ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Výroba plastových a střešních oken z vysoce kvalitních profilů
Plastová a střešní okna z vyrobena velmi kvalitních profilů REHAU a ROTO, instalace okenních doplňků parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu ad. zajistí firma IVAPLAST s.r.o. Ivančice
Podzemní stavební práce prováděné hornickým způsobem, hloubení šachet, ražení tunelů
Podzemní práce pro hornické účely či stabilitu podzemních prostor zajišťuje společnost Podzemní stavby Brno, s.r.o. z Moravských Knínic. Zpevníme opěrné zdi pomocí technologie stříkaného betonu.
Kvalitní plastové vchodové dveře pro rodinné domy s dekorativními prvky
Designové, ale zároveň odolné a pevné. Takové jsou plastové vchodové dveře pro rodinné domy ivančické společnosti IVAPLAST s.r.o.
Výroba a opravy hydraulického nářadí pro montážní firmy - lisovací, střihací
Ve společnosti ESTA se zabýváme výrobou lisovacího, stříhacího hydraulického nářadí pro montážní firmy. Provádíme také opravy.
Stavební stroje, servis a prodej rypadel, bagrů, minibagrů, rypadel, buldozerů
Stavební stroje, rypadla, bagry, minibagry, buldozery, traktorbagry, mobilní drtiče, kvalitní opravy, servis od firmy RENOMAG spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Výhradní dovoz a prodej rustikálních retro ventilů pro radiátory – Elite, Ovus
Výhradní dovoz a prodej rustikálních retro ventilů Elite, Ovus pro radiátory zajišťuje firma TUBOTECH spol. s.r.o. z Hrušovan u Brna. Ta poskytuje také v rámci služeb poradenství i pozáruční servis.
Montáž ústředního topení, výměna radiátorů, rozvody - topenářské práce
Výměnu radiátorů, montáž ústředního topení, rozvody a jiné topenářské a vodoinstalační práce zajistí na Vyškovsku topenář Ing. Miloš Bartušek, který vždy dbá na kvalitně provedenou práci.
Zakázková výroba kovových výrobků a polotovarů, precizní kovová vrata, brány, schodiště
Kompletní kovovýrobu včetně povrchových úprav Vám zajistí společnost Jiří Florian – kovovýroba z obce Ivančice – Němčice. Zhotovíme do Vašeho domu kovové schodiště, zábradlí i vrata.
Rozvody plynu pro rodinné domy - plynový kotel Brno
Rozvody plynu pro rodinné domy Brno od firmy Ing. Miloš Bartušek. Kotle stacionární, závěsné plynové. Kotle značky Viessmann, VIADRUS, protherm, WOLF, Baxi.
Kvalitní plastové vchodové dveře pro rodinné domy s dekorativními prvky
Designové, ale zároveň odolné a pevné. Takové jsou plastové vchodové dveře pro rodinné domy ivančické společnosti IVAPLAST s.r.o.
Rámový a bezrámový zasklívací systém, výroba a montáž
Rámový a bezrámový zasklívací systém do interiéru a exteriéru, zasklívání teras, balkonů, zimních zahrad, výrobu, montáž a servis provádí společnost ALUMISTR SE.
Slaboproudé a silnoproudé rozvody elektřiny, bytové, domovní elektroinstalace
Kompletní elektroinstalační práce ve Vašem bytě či domě Vám spolehlivě provede firma Josef Záruba – elektroinstalace z obce Hajany. Instalace počítačových sítí i kamerového systému.
Povrchová úprava nábytku do vysokého lesku, kvalitně, rychle, za výhodné ceny
Povrchovou úpravu nábytku do vysokého lesku vám kvalitně, rychle a za výhodné ceny zajistí firma Draft Inc., s.r.o. v Brně.
Stavební kování Holar, dveřní a okenní kliky, madla, výroba a montáž
Stavební kování Holar, nerezové a plastové dveřní a okenní kliky, madla, držadla, kování pro únikové východy, vyrábí a montuje společnost ČEGAN s.r.o.
ČEGAN s.r.o.
Vyzkoušejte okenní systémy pro Vaše domovní dveře od nás
Pokud uvažujete o výměně okenních systémů také pro Vaše dveře, pak oslovte firmu IVAPLAST se sídlem v Ivančicích, kde Vám rádi a ochotně pomůžeme.
Výroba, dodávka a montáž kvalitních plastových oken z  REHAU-profilů
Plastová okna z REHAU-profilů, která jsou moderní, ale zároveň hospodárná a funkční, naleznete ve společnosti IVAPLAST v Ivančicích na Brněnsku.
Výkopové, zemní a bourací práce – stavební firma na kterou se můžete spolehnout
Komplexními službami v oboru stavebnictví se zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Zajistíme pro Vás výkopové, zemní i bourací práce.
5-ti komorová plastová okna pro bytové i nebytové domy, rozumný poměr ceny a kvality
Sháníte-li kvalitní a cenově přijatelná 5-ti komorová plastová okna pro bytové i nebytové domy, pak kontaktujte firmu IVAPLAST v Ivančicích na Brněnsku
Zakázková výroba nábytku na míru pro kanceláře, restaurace i hotely
Zakázkovou výrobu nábytku na míru pro kanceláře, restaurace i hotely svěřte do rukou zkušené truhlářské dílny – Nábytek Aleš Vít se sídlem v Ivančicích u Brna.
Lopaty na sníh, radlice i rozmetadla v prodeji, komunální technika  Brno
Lopaty, hrabla na sníh, radlice, sypače, shrnovací radlice i rozmetadla v prodeji, komunální technika a další příslušenství od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Brně.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Truhlářské práce na zakázku – výroba nábytku na míru
Truhlářské práce na zakázku realizuje v okolí Ivančic společnost Nábytek Aleš Vít. Vyrobíme nábytek na míru přesně podle Vašich představ a přání.
Teplo, vytápění plynem a elektřinou - návrh, montáž, poradenství Brno
Teplo, vytápění plynem a elektřinou na Vaši novostavbu popř.stávající dům či byt. Firma Ing. Miloš Bartušek poskytuje poradenství, návrh i montáž.
Sendvičový izolační PUR panel vhodné jako opláštění na stěnu  - AKCE - SKLADEM
Firma HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. nabízí k prodeji sendvičové izolační PUR panely vhodné jako opláštění na stěny budov a hal.
Prodám sendvičové PUR panely o různých velikostech na střechy, stěny, sklady, haly
Brněnská firma Halové systémy s.r.o. nyní nabízí k prodeji sendvičové PUR panely o různých velikostech, vhodné pro střechy, haly nebo sklady.
Vazníkové střešní konstrukce pro zastřešení budov
Střešní konstrukce, dřevěné příhradové vazníky se styčníkovými deskami pro zastřešení domů i průmyslových objektů realizuje společnost STREKON A-Z, s.r.o., Brno – venkov.