ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Dodávka materiálu na výstavbu plotů  – pro firmy, stavaře i developery
O dodávku materiálu na výstavbu plotů pro firmy, stavaře a developery se vám postará společnost PLOTOVÉ CENTRUM KOPEČEK s.r.o. z Rajhradu u Brna, která vám také poradí s jejich vhodným výběrem.
Výkopy, terénní úpravy, zemní a stavební práce
Výkopové práce, srovnání terénu, inženýrské sítě. Stavba plotů, pokládka zámkové dlažby a ostatní stavební práce realizuje Daniel Smutný v Jihomoravském kraji.
Kompletní výstavba rodinných domů na klíč – od výkopových prací po instalaci oken
Poctivě a kvalitně postavený rodinný dům na klíč realizuje v oblasti Jižní Moravy stavební firma OULEHLA-REAL. Na přání zajistíme výstavbu na klíč, a to od výkopových prací po instalaci oken.
Komfortní bydlení ve svém, Brno, moderní přízemní domy na klíč vhodné pro všechny generace
Komfortní bydlení ve svém, Brno, moderní přízemní domy na klíč vhodné pro všechny generace, novostavby, rodinné domy, rekonstrukce, půdní vestavby, zemní a výkopové práce.
Betony pro stavební účely, transbeton, kamenivo, písek
Stavební betony, vysokopevnostní, vodostavební betonové směsi, transbeton, písek, kamenivo dodá až na stavbu PRESTA-mix, spol. s r.o., Kuřim.
Opravy, rekonstrukce, realizace střech – tesařské a pokrývačské práce
Realizací nových střech i rekonstrukcemi a opravami střech stávajících se v Jihomoravském kraji zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Vše vyřídíme k Vaší spokojenosti.
Tesařství – dodávka a montáž občanských staveb – krovy, chatky, přístřešky
Tesařství MÍK s.r.o. dodává stavební řezivo pro montáž a výstavbu občanských staveb. V okolí Brna dodáváme a montujeme na míru zhotovené krovy, dřevěné chatky, přístřešky, terasy apod.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Prodej a úprava řeziva z masivu, palubky, OSB desky i plotovky a doprava po celé ČR
Prodej řeziva, jeho krácení na míru, moření proti škůdcům a plísním i dovoz po celé ČR zajistí společnost Tesařství MÍK s.r.o. se sídlem v Brně. Jedná se o masiv, paluby, plotovky, lišty i OSB desky.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Realizace rodinných domů na klíč včetně projektu
Realizací rodinných domů na klíč se v Brně a jeho okolí zabývá stavební společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. S námi se stavby domu bát nemusíte.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Pokrývačské, klempířské, tesařské práce - rekonstrukce a realizace všech typů střech
Kompletní rekonstrukce a realizace všech typů střech v okolí Brna-venkov zajistí stavební firma OULEHLA-REAL s.r.o. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce provádí odborně vyškolení profesionálové.
Nářadí pro dílnu, servis, vybavení pro kutily i profesionály - vše za skvělé ceny na eshopu
Moderní nářadí pro dílnu i servis, vybavení pro kutily i profesionály si můžete vybírat za skvělé ceny na eshopu firmy AGS svetpostrikovacu.cz. Vše pro dům, dílnu a zahradu najdete u nás.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Voda, topení, plyn Brno, rozvody vody, topení a zdravotně technické instalace, kanalizace
Voda, topení, plyn Brno, rozvody vody, topení a zdravotně technické instalace, kanalizace, rozvody ústředního topení, rozvody chlazení, odvodnění střech, izolace.
INSTALA-MONT, s.r.o. voda, topení, plyn
Monolitické stavby – schodiště, betonové stropy, obvodové zdivo
Monolitické stavby jako jsou schodiště, betonové stropy a obvodové zdivo provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.
Kuchyňské linky, kuchyně na míru, prodej kuchyní - grafický návrh zdarma
Výrobu kuchyňské linky, kuchyně na míru, prodej kuchyní - grafický návrh zdarma, to vše můžete mít od firmy Truhlářství Radim Sladký z Ivančic z okresu Brno-venkov.
Výroba, dodávka a prodej proudových spojů pro izolované a holé vedení
Armatury, jako jsou proudové spoje jak pro izolované, tak holé vedení vyrábí, prodává a dodává společnost ESTA spol s.r.o.
Ploty, oplocení a plotové systémy – e-shop, velkoobchodní prodej
Ploty, oplocení a kompletní plotové systémy naleznete u společnosti PLOTOVÉ CENTRUM KOPEČEK s.r.o. z Rajhradu u Brna. Veškerý sortiment prodáváme v e-shopu a formou velkoobchodní spolupráce.
Stavební práce – práce na pozemních stavbách, hrubé stavby a zednické práce
Stavební práce, jako jsou práce na pozemních stavbách či zednické práce a hrubé stavby rodinných domů provádí v okolí Brna-venkov zkušená stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.
Zateplování fasád rodinných domů a nebytových objektů – sklady, průmyslové haly
Zateplování budov certifikovanými zateplovacími systémy, ať už se jedná o rodinné domy či nebytové objekty, provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL.
Prodej, oprava i servis podvozkové díly pro stavební stroje, pásové podvozky
Prodej, oprava i servis podvozkové díly pro stavební stroje, pásové podvozky od firmy RENOMAG spol. s r.o. Široký sortiment podvozkových dílů pro bagry, buldozery a další stroje.
Kovoobrábění, moderní CNC obrábění, zámečnické práce a kovovýroba, okres Brno
Služby v oboru obrábění kovů poskytuje společnost Kovoobrábění Tomáš Fiala sídlící v obci Těšany u Brna. Provádíme CNC obrábění kovů s maximálně přesností.
Sádrokartonářské práce - montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů
Odborníky na montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů je stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o., která provádí sádrokartonářské práce v okolí Brna-venkov.
Drtící a třídící lžíce, drcení, třídění a recyklace
Produkty pro třídění, drcení a recyklaci dodává společnost RENOMAG spol. s.r.o., působící v okolí Rosic a Brna. Jsme výhradními zástupci značek INTERTRACTOR, ESCO, PASSINI GROUP.
Vchodové a interiérové dveře, plastové dveře - výroba a prodej
Plastové dveře, vchodové a interiérové dveře s certifikací vyrábí, prodává, dodává a montuje firma IVAPLAST s.r.o. v okolí Brno-venkov.
Projekce a návrhy vytápění pro byty i rodinné domy Brno, Brno venkov.
Projekce a návrhy vytápění pro byty i rodinné domy od firmy Ing. Miloš Bartušek. Lokalitu Brno, Brno venkov. Topení řešíme komplexně včetně ohřevu teplé vody a příslušné regulace.
Truhlářské práce na zakázku, výroba kuchyňských linek a nábytku
Chcete-li Truhlářství, které vyrobí skutečně kvalitní nábytek na míru do bytu, či do kanceláří, oslovte firmu Truhlářství Radim Sladký. Vytvoříme zakázky dle Vašich přání.