ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zimní zahrada na míru - navržená jako přístavba domu
Rádi byste si rozšířili obytný prostor? Nechte si navrhnout zimní zahradu na míru od firmy ALBO.
Kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce střech
Rekonstrukce a opravy šikmých střech na klíč, kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, pokládku střešní krytiny, oplechování realizuje Ladislav David - Střechy na klíč, Olomouc.
Vnitřní tepelné izolace - tepelně izolační omítky, hmoty
Chcete zateplit svůj dům nebo byt, ale nemůžete využít venkovního zateplení? Firma K-Invest plus má pro vás řešení v podobě vnitřní tepelné izolace - tepelně izolační omítky nebo hmoty.
Chytrý byt - výroba, prodej inteligentní elektroinstalace a skleněné dotykové ovladače, vypínače
Společnost MICRONIC Přerov má zkušenosti s realizací chytrých bytů. Inteligentní elektroinstalace vyrábí více než 10 let. Naše skleněné dotykové ovladače získali ocenění na výstavě Infotherma2018.
Rodinný dům, průmyslové i jiné stavby na klíč s důrazem na kvalitu
Stavební firma K-Invest plus s.r.o. vám zajistí stavbu rodinného domu nebo průmyslových staveb bez starostí. Stavební práce provádíme s důrazem na kvalitu - Prostějov, Olomouc a celá Česká republika.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a odvoz odpadu včetně likvidace suti
Neustále hromadící suti a odpadu se rychle a efektivně zbavíte díky společnosti DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Zajistíme odvoz veškerého odpadového materiálu včetně štěrku a písku.
Odvětrávané fasády NOVABRIK - trvanlivé fasádní obklady
Pokud uvažujete o nové fasádě a chcete mít aktivní ventilaci zdiva a trvanlivé fasádní obklady, pak jsou ideální odvětrávané fasády NOVABRIK, které vám zajistí firma K-Invest plus z Prostějova.
Inženýrská činnost - komplexní služby od územního plánu po kolaudaci
Olomoucká společnost GEMO, která je profesionál v oboru stavebnictví pro Vás zařídí komplexní služby inženýrské činnosti, od vyřízení potřebných dokumentů až po samotnou kolaudaci stavby.
Spolehlivá stavební firma, která vám zajistí revitalizace a rekonstrukce domů
Hledáte-li spolehlivou stavební firmu, která zajistí rekonstrukci či revitalizaci domu nebo bytu, tak se můžete s jistotou obrátit na firmu K-invest plus, která vám vyhoví i s netradičním požadavkem.
Garážová sekční vrata, pojezdové brány - prodej, montáž
MKA Service s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž garážových vrat, vratových systémů, pojezdových bran, které jsou estetickým doplňkem vašeho bydlení, ale zároveň jsou oblíbené pro jejich praktičnost.
Termoizolační hmota AZ TRCoat - ideální pro vnitřní zateplení obvodových stěn
Neplaťte vysoké náklady za topení a zateplete si svůj byt bez nutnosti stavebních úprav. Firma K-Invest Prostějov provádí vnitřní zateplení obvodových stěn termoizolační stavební hmotou AZ TRCoat.
Skládané střešní krytiny - pálené, betonové, bitumenové, plastové a vláknocementové
Navštivte pobočku společnosti SALVATOR STŘECHY v Olomouci, kde si vyberete nejkvalitnější skládané střešní krytiny ověřených značek.
Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce na Prostějovsku
Instalace vody, topení a plynu, rozvody potrubí odpadů, montáž radiátorů, kotlů, bojlerů, baterií, vybavení koupelen a WC realizuje společnost Zdeněk Čtvrtníček - instalatérské práce.
Ocelové haly, svařence, montované stavby nebo mateřské školy, stavební moduly
WAREX spol. s r.o. vyrábí a dodává na klíč ocelové konstrukce, haly a montované stavby. Výhodou těchto staveb je rychlost, kompletní dodání, nízká cena, tepelná úspora, celoroční využití.
Kvalitní pokrývačské práce pro vaši pevnou střechu - montáž střešních krytin
Hledáte-li v Šumperku nebo Olomouci spolehlivou firmu, která vám zajistí pokrývačské práce a montáž střešních krytin pro vaši kvalitní a pevnou střechu, pak oslovte Střechy Listr - Libor Straka.
Drobné stavební úpravy i stavby na klíč od stavební firmy K&P Stavby Therm s.r.o.
O pevný a kvalitně postavený dům vám zajistí zkušení pracovníci ze stavební firmy K&P Stavby Therm s.r.o. - provádíme realizace drobných stavebních prací i stavby na klíč v Uničově a Olomouci.
Garážová vrata sekční, dvoukřídlá, výklopná a rolovací, autorizovaný prodej vrat Doorhan a Wisniovski
Zkušeného prodejce garážových vrat naleznete u společnosti Jiří Grus - garážová vrata, brány z obce Pňovice. Pomůžeme Vám vybrat vrata, která budou ladit s okolím a přitom budou maximálně praktická.
Nadkrokevní izolace střechy zabrání úniku tepla
Potřebuje-li vaše střecha nadkrokevní izolace, která zabrání úniku tepla a jste z okolí měst Šumperk nebo Zábřeh na Moravě, pak obraťte se na zkušené pokrývače z firmy Ezamont.
Plastová, střešní i hliníková okna jsou důležitá pro váš byt i dům
Plastová, střešní i hliníková okna jsou důležitá pro váš byt i dům, a proto kontaktujte společnost MKA Service s.r.o. v Olomouci, kde vám rádi poradí s jejich výběrem včetně montáže.
Prodej stavebního materiálu - cihla Heluz, stavební krytina Tondach
Pokud se chystáte stavět a sháníte stavební materiál, pak kontaktujte firmu K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově nedaleko Olomouce. Zajistí vám prodej cihel Heluz nebo stavební krytiny Tondach.
Zámečnické a svářečské práce, kovovýroba, ocelové konstrukce
Kovovýroba, svářečské práce, stavební zámečnictví, ocelové konstrukce, plechové skříně, regály, brány, zábradlí vyrábí Karel Gába - Zámečnické práce, okres Olomouc.
Půjčovna fasádního a Haki lešení pro firmy i soukromníky
Pokud se chystáte na zateplování nebo opravdu domu, pak jistě hledáte spolehlivou půjčovnu lešení - firma K&P Stavby Therm v Uničově u Olomouce, vám zajistí zapůjčení fasádního a Haki lešení.
Komplexní inženýrská činnost ve všech oblastech výstavby
Hledáte-li společnost, která vám zajistí komplexní inženýrskou činnost od přípravy zakázky přes realizaci až po kolaudační řízení, pak je vám k dispozici Stavební firma GEMO a.s.
Hliníková střešní krytina - kvalitní střecha pro Váš domov
Hliníková střešní krytina od prověřené a spolehlivé firmy SALVATOR STŘECHY s.r.o. z Prostějova Vám zajistí kvalitu nad hlavou. Jsme spolehlivý dodavatel hliníkové střešní krytiny pro stavbu střech.
Pokrývačské práce, montáž střešních krytin - sezónní slevy
Potřebujete zajistit montáž střešních krytin? Obraťte se na odborníky ze společnosti Střechy Listr, kde navíc nabízí na pokrývačské práce různé sezonní slevy.