ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Výstavba a rekonstrukce inženýrských sítí – kanalizací, vodovodů a plynovodů
Výstavbu a rekonstrukci přívodů a odvodů energií, tedy inženýrských sítí, jako jsou kanalizace, vodovody a plynovody, zajišťuj v okolí Brna-venkov firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Mobilní zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu - Inoxliner
Zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu zakoupíte ve firmě Weldpoint. Prodáváme mobilní zařízení Inoxliner, které umožňují čistit nebo leštit nerezové výrobky v dílně i venku
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Anhydritové podlahy s rychlou realizací, za nízké ceny - odborná pokládka izolantu
Rychlou realizaci anhydritové podlahy zajišťuje v okolí Brna společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. Položíme Vám podlahu, která je pochozí za pouhé 1-2 dny. Rádi Vám také pomůžeme s pokládkou izolantu.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Realizace a kompletní instalace vytápění pomocí tepelného čerpadla
O kompletní realizaci vytápění pomocí tepelného čerpadla a jeho instalaci se v okolí Brna postará firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Instalatérství, opravy, rekonstrukce, montáž plynu, vody, kanalizace nebo topení
Instalatérské činnosti, jako je dodávka, montáž, opravy a rekonstrukce vody, kanalizace, topení nebo plynu včetně stavební činnosti zajišťuje v okolí Brna firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Pokládka vinylové plovoucí podlahy – práce prováděná specialisty
Pokud si chcete pořídit vinylovou plovoucí podlahu a nechat pokládku na odbornících, využijte společnost Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Vzorkovna obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb – stylová koupelna
Představu o stylové koupelně prostřednictvím vzorkovny obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb umožňuje společnost Zednictví Jeneš, s. r. o. z Brna.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Obklad koupelen vinylem - Bukoma Stone Click vinylová podlaha do koupelny a WC
Firma Bukoma group s.r.o. je specialistou na vinylové podlahy, v dnešní době jsou moderní i obklady koupelny vinylem. Skvělé vlastnosti má podlaha Bukoma Stone Click, na prodej v několika dekorech.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Rozvaděčové skříně pro obráběcí stroje a výrobní linky – zakázková výroba
Výrobou rozvaděčových skříní na zakázku pro obráběcí stroje a výrobní linky se zabývá firma VTL Blansko a.s. Zajistíme návrh, konstrukci a výrobu rozvaděčových skříní na klíč.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Topenářství – montáž plynových, elektrických kotlů a zařízení do domácností
Komplexní servis v oblasti topenářství poskytuje na Brněnsku firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu Zajistíme montáž plynových i elektrických kotlů a zařízení do domácností.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Instalatérská havarijní služba – nonstop řešení havárií vody a topení
Opravy a řešení havarijních situací voda-topení v Brně a jeho širokém okolí zajistí Instalatérství Pavel Vaculík. Jsme k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu.
Instalatérství Pavel Vaculík
Výkopové, zemní práce a demolice objektů
Profesionální výkopové, zemní, bourací a demoliční práce kvalitně a za rozumnou cenu provádí v Ivančicích a okolí společnost BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Tesařské, klempířské, pokrývačské práce - realizace kompletních střech a střechy na klíč
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce vám zajistí česká firma s dlouholetou tradicí, společnost BAST CZ s.r.o. Realizujeme kompletní ploché i šikmé střechy a střechy na klíč v Jihomoravském kraji.
BAST CZ s.r.o.
Stavební práce – výstavba novostaveb, rekostrukce rodinných domů, zateplení fasád
Různorodé stavební práce v okolí Brna svěřte do rukou firmy Ungrmat, s.r.o. Stavíme novostavby, opravujeme rodinné domy a zateplujeme fasády.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.
Železářství – šrouby, vruty, hřebíky a další spojovací materiál
Spojovací materiál pro hobby i profesionální použití zakoupíte v prodejně Ungrmat v Rajhradu. V našem železářství pořídíte šrouby, vruty, hřebíky, kotvící prvky a další spojovací materiál.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Prodejna KOVOMAT s domácími a zahrádkářskými potřebami, železářství, prodej barev a laků
Prodejna KOVOMAT v Rajhradě, nedaleko Brna, s velkým výběrem zboží. Prodej domácích i zahrádkářských potřeb, barev, laků, nářadí a železářství zajistí firma Ungrmat s.r.o.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Montáž plochých střech pro komerční a firemní budovy - dřevěné střešní konstrukce
Naše společnost BAST CZ, s.r.o. z Kuřimi realizuje výstavbu a montáž plochých střech pro komerční, firemní a administrační budovy. Vyrábíme a opravujeme dřevěné střešní konstrukce v České republice.
BAST CZ s.r.o.
Plastová okna a dveře - montáž, servis oken a dveří
Plastová okna a dveře - výroba a prodej, montáž a servis oken a dveří, vysoce kvalitní okna, dveře od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně - zboží za příjemnou cenu.
1A TRADE, s.r.o.
Chodníky, komunikace pro pěší, parkoviště – realizace a rekonstrukce
Firma BADIN s.r.o., která sídlí v Ivančicích, realizuje výstavbu a rekonstrukce komunikací pro pěší, respektive chodníků, ale také parkovišť a parkovacích míst.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Kompletní rekonstrukce bytů - realizace u jednoho dodavatele
S rozsáhlou přestavbou Vašeho domova Vám pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní rekonstrukci u jednoho spolehlivého dodavatele a bez zbytečných starostí.
Jiří Májek Woodtech
Technické kontroly a revize plynu pro VZV - profesionální kontrola a revize VZV
Firma Moravia Manipul s.r.o. Brno poskytuje služby v oblasti technických kontrol a revizí plynu pro vysokozdvižné vozíky za příznivé ceny a s profesionálním vybavením.
Moravia Manipul, s.r.o.
Zakázková výroba nábytku, truhlářská výroba, Jihomoravský kraj
Společnost Pavel Sojka se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme originální a kvalitní nábytek v Deblíně v Jihomoravském kraji.
Výroba a dodávka dřevěných střešních vazníků pro stavební firmy - na všechny typy střech
Výrobou dřevěných střešních vazníků se zabývá společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vazníky na různé typy střech dodáváme stavebním firmám a obchodním partnerům z celé České republiky.
BAST CZ s.r.o.
Interiérový design – realizace restaurací, obchodních prostor na zakázku
Návrhy a realizace designových restaurací a moderních obchodních prostor na klíč jedině od truhlářské dílny Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech