ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Geodézie - zaměření pozemku pro stavbu a práce s územním plánem
V oblasti geodézie vyniká naše společnost ADITIS s.r.o. z Brna. Zabýváme se zaměřením pozemku pro soukromou či veřejnou stavbu a prací s územním plánem.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Vysoce kvalitní odvětrávací potrubí pro šikmé i ploché střechy finské výroby
Prodej různých typů kvalitních odvětrávacích potrubí, které jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy od finské značky VILPE zajistí společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o. v Brně.
VILPE Brno
Rekonstrukce i výstavba nových domů, bytů a průmyslových objektů od REKO a.s.
Společnost REKO a.s. z Brna je stavební společnost, která se zaměřuje na stavbu nových i rekonstrukci stávajících objektů a soustředí se i na developerskou činnost.
Vodoinstalace, topenářské práce, plynařské práce, servis chladící techniky
Firma Jiří Štodt nabízí instalatérské, topenářské, plynařské a chladírenské práce.
Výstavba a rekonstrukce železničního a tramvajového svršku a spodku
Plánujete výstavbu nových železničních tratí či tramvajových tras? Jsou ve vašem městě či kraji starší tratě, které potřebují opravit či pravidelnou údržbu? Jste Vy součástí tohoto plánování?
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Altány a zimní zahrady Brno – zkrášlení vašeho domu a prodloužení pobytu venku
Je vám líto, že je už léto na konci a vy nebudete moci sedět venku? Nechte si přistavět verandu nebo zimní zahradu od firmy CABAL Moravia.
CABAL Moravia s.r.o. Zasklívání lodžií, balkónů Brno
Upevňovací technika, spojovací materiál, šrouby, matice, vruty
Spojovací materiál, šrouby, tyče, kolíky, upínací technika, nástroje a nářadí, ruční, svařovací, ochranné pomůcky prodává velkoobchod reca spol. s r.o., Brno.
Půjčovna a prodej stavební mechanizace a nářadí, pronájem s obsluhou, záruční a pozáruční opravy
Společnost BESTRENT se zabývá především pronájmem a prodejem stavební mechanizace a nářadí. Nabízíme k prodeji kompletní sortiment nového nářadí a mechanizace a záruční i pozáruční opravy produktů.
Garážová vrata Brno – kvalitní materiál, velký výběr včetně montáže
Plánujete výstavbu garáže? Sháníte garážová vrata, ale ještě jste se nerozhodli, jaký typ zvolit? Velký výběr včetně montáže nabízí firma ON KEY´S GATE S.R.O.
Opravy elektroinstalace non-stop – havarijní služby vždy k dispozici
O opravy a poruchy elektroinstalace v Brně se postará firma Nonstop elektrikář se svou havarijní službou provozovanou 24 hodin, 7 dní v týdnu.
Vodoinstalatérské a topenářské práce, instalace vody, odpadu, plynu a topení, montáž a výměna vodoměrů
Firma Aleš Šnajdr se sídlem v Brně se již od roku 2003 zabývá veškerými vodoinstalatérskými a topenářskými pracemi. V rámci své činnosti nabízíme instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.
Fotovoltaické elektrárny, návrh, montáž a zajištění dotací
Potřebujete ušetřit za stále se zdražující elektřinu? Chcete ekologický zdroj elektrické energie? Využívejte sluneční zdroj a na svůj dům si nechte namontovat FVE.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Projekce v oboru elektro, vysoké i nízké napětí, slaboproud
Máte v plánu stavět jakoukoliv budovu? Zajisté budete potřebovat zhotovit projekt na elektrická zařízení. V tom Vám pomůže Ing. Miroslav Kadrnožka.
Rekonstrukce a opravy po­dlahových ploch - zátěžové podlahové panely z PVC
Rekonstrukce a opravy po­dlahových ploch - zátěžové podlahové panely z PVC dodává firma PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně - kvalitní podlahy.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Kvalitní a spolehlivá nýtovací technika pro jednotlivce i firmy
Vývojem a dodávkami kvalitní a spolehlivé nýtovací techniky, jako jsou nýtovačky, nýtovací matice či šrouby, se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Kompletní stavební činnosti a rekonstrukce od Stavby Bureš
Společnost Stavby Bureš sídlící v Brně poskytuje kompletní stavební činnosti od rekonstrukcí bytů, rozvody elektřiny, instalatérské práce, revize až po konečné montáže.
Technický dozor investora a management stavby od Ing. Pavel Počinek
Ing. Pavel Počinek a jeho kvalifikovaný tým pro Vás zajistí stavební činnosti jako je technický dozor investora, management stavby a další v Brně a okolí.
Renovace bytů včetně vyklízecí práce včetně odvozu Brno a okolí
Renovace bytů od firmy Seniorservis Brno. Uvítáte při změně nájemníků. Kompletně připravený, čistý byt pro předání novým nájemníkům. Práce jsou provedeny za velmi krátký čas.
Stavba a rekonstrukce domů na klíč
Firma IVRERO s.r.o. poskytuje kompletní stavební práce. Provádíme jak menší zednické práce, tak i rekonstrukce a stavbu domů.
DEMAG autojeřáb, půjčovna, pronájem autojeřábů včetně posádky
Hledáte-li půjčovnu autojeřábů včetně posádky, pak neváhejte a obraťte se na firmu AUTOJEŘÁBY A PLOŠINY Velčovský z Brna, která má dlouholeté zkušenosti v oboru.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
TOVR omítky spol. s r.o., Brno
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje kvalitní vnitřní a vnější strojní omítky.
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Kompletní servis služeb i s pravidelnými prohlídkami střídačů a stringů.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno. Obkladačské, stěhovací instalatérské, malířské, natěračské práce, výměna kuchyňských linek, montáž nábytku, opravy v domácnosti.
Autojeřáb LIEBHERR - pronájem autojeřábů včetně posádky
Autojeřáb LIEBHERR s nosností 50t a teleskopickým výložníkem vám pronajme včetně posádky firma Autojeřáby a Plošiny Velčovský v Brně.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Prodej, dodavatel betonové střešní tašky, betonová střešní krytina
Betonové střešní tašky, prodejce, dodavatel kvalitních betonových střešních krytin značky Terran nabízí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., z Brna. Poskytují 50 let záruku.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN