ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Mobilní podlahy – přenosné a skládací podlahy na výstavy, svatby, plesy a další akce
Mobilní, přenosné a skládací podlahy vhodné na výstavy, plesy i jiné akce má v několika typech nebo s možností vlastního designu ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Měření a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren. Kontrolu panelů.
Měření a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren provádí firma S.G. CZ, spol. s r.o. z Brna. Kontrolu panelů provádíme termovizí. Servis solární elektrárny.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Zdravé bydlení v žádané lokalitě - nízká energetická náročnost budov
Pořiďte si dům s nízkou energetickou náročností v rámci projektu Slunečná Alej - rodinné domy. Volte zdravé bydlení v poklidné obci Nová Chýně, která se nachází v žádané lokalitě Praha-západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Volné pracovní místa a pozice geodeta –  práce s benefity v Brně nebo Boskovicích
Volné pracovní místa v Brně a Boskovicích na pozicic Geodet/ka s prací v terénu má ve svém přátelském kolektivu společnost ADITIS s.r.o., která poskytuje různé firemní benefity.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zkušební a uzavírací balony pro kanalizace a plynovody
Kompletní služby jako navrtání plynových, vodovodních a naftových potrubí či prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro plynovody a kanalizace pro Vás zajistí firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o..
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Rekonstrukce, opravy a modernizace železnic a nástupišť - SEŽEV-REKO, a.s.
Společnost SEZEV-REKO, a.s. z Brna se zabývá stavebními práce v oblasti rekonstrukce, opravy a nebo modernizace železnic a nástupišť.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů - kotevní technika
Prodej kotevní techniky a spojovacího materiálu zajišťuje v Brně firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů a jiný spojovací materiál.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Teplovodní podlahové topení, vytápění BEKOTEC-THERM Ostrava, Brno
Teplovodní podlahové topení a vytápění Bekotec-Therm Vám přináší společnost PROFILA TRADE s.r.o. se sídlem v Ostravě a s pobočkou Brno, která funguje jako specialista na obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Brno
Pronájem plošiny - pracovní a montážní Brno
Pronájem pracovní a montážní plošiny v Brně a okolí vám poskytne firma s dlouholetou zkušeností - Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Kalkulace střechy - vypočítáme cenu Vaši nové střechy - betonová střešní krytina
Společnost Mediterran CZ s.r.o. z Brna je česká společnost, která poskytuje kvalitní betonovou střešní krytinu, která se vyznačuje kvalitou a dlouhou životností.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Dodávka kioskové trafostanice na klíč, realizace VN přípojky. Kvalitní servis.
Dodávka kioskové trafostanice na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno. Samozřejmostí je realizace VN přípojky. Kvalitní záruční i pozáruční servis.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Izolační pásky pro plynová a vodovodní ocelová potrubí
Antikorozní izolační pásky DENSOLEN®, vhodné jako ochrana a izolace plynových a vodovodních ocelových potrubí, dodává na český trh firma MANIBS BRNO, spol s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Nástavce, bity a utahováky, spojovací materiál - prodej
Prodej kvalitní kotevní techniky a spojovacího materiálu nabízí společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o v Brně - seženete zde nástavce, bity i utahováky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Pozemní stavitelství, zateplení, zděné konstrukce, dlažby, obklady
Pozemnímu stavitelství se věnuje společnost N.K. STAV Brno a.s.. Specializujeme se především na zateplení budov, zděné konstrukce, obklady a dlažby.
N.K. STAV Brno a.s.
Tepelná energetika, projekční práce, konstrukční práce, výměníkové stanice, kogenerační jednotky, kotelny
Společnost TERMOENGINEERING, s.r.o. se specializuje na oblast tepelné energetiky. Nabízí služby konstrukčních, projekčních a dodavatelských prací.
TERMOENGINEERING, s.r.o. tepelná energetika
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden. Dodávky VN rozvodny na klíč
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden se zaměřením na vyšší výkon a technické parametry. Dodávky VN rozvodny na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Nezbytné potřeby pro montáž parapetů - čistící PUR pěny, odlamovací nože, akryl a pásky
Společnost iPARAPETY s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci venkovních a vnitřních parapetů včetně prodeje nezbytných montážních potřeb, jako jsou zednické vodováhy, odlamovací nože, PUR a expanzní pěny.
iPARAPETY s.r.o.
Výstavba a prodej nadstandardních domů s velkými pozemky - projekt Slunečná alej
Projekt Slunečná alej – rodinné domy realizuje výstavbu a prodej nadstandardních domů s velkými pozemky v Nové Chýni. Moderní a nízkoenergetické bydlení naleznete v žádané lokalitě Praha – západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Historické budovy, fasády v nepřípustných lokalitách - 3D laserové scanování objektů
Laserové scanování objektů ve 3D formátu zajišťuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na bezkontaktní měření historických budov, domů a fasád v nepřístupných lokalitách.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Páskové systémy - ochrana pro produktovody, vodovody a ropovody
Kvalitní izolační páskové systémy, chránící produktovody, vodovody i ropovody před korozí zprostředkuje společnost MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Upevňovací technika a spojovací prvky pro montážní, instalatérské, stavební práce
Spolehlivý dodavatel vysoce kvalitní upevňovací techniky, to je společnost reca spol. s r.o. Navštivte náš e-shop a vybírejte z nepřeberného množství montážní techniky.
Samosrůstající izolační pásky – izolační systémy DENSOLEN®
Izolační systémy DENSOLEN® jsou k dostání u společnosti MANIBS BRNO, spol. s r.o. Samosrůstající izolační pásky, ideální řešení jako ochrana proti korozi a mechanickému poškození.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Parapety vnitřní a venkovní, prodej příslušenství  Brno a okolí, Jihomoravský kraj
Parapety vnitřní a venkovní, prodej příslušenství jedině od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Vybrat si můžete vybrat s široké škály dekorů. Provádíme i montáž.
iPARAPETY s.r.o.
Výkresová dokumentace stávajících budov a bourací plány - podklady pro demolice
S posuzováním aktuálního stavu objektů a přípravou demoličních podkladů Vám pomůže firma ADITIS s.r.o. z Brna. Zabýváme se zpracováním výkresové dokumentace stávajících budov a bouracích plánů.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno