ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Provádíme rekonstrukce a úpravy polních cest
Lepší přístupnost zemědělských a obecních pozemků či pozemků soukromých osob Vám zajistí zrekonstruovaná polní cesta od firmy BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Stavba pozemních dopravních komunikací – cesty, silnice, cyklostezky
Výstavbou pozemních komunikací, jako jsou cesty, silnice a cyklostezky, se v oblasti Brno-venkov zabývá firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Kompletní modernizace bytů a domů na klíč – interiéry na zakázku
Rekonstrukce interiérů na zakázku zajišťuje firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Provádíme kompletní modernizace bytů a domů na klíč podle požadavků zákazníka.
Jiří Májek Woodtech
Opravy a rekonstrukce dopravních staveb -  silnice, veřejné komunikace
Komplexní a dílčí opravy a rekonstrukce dopravních staveb, jako jsou cesty a veřejné komunikace, zajistí v okolí Ivančic, Rosic a celé oblasti Brna-venkov firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Návrhy, realizace moderních a luxusních interierů na zakázku
S návrhem i realizací moderních, luxusních interiérů vám mileráda pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Poskytujeme profesionální a nejen truhlářské služby na zakázku.
Jiří Májek Woodtech
Moderní fasády na klíč – realizace fasád včetně zateplení
Moderní fasády na klíč pro Vás v Brně a jeho okolí zrealizuje stavební firma Zednictví Jeneš, s.r.o. Žádejte kvalitu ověřenou našimi spokojenými zákazníky.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Výroba klíčů a autoklíčů - kvalitní klíčové systémy a zámečnická výroba
Brněnská firma AD SECURITY s.r.o. poskytuje profesionální zámečnickou výrobu, ke které paří kvalitní výroba klíčů, autoklíčů nebo klíčových systémů.
Nonstop instalatérská pohotovost – rychlé opravy havárie vodovodu nebo topení
Pokud potřebujete co nejrychleji opravit závadu vodovodu nebo topení, kontaktujte nonstop instalatérskou pohotovost Pavla Vaculíka z Brna. Provádí rychlé opravy havárií otopené i vodovodní soustavy.
Instalatérství Pavel Vaculík
Instalace, opravy rozvodů vody, baterií a spotřebičů – volejte nonstop
Potřebujete-li instalovat rozvody vody, montáž baterie, WC nebo spotřebičů kontaktujte zkušeného Pavla Vaculíka z Brna, který je profesionálem v oboru instalatérských prací.
Instalatérství Pavel Vaculík
Terénní úpravy, bourací práce – rychle a kvalitně
Kvalifikované služby v oblastí terénních úprav a bouracích prací poskytuje v Ivančicích a okolí společnost BADIN s.r.o. Spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Dodávka a montáž bezpečnostních dveří třídy 1, 2, 3, 4 do bytů i kanceláří
Chcete-li ochránit svůj byt či kancelář pomocí bezpečnostních protipožárních dveří, obraťte se na společnost AD SECURITY s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní a protipožární systémy.
Strojní omítky s moderním vzhledem - pro lepší klimatické podmínky v místnosti
Jsme firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi a provádíme v Tišnově a okolí rychlou a spolehlivou realizaci strojních omítek s moderním vzhledem pro lepší klimatické podmínky v místnosti.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Bourací a demoliční práce – stavební objekty, jímky, mosty
O veškeré bourací a demoliční práce se postará firma BADIN s.r.o. Zbouráme stavební objekty, jímky, mosty a další stavby, následně zajistíme i terénní úpravy.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Výroba nůžkových bezpečnostních mříží třídy RC1, RC2, RC3 a RC4 - jednokřídlá, plovoucí
Pevné prvky pro zabezpečení oken a dveří prodává společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna. Vyrábíme nůžkové bezpečnostní mříže, které jsou certifikovány dle třídy RC1 - RC4.
Kuchyň snů Vám na míru zrealizuje Truhlářství Radim Sladký
Jestli uvažujete o nové kuchyni, pak si nechte zrealizovat kuchyň přímo na míru. Firma Truhlářství Radim Sladký se sídlem v Ivančicích se Vám o vše postará do posledního detailu.
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu - prodej v e-shopu
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu zakoupíte v e-shopu naší společnosti Bukoma Group s.r.o. z okresu Vyškov. Na vyžádání zasíláme 3 ks vzorků podlah zdarma.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru – prodej, e-shop
Při pořízení nové podlahy a řešení schodiště jistě oceníte možnost nákupu na e-shopu firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna, která prodává vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Opravy a rekonstrukce vozovek Jihomoravský kraj – kvalitní služby ryze české firmy
Sháníte kvalitní firmu pro opravu vozovky nebo potřebujete rovnou její rekonstrukci? Vše zařídí firma Soukup Miloš, která se zabývá nejen tím, zajímá vás více?
Vinylová schodiště na klíč – skvělé řešení pro Váš interiér
Vinylová schodiště na klíč, profesionální instalace po celé České republice zajistí společnost Bukoma group, s.r.o. Vybírejte z širokého spektra dekorů v imitaci dřeva, betonu i kamene.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Prosklené a kovové konstrukce pro rodinné či veřejné stavby nebo jako moderní výlohy
Společnost ALUprojekt s.r.o. z Ivančic u Brna je výrobcem a dodavatelem standartních i atypických prosklených a kovových konstrukcí vhodných do moderních, ale i klasických budov.
Stylové vinylové podlahy a jejich příslušenství – prodej, pokládka
Bukoma group s.r.o., to jsou profesionálové soustřeďující se na prodej a pokládku vinylových podlah po celé ČR. Malé i velké projekty jsou pro nás hračka.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Bytový nábytek od spolehlivého českého výrobce – výroba, montáž
O výrobu kvalitního bytového nábytku na míru a přesně podle Vašich představ se ráda postará společnost Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Vinylové podlahy pro komerční prostory, subdodavatel pro developerské projekty
Vinylové podlahy pro komerční prostory dodává společnost Bukoma group s.r.o., která působí také jako subdodavatel pro developerské projekty.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Výroba a prodej kancelářského nábytku a dalšího vybavení kanceláří
Prodej a výroba kancelářského nábytku, vybavení kanceláří, nábytek do kanceláří, grafický návrh a kalkulaci zdarma nabízí firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Závitové potrubní příslušenství Brno
Jste průmyslová společnost a hledáte kvalitního dodavatele příslušenství k trubkám? Tak neváhejte a kontaktujte prodejce nerezového sortimentu, a to naši společnost Italinox v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel