ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Odolné vinylové podlahy  - dodávka, prodej pro developery a velkooodběratele
Odolné vinylové podlahy naleznete u naší firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna. Dodáváme vinylové plovoucí podlahy a podlahy k lepení včetně příslušenství pro developery a velkoodběratele.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Betonová směs na míru, písek i kamenivo od společnosti PRESTA-mix, spol. s.r.o.
Kvalitní betonovou směs, kterou Vám umíchají na míru pro Vás vyrobí a dopraví společnost PRESTA-mix, spol. s.r.o., která působí v Kuřimi a působí pro Brno a okolí.
Inženýrská činnost – od zajištění projektové dokumentace po řemesla pro zhotovení staveb
Inženýrskou činnost, vypracování projektové dokumentace, ale i řemesla pro realizaci stavby zajišťuje na Brněnsku firma Mík s.r.o.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Kvalitní práce v oboru trhuhlařina od Pavla Sojky - nábytek na mířu, kuchyně a další
Pavel Sojka je truhlář, který působí v okolí Brna. Věnuje se zakázkové výrobě ze dřeva a na míru pro Vás vyrobí nejen nábytek, ale i kuchyně nebo další doplňky ze dřeva.
Čištění průmyslových potrubí, Troubsko
Společnost PRŮTOČNÍK, s.r.o. poskytuje široký servis v oblasti čištění průmyslových potrubí v soukromé i firemní sféře.
Autojeřáby Tomáš Kozel - Ořechov u Brna
Firma Autojeřáby Tomáš KOZEL – se sídlem v Ořechově u Brna v okrese Brno - venkov již od roku 1994 nabízí v Brně a okolí autojeřábnické práce.
Pila Matoušek - Pernštejnské Jestřabí
Firma Pila Matoušek se sídlem v Pernštejnském Jestřabí se zabývá pilařskou a stavebně truhlářskou výrobou přesného hraněného řeziva.
Malířské a natěračské práce Brno, malování pokojů a interiérů, nátěry radiátorů, oken a dveří
Naše firma z okresu Brno provádí profesionální malířské a natěračské práce, malujeme byty, pokoje a interiéry, provádíme nátěry radiátorů, oken a dveří, protipožární nátěry.
Výroba, montáž a servis kvalitních bezpečnostních dveří - kování, vložky na míru
Výrobou, montáží a servisem bezpečnostních dveří, kování i vložek na míru se v Brně zabývá specialista na zámečnickou výrobu, společnost AD SECURITY s.r.o.
Zakázková výroba koupelnového nábytku v truhlářské dílně
Vkusný, designový a nadčasový nábytek do koupelny, který bude ladit s celkovou koncepcí interiéru, vyrábí na zakázku zhotoví truhlářství Radim Sladký.
Vestavěné skříně vyrobené na míru, atypické vestavěné skříně
Praktické a moderní vestavěné skříně na míru pro Vás navrhne a vyrobí Truhlářství Radim Sladký. Vestavěné skříně jsou vhodným úložným prostorem do všech místností i atypických prostorů.
Spojovací materiál a nářadí Brno, prodej matic, šroubů, vrutů, šroubováků, pneumatického nářadí
V našem Eshopu nabízíme kvalitní spojovací materiál a pneumatické nářadí, prodej spojovacího sortimentu kvalitních značek od známých dodavatelů.
Řezání plazmovým paprskem, plazmové řezačky, řezací stroje - prodej přes e-shop
Plazmové řezačky a řezací stroje Vector prodává firma WELDPOINT. Řezání plazmovým paprskem je určeno pro řezání všech elektricky vodivých materiálů. Nakupovat v e-shopu weldpoint.eu je radostí.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Nízkoenergetické a pasivní domy, dřevostavby na klíč
O stavbu rodinného domu na klíč se postará firma Stavovald z Ivančic. Postavíme Vám nízkoenergetický nebo pasivní dům i dřevostavbu.
Stavovald Vladimír Vald
Bezpečnostní a protipožární dveře s překvapivým designem
Zabezpečte svůj byt či dům kvalitními bezpečnostními a protipožárními dveřmi od brněnské společnosti AD SECURITY s.r.o., specialisty na zámečnickou výrobu.
Mříže, fólie, oplocení nebo kovovýroba - prodej, montáž a servis bezpečnostní techniky
Firma AD SECURITY s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a poprodejním servisem bezpečnostních prvků, mezi které patří i mříže, fólie, oplocení nebo kovovýroba.
Pokrývačství, tesařství a klempířství- kompletní realizace střech
O kompletní realizaci střech se postará firma Stavovald z Ivančic. Zajistíme pokrývačské, tesařské i klempířské práce.
Stavovald Vladimír Vald
Stavební, řemeslné a zednické práce
O veškeré stavební, řemeslné a zednické práce v okolí Ivančic a Moravského Krumlova se postará stavební firma Stavovald.
Stavovald Vladimír Vald
Obkladačské práce v interiéru, exteriéru a pokládka dlažeb
Realizaci obkladačských prací v interiéru i exteriéru včetně pokládky dlažby zajistí v oblasti Brna-venkov a Moravského Krumlova stavební společnost Stavovald.
Stavovald Vladimír Vald
Konzoloviny NN, VN, VNN z vysoce kvalitní žárově pozinkované oceli
Výrobou a prodejem konzoloviny pro NN, VN a VNN z vysoce kvalitní žárově pozinkované oceli se zabývá společnost ESTA, spol. s.r.o. z Ivančic.
Betonové směsi pro pozemní a vodní stavby, komunikace
Stavební betonové směsi různých druhů Vám zhotoví, dopraví i do 41 m přečerpá společnost PRESTA-mix, spol. s r.o., Kuřim, která Vám dodá i sypký materiál pro stavby.
Univerzální proudové svorky pro holé a izolované vedení  - výroba, prodej
Firma ESTA, spol s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem univerzálních proudových svorek pro holé a izolované vedení, které jsou vhodné na spojování ocelohliníkových lan a pro hliníkové i měděné vodiče.
Dětský nábytek na míru, dětské pokoje - grafický návrh zdarma
Dětský pokoj na míru, dětský nábytek na zakázku, truhlářské práce, zajímavý a kvalitní nábytek můžete mít od firmy Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Interiérové dveře – dodání a montáž včetně kování, obložek a pouzder
S výběrem vhodných interiérových dveří pro dům i byt Vám poradí studio RG Interiéry z Ivančic. Dodáváme a montujeme dveře včetně kování, pouzder a obložek.
Montážní práce v oboru voda, topení plyn Brno, rozvody vody, vnitřní rozvody plynu, topení
Montážní práce v oboru voda, topení plyn Brno, rozvody vody, vnitřní rozvody plynu, rozvody ústředního topení, kanalizace, subdodavatelské dodávky.
INSTALA-MONT, s.r.o. voda, topení, plyn