ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty tohle všechno a další potřebný materiál nabízí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Výstavba nových rodinných domů na klíč - žádaná lokalita, pozemky s jižní orientací
Projekt Slunečná alej - rodinné domy v Nové Chýni realizuje výstavbu nových rodinných domů na klíč. Tyto pozemky s jižní orientací jsou situovány v žádané lokalitě Praha – západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Izolace spodních staveb proti nežádoucím průnikům tlakové vody, vlhkosti i radonu
Profesionální izolaci spodních staveb provádí v Brně a jeho širokém okolí firma MS - alza s.r.o. Speciálními izolačními systémy zajistíme izolaci staveb proti vlhkosti, radonu a také tlakové vodě.
MS - alza, s.r.o. Izolace spodních staveb Brno
Rozebíratelný podlahový systém - PVC panely, prodej zátěžové podlahové panely
Prodej, dodávka, opravy, rozebíratelný podlahový systém, PVC panely, lehce udržovatelné zátěžové podlahové panely dodává naše firma PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Renovace, opravy a pokládka parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály
O poničenou podlahu se postará LASPO podlahářství, s.r.o. Provádíme renovace, opravy a pokládku parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Nízkoenergetické rodinné domy - moderní bydlení z projektu Slunečná alej
Nízkoenergetické a moderní bydlení v atraktivní lokalitě Praha - západ si můžete pořídit v rámci projektu Slunečná alej – rodinné domy v klidné obci Nová Chýně.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Práce se s spárovou pilou – řezání komunikací, zpevněných ploch a dělící a dilatační spáry
Provádění dělících nebo dilatačních spár, řezání komunikací a zpevněných ploch pomocí spárové pily a další s tím související činnosti realizují odborníci ze společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Spojovací materiál do plechu, trhací nýty - výroba, prodej a dodávka
Firma SIMAF CZ s.r.o. v Brně vyrábí a také prodává spojovací materiál do plechu. Další kvalitním produktem jsou také trhací nýty. Neváhejte nás kontaktovat - vždy vám rádi poradíme s výběrem.
SIMAF CZ s.r.o.
Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní, vnější elektroinstalace
Každá stavba se neobejde bez kvalitní elektroinstalace. Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní i vnější elektroinstalace spolehlivě zajistí společnost ELMONT GROUP, a.s. z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Geodézie - zpracování podkladů v oblasti investiční výstavby a katastru nemovitostí
Jsme společnost SUDOP BRNO, spol. s r.o. zabývající se geodézií a zpracováním podkladů v oblasti investiční výstavby, katastru nemovitostí, mapování a speciálních geodetických prací nejen v Brně.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
Zakončení balkónu – balkónové a okapové lišty různých velikostí a s různým přesahem
Bohatý výběr okapových a balkónových lišt a profilů v různých velikostech má ve svém sortimentu společnost PELI BRNO, která si poradí nejen se zakončením balkónu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Vodotěsné střešní tašky - střešní krytiny s dlouhou životností
Široký sortiment střešních krytin, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, pro Vás poskytuje brněnská společnost Mediterran CZ s.r.o. Máte od nás 50 letou záruku.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Prodej a výstavba rodinných domů s pokročilými technologiemi - dlouholetá záruka
Bydlení s dlouholetou zárukou pořídíte rámci projektu Slunečná alej – rodinné domy v Nové Chýni, jež realizuje prodej a výstavbu nových domů s pokročilými technologiemi s dokončením v prosinci 2020.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Sádrové, štukové a stěrkové omítky i realizace fasád od TOVR omítky spol. s.r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s.r.o. z Brna poskytuje realizace vnitřních i vnějších omítek a jejích rekonstrukcí pomocí strojního omítání.
Textilní rohože, rohožové systémy, rohožky, vstupní čistící zóny, prodej, dodávka, montáž
Výrobu, dodávku, montáž textilních rohoží, rohožových systémů, rohožek, vstupních čistících zón s logem, rýmy, lemovkami a dalšími doplňky zajistí firma DIAMANT AK s.r.o.
DIAMANT AK s.r.o.
Kvalitní spojovací materiál – návrhy, vývoj, dodávky
Pokud se ohlížíte po spolehlivé společnosti, která se zabývá návrhy a vývojem spojovacích materiálů, pak se neváhejte obrátit na SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů vyrábí a dodává společnost KARPEN PLUS s.r.o.
KARPEN PLUS s.r.o.
Obkladové přechodové lišty a profily pro ukončení obkladů – kvalita od spolehlivého dodavatele
Spolehlivým dodavatelem s kvalitním sortimentem přechodových obkladových lišt a profilů pro ukončení obkladů či pod obklady v různých provedeních je společnost PELI BRNO.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Obnovitelné zdroje energie, solární elektrány, výstavba FVE
Společnost SONEA s.r.o. realizuje solární elektrány. FVE na rodinných domech, chatách, různých přístřešcích i na volné ploše. Jsou šetrné k životnímu prostředí a využívají obnovitelný zdroj energie.
Inteligentní rodinné domy - nadstandardní bydlení s nízkou energetickou náročností
Projekt Slunečná alej - rodinné domy v Nové Chýni zajišťuje v okrese Praha - západ výstavbu inteligentních domů s dlouholetou zárukou. Jde o nadstandardní bydlení s nízkou energetickou náročností.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Mapování, digitalizace a sběr dat, zaměření - kompletní geodetické služby
Kompletní geodetické služby pro firmy, projekty i domácnosti poskytuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Zajišťujeme mapování, zaměření staveb, digitalizace, sběr dat a jiné činnosti v oblasti geodézie.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zajištění tepelné izolace a větrané fasády pomocí obkladových desek
Obkladové desky vysoké kvality a různých typů a provedení pro tepelné izolace a větrané fasády dodá v Brně a okolí firma G Trade spol. s r.o.
Moderní a praktické fasádní obklady - odolné, protipožární a čistitelné
Brněnská firma G Import spol. s.r.o. poskytuje moderní fasádní obklady, které nejen zmodernizují budovy, ale také jsou odolné, efektivní, protipožární a čistitelné.
Střešní krytiny s 50ti letou zárukou, kvalitní střešní krytina
Střešní krytiny s 50ti letou zárukou, kvalitní střešní krytina, střešní tašky, výhradní prodej systému Terran od firmy Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Obkladové desky, tepelné izolace, keramické fasádní obklady
Obkladové desky, tepelnou izolaci i keramické fasádní obklady dodává společnost G Trade spol. s r.o. z Brna. Obstaráme dodávku, montáž i servis.