ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Plastové staveništní a zásuvkové rozváděče pro napájení elektrických spotřebičů
Staveništní rozvaděče a zásuvkové skříně se používají pro napájení elektrických spotřebičů. Výrobou a prodejem plastových rozváděčů se zabývá česká společnost ESTA, spol s.r.o.
Realizace průmyslových staveb – haly, sklady, garáže včetně vestaveb a dělících stěn
Kompletní realizaci průmyslových staveb zajistí v okolí Brna firma Mík s.r.o. Postavíme průmyslové dřevostavby- haly, sklady, garáže včetně dělících stěn.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Topenářské, plynařské a vodoinstalaterské práce, realizace podlahového topení
Veškeré topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce zajistí v okolí Brno-venkov a Moravského Krumlova stavební firma Stavovald. Realizujeme i podlahové topení.
Stavovald Vladimír Vald
Sádrokartony, zednické práce, rekonstrukce Brno, sádrokartonářské práce, novostavby, bytová jádra
Sádrokartony, zednické práce, rekonstrukce Brno, sádrokartonářské práce, bytová jádra, realizace novostaveb a hrubých staveb, zděné konstrukce, pokládání dlažeb, zhotovení příček.
Tomáš Musil Stavební činnost
Plastové elektroměrové skříně pro přímé měření spotřeby elektrické energie
Potřebujete novou elektroměrovou skříň? Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů a skříní pro přímé měření spotřeby elektrické energie.
Sádrokartonové a minerální podhledy - profesionální montáž sádrokartonu
Profesionální montáž sádrokartonu provádí firma RG Interiéry – Radek Schmid z Ivančic. Instalace sádrokartonových a minerálních podhledů realizujeme pro Brno a Brno-venkov.
Realizace interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení
Realizaci interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení spolehlivě zajistí RG Interéry z Ivančic. Zakázky realizujeme v oblasti Brna-venkov a okolí. Provádíme kompletní stavební práce.
Prodej a pokládka podlah – vinylové, laminátové, dřevěné a PVC
Různé typy interiérových podlah prodává a také pokládá firma RG interiéry. Zajistíme pokládku vinylových, laminátových, plovoucích, dřevěných a PVC podlah včetně úpravy a vyrovnání podkladu.
Plastové skříně pro plyn, kombinované sestavy rozvaděčů pro připojení rodinných domů
Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů, plastových skříní pro plyn i kombinovaných sestav pro připojení rodinných domů.
Kompletní přestavba a rekonstrukce bytů, bytových jader a jednotek
Kompletní přestavbu a rekonstrukci bytů a bytových jednotek od vypracování 3D návrhu na míru až po samotnou realizaci zajišťuje v okolí Ivančic a Brna venkov firma RG interiéry.
Plynoměrové plastové HUP skříně pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku
Společnost ESTA se zabývá výrobou plynoměrových HUP skříní, které se používají pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku a měření spotřeby plynu pro jednotlivé odběratele.
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž dřevěných a plastových oken a dveří
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž a záruční i pozáruční servis dřevěných a plastových oken, dveří, eurookna od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Ivančicích.
1A TRADE, s.r.o.
Realizace dekoračních, dekorativních omítek a moderních betonových stěrek
O rekonstrukci interiéru se postará RG Interiéry Radek Schmid. Realizujeme dekorační, dekorativní omítky a moderní betonové stěrky. Práce spojené přestavbou provádíme v Ivančicích i Mor. Krumlově.
Armatury pro VN, NN, VVN - kotevní, nosné a další druhy
Armatury pro VN, NN a VVN nakoupíte na e-shopu esta.cz. Prodáváme široký sortiment kotevních, nosných a dalších armatur – vše za výhodné ceny.
Vyberte si u nás ze širokého sortiment prázdných plastových skříní pro rozvaděče
Široký výběr ze sortimentu elektroměrových, plynoměrových, či prázdných plastových skříní pro rozvaděče Vám poskytne firma ESTA, s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Tradiční český výrobce stavebního a interiérového kování Holar
Realizujete stavbu či rekonstrukci interiéru a sháníte dodavatele kování? Anebo se pohybujete v automobilovém průmyslu a potřebujete pomoci s montážemi nejrůznějších dílů?
ČEGAN s.r.o.
Pronájem nových a použitých stavebních strojů Brno, pronájem věžových jeřábů, servis jeřábů
Pronájem nových a použitých stavebních strojů Brno, pronájem věžových jeřábů, servis jeřábů, prodej průmyslových strojů.
LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o.
Kompletní rekonstrukce koupelen - zpracování 3D návrhu, dodávka a montáž zařízení
Zpracování 3D návrhu, dodávku a montáž zařízení v rámci kompletní rekonstrukce koupelen provádí pro Brno a Brno-venkov firma RG Interiéry - Radek Schmid z Ivančic.
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně – prodej přes e-shop
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně za bezkonkurenční ceny pořídíte na e-shopu esta.cz – výběr ze širokého sortimentu.
Prodej betonových výrobků Pozořice, schodišťové prvky, plošné dlažby, výseče a nášlapy, obrubníky
Prodej betonových výrobků Pozořice, schodišťové prvky, plošné dlažby, výseče a nášlapy, obrubníky, svahové tvárnice, plotové prvky, soklové obklady, bazénové prvky, zahradní nábytek.
EXTERIER BETON, s.r.o.
Kompletní kominické práce - čištění, opravy,  vložkování a revize komínů
Kompletní kominické práce zajišťuje v okolí Brna kominictví Ladislav Staníček. Provádíme vše od čištění a vložkování komínů přes opravy až po revize.
Stavební a zednické práce Brno, domy na klíč, zateplování budov, rekonstrukce koupelen
Stavební a zednické práce Brno, domy na klíč, zateplování budov, rekonstrukce koupelen a bytových jader, dovoz stavebního materiálu, bourací práce, odvoz suti.
Kvalitní plastová, dřevěná okna a dveře - výroba a prodej
Kvalitní plastová, dřevěná okna a dveře - výroba a prodej, montáž oken, vysoce kvalitní materiály a izolační vlastnosti od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně, Brno-venkov
1A TRADE, s.r.o.
Profesionální tesařské práce, vazníkové střechy - 3D návrh, vizualizace a konstrukce
Firma STREKON A-Z, s.r.o. provádí zpracování 3D návrhu, vizualizace a konstrukce vazníkových střech. Profesionální tesařské práce zajišťujeme pro Brno-venkov a okolí.
Výstavba plotů na zakázku – návrh, dovoz a montáž oplocení
Výstavbou plotů na zakázku se zabývá firma PLOTOVÉ CENTRUM KOPEČEK s.r.o. z Rajhradu u Brna. Postaráme se o návrh, dovoz a montáž oplocení pro váš objekt v rámci celého Jihomoravského kraje.