ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Dodávky a montáž podlahového vytápění i ústředního topení - topenářské práce
Dodávky a montáž podlahového vytápění i ústředního topení zajišťuje firma Ing. Miloš Bartušek. Topenářské práce provádí kvalitně, rychle a levně v Brně, Slavkově a okolí.
Specialisté na dovoz a montáž střešních oken
Kompletní služby související s pořízením nových střešních oken, jako je dovoz, montáž a další služby, poskytuje v okolí Moravského Krumlova, Ivančic a Rosic společnost IVAPLAST s.r.o.
Příslušenství k trubkám Brno – velké skladové zásoby
Širokou nabídku příslušenství k trubkám v kvalitním provedení jako jsou příruby, kolena, redukce, objímky nebo třmeny naleznete u společnosti ITALINOX s.r.o. s pobočkou v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Prodej a montáž střešní krytiny a opláštění pro budovy, haly a klempířské práce
Brněnská firma Halové systémy s.r.o. se zaměřuje na veškeré práce ohledně zastřešení, opláštění pro budovy a haly, dodává PUR i PIR panely na střechy i stěny
Volná pracovní pozice - Vedoucí staveb, stavbyvedoucí
Volná pracovní pozice u firmy ELQA, s.r.o. - Vedoucí staveb, stavbyvedoucí Zajišťování, vedení a kontrola chodu staveb v oblasti elektromontážní. Brno - Kuřim.
Montáž a rozvody nízkého napětí a telekomunikačních sítí Brno
pokládky kabelů, návrh trasy, kabelové nadzemní sítě, montáž venkovního veřejného osvětlení, elektrické sítě VN a NN zajistí v Brně ELQA, s.r.o.
Nabídka práce - Montéři a opraváři silnoproudých elektrických vedení, elektromontér
Nabídka práce - montéři a opraváři silnoproudých elektrických vedení, elektromontér. Jednosměnný provoz u firmy ELQA, s.r.o. Kuřim. Jedná se o 4 volná místa. Brno, Kuřim, Tišnov
Kioskové trafostanice jejich montáž i servis
Kioskové trafostanice jejich montáž i servis provádí firma ELQA, s.r.o. kompletní vybavení k trafostanici včetně revize a projektové dokumentace.
Zemní práce, výkopy inženýrských sítí, odvoz suti, nákladní autodoprava
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě, základy, terénní úpravy, odvoz suti a zeminy, nákladní autodopravu zajišťuje společnost GAS - Transport s.r.o., okres Brno – venkov.
Prodej, montáž a výměna kotlů na topení - kvalitně a rychle
Specialistou na prodej, odbornou montáž i výměnu kotlů na topení v Brně je firma Ing. Miloš Bartušek. Veškeré práce provede kvalitně, rychle a spolehlivě.
Výprodej skladů - PUR panely
PUR panely o různých typech, délce, šířce a barvě ihned k dispozici - vyprodáváme naše skladové zásoby.
Chladírenské dveře a mrazírenské dveře s širokým využitím do firem, skladů i supermarketů
Brněnská firma Halové systémy s.r.o. se zabývá výrobou střešní krytiny, PUR a PIR panelů a v nabídce najdete také chladírenské a mrazírenské dveře, které je možno upravit dle přání zákazníka.
Zimní zahrady v nejrůznějších provedeních na přání zákazníka - dodávky a montáž
Zimní zahrady v nejrůznějších provedeních na přání zákazníka projektuje, vyrábí, prodává, dodává a montuje firma IVAPLAST s.r.o. z Ivančic.
Výměna starých plastových oken za nová, které zabrání úniku tepla - prodej a montáž
Výměna starých plastových oken za nová, které zabrání úniku tepla - prodej a montáž Vám zajistí firma IVAPLAST s.r.o. v Ivančicích.
Výroba a montáž střešních oken v plastovém i dřevěném provedení
Výrobu a montáž střešních oken v plastovém i dřevěném provedení s kyvným nebo výklopně-kyvným křídlem provádí firma IVAPLAST s.r.o. v Ivančicích.
Tesařské práce, výroba dřevěných konstrukcí, krovů, vazníků
Tesařské práce, realizace střech, výrobu dřevěných konstrukcí, krovů, vazníků, pergol, altánů zajistí společnost STREKON A-Z, s.r.o. se sídlem v Pohořelicích u Brna.
Čištění kanalizace a domovních kanalizačních přípojek
čištění kanalizace, likvidace starých jímek, výkopové práce, odčerpávání zatopených sklepů, opravu kanalizací zajistí na Brněnsku firma TRADAP, s.r.o.
Návrh, montáž a servis trafostanice a nadzemních kabelových sítí
projektování trafostanic, geodetické zaměřování, pokládání kabelů, připojení sít, optické telekomunikační sítě, výkopové práce, vnitřní rozvody
Monitoring a trasování kanalizace a odpadů, čištění kanalizací
čištění a vývoz jímek, žump, septiků, čištění kanalizací a odpadů, monitorování potrubí pomocí speciálních sond, revize kanalizace v Brně zajistí TRADAP, s.r.o.
Návrh,montáž a rozvody vysokého i nízkého napětí
Návrh, montáž a rozvody vysokého i nízkého napětí, výkopové práce, geodetické zaměření, kioskové, sloupové, distribuční, průmyslové trafostanice, osvětlení komunikací
Bezpečnostní protipožární dveře, zesílená odolná konstrukce
Kvalitní bezpečnostní protipožární dveře nabízí ve svém sortimentu společnost AD SECURITY, s.r.o., specialista na zámečnickou výrobu.
Dodávka a montáž zimních zahrad nejrůznějších provedení
Dodávku, montáž a servis nejrůznějších provedení zimních zahrad, plastová okna, vypracování cenové nabídky zdarma a jiné zajistí na Brněnsku firma IVAPLAST s.r.o. Ivančice
Prodej průmyslových produktů, spojovacího materiálu a nářadí
Prodej průmyslových produktů, spojovacího materiálu a nářadí, servisní produkty, těsnění spojů, výstružníky a další naleznete u firmy Fabory CZ Holding s.r.o. ve Šlapanicích
Podvozkové díly, ocelové podvozky, pogumované kryty a desky, velkoobchod, maloobchod
Velkoobchod, maloochod - podvozkové díly, ocelové podvozky, pogumované kryty a desky, kompletní podvozky i náhradní díly dodává firma RENOMAG spol. s r.o. z okresu Brno-venkov.
Efektivní zajištění dodávky spojovacího materiálu Keepstock
spojovací materiál, šrouby, matice, podložky, soustružnické nástroje, kotoučové, diamantové pily, průmyslové produkty, ruční nářadí, svorníky, vruty