA s.r.o. Uničov
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Kvalitní dřevěné vchodové dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi
Firma ALBO Dřevěná okna a dveře pana Bouchala Aloise poskytuje nejen kvalitní dřevěná okna, ale i kvalitní dřevěné dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi.
Šikovný instalatér vám zajistí rozvody vody, odpadů i montáž tepelných čerpadel
Aleš Jarýn je šikovný instalatér, který vám zajistí veškeré instalatérské práce od rozvodů vody či odpadů, přes montáž tepelných čerpadel. Pokud jste z Šumperka a okolí, pak nás neváhejte kontaktovat.
Kompletní realizace šikmé i ploché střechy včetně klempířských prvků a montáže oken
Potřebujete novou střechu nebo jen Vaši stávajicí střechu opravit? Stavíte nebo renovujete? Od roku 1993 poskytujeme kompletní realizace šikmých i plochých střech včetně klempířských prvků.
Jeřábnické práce a práce s autojeřábem
Firma RAPAStav s.r.o. provádí jeřábnické práce autojeřáby nejen v okolí Prostějova a Brna, ale také v Olomouci.
Zastřešení autobusové zastávky WOOD 8 – rozměry lze upravit na přání zákazníka
Autobusová zastávka WOOD 8 – zastřešení autobusové zastávky s robustní dřevěnou konstrukcí i se sedátkem na sezení realizuje společnost ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE.
Přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN, VN - elektroinstalační a elektromontážní práce
Na elektroinstalační, elektromontážní práce a přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN a VN v Přerově i Valašském Meziříčí se zaměřuje společnost Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Výroba a vývoz dřevěných kabelových bubnů na zakázku
Hledáte-li společnost, která se zaměřuje na výrobu a vývoz dřevěných kabelových bubnů na zakázku, tak kontaktujte Stolárnu Santo. Kabelové bubny dodáváme do Olomouce, Přerova, Brna i Ostravy.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a likvidace sutí, prodej štěrku, Lipník nad Bečvou
Kompletní zemní a výkopové práce zajišťuje společnost DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Vysoce spolehlivé služby prováděné pomocí moderních stavebních strojů a mechanizace.
Hliníkové, drátěné i mřížové ploty, balkonová zábradlí i branky, výroba pergol a teras
Kompletní plotový program včetně branek zajišťuje společnost Guardi CZ - Radek Holusek z Olomouce. Vyrábíme kvalitní hliníkové ploty, posuvné brány i přístřešky pro auta.
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Prodej štěrku a písku - rozvoz sypkých materiálů
Prodej štěrku a písku vám zajistí Velocha Josef. Rozvoz sypkých materiálů vám zajistí v Hranicích na Moravě a okolí.
Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.
Dřevovýroba, dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí
Stolárna Santo se sídlem v Hranicích se specializuje na dřevovýrobu, ve které se převážně zaměřují na dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí.
Komplexní výstavba, rekonstrukce vodohospodářských a inženýrských staveb
Komplexní výstavbu a rekonstrukci vodohospodářských a inženýrských staveb realizuje spolehlivý dodavatel INSTA CZ s.r.o. Součástí dodávek je i projektová dokumentace.