ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Plastové nádrže, jímky, vložky studní různých tvarů i objemů - výroba, oprava
Na výrobu a opravu nádrží, jímek a vložek studní různých tvarů i objemů se specializuje firma Svařování plastů Pavel Petroš, kterou naleznete v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Levné a rychlé bydlení dle Vašich představ – prodej a montáž mobilních domů a dřevostaveb
Mobilní nebo též modulární domy, montované dřevostavby pro rychlé a levné bydlení s nízkými náklady a variabilitou řešení prodává a montuje společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna.
KARPEN PLUS s.r.o. Mobilní domy pro celoroční bydlení
Systémy prosklení lodžií a balkónů ALUMISTR
Ochraňte váš balkón nebo lodžii proti hluku, prachu i nepříznivému počasí díky prosklení ALUMISTR, jehož dodávku a montáž zajišťuje na Brněnsku firma CABAL Moravia s.r.o.
CABAL Moravia s.r.o. Zasklívání lodžií, balkónů Brno
Vše pro bydlení, stavbu i výrobu od jednoho dodavatele Schachermayer, spol. s r.o.
Sortiment více než 150.000 položek pro oblasti bydlení, stavby i výroby na jednom místě nabízí pobočka velkoobchodu Schachermayer v Brně.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Rekonstrukce budov a pasport stavby - chybějící plány, výkresová dokumentace
Geodetické práce pro rekonstrukce budov a pasport stavby provádí společnost ADITIS s.r.o. z Brna. V případě zájmu zpracujeme kompletní výkresovou dokumentaci nebo konkrétní chybějící plány.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zátěžové podlahy, panely, které chrání trávník na stadionu při koncertu, výstavě.
Zátěžové podlaha, které jsou vhodné jako dočasné mobilní pokrytí ploch, které musí být zpevněny, ochráněny. Tyto panely prodává firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Elektroinstalace a elektromontáže na míru - bezproblémové využívání elektrické energie
Pro bezproblémové využívání elektrické energie oslovte firmu ELMONT GROUP, a.s. v Brně, která provádí elektroinstalace a elektromontáže na míru pro stavby i průmyslové objekty.
ELMONT GROUP, a.s.
Vstupní čistící rohože s vysokou schopností zachytit nečistoty do hal
Vstupní rohože fungují jako čistící rohože do vstupních hal a firem, hotelů, určené pro vysokou zátěž a s vysokou schopností zachytit drobné nečistoty.
DIAMANT AK s.r.o.
Prodej a pokládka koberců a kobercových čtverců pro byty, RD, kanceláře, penziony, hotely a ubytovny
Prodej a pokládku koberců a kobercových čtverců pro byty, RD, kanceláře, penziony, hotely a ubytovny zajistí v Břeclavi i Znojmě spolehlivá firma LASPO podlahářství z Brna.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Betonová střešní taška - kvalitní betonové tašky na Vaši střechu
Kvalitní střešní krytiny seženete od společnosti Mediteraran CZ s.r.o. která sídlí v Brně a poskytuje betonovou střešní krytinu. Poskytneme satelitní zaměření zdarma a záruku v délce 50 let.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Velkoobchodní prodej fitinek - T-kusy, redukce, trubkové oblouky a dna
Prodej instalatérských trubkových spojovacích dílů, jako jsou T-kusy, redukce, trubkové oblouky a dna, ale také hrdla, sedla, nátrubky, návarky, zajišťuje firma GELDBACH - CZ s.r.o. z Brna.
GELDBACH - CZ s.r.o.
Rolovací mříže, rolety na míru a jejich pohony – pro zabezpečení vašeho obchodu
O zabezpečení vašeho obchodu se postará firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna, která dodává rolovací mříže a rolety na míru včetně jejich pohonů a jinou automatizační techniku.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Podlahy pro sklady, skladové provozy a všechny nepřetržité provozy s vysokou zátěží
Podlahy pro sklady, skladové provozy, skladové haly, skladové prostory jsou vystaveny dlouhodobému vysokému zatížení. Podlahové panely z PVC jsou ideálním řešením.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Kompletní podlahářské práce na klíč a pokládka různých podlah včetně zaměření
Pokládku podlah z různých materiálů provádí naše firma LASPO podlahářství, s.r.o. Zajišťujeme kompletní podlahářské práce na klíč včetně konzultace a zaměření pro zákazníky z Brna, Blanska a Vyškova.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Svařování plastů - vložky studní různých tvarů i objemů
Potřebujete opravit, svařit nebo vyrobit vložky studní nebo nádrž? Pak neváhejte a obraťte se na Svařování plastů Petroš Brno!
Svařování plastů Pavel Petroš
Kontroly a ekologizace kotlů, seřízení kotle na tuhá, kapalná i plynná paliva
Kontroly a ekologizace kotlů provádí firma Detekta s.r.o. Brno. Seřízení kotlů, měření hlučnosti a účinnosti kotlů. Výpočty ročních poplatků.
Detekta s.r.o.
Prodej plazmové pálící stroje, pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje
Prodej plazmové pálící stroje od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. Brno Chrlice. Vhodné pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Dodávka vysokonapěťových a nízkonapěťových zařízení pro energetiku
Dodávka vysokonapěťových a nízkonapěťových zařízení pro energetiku, pro zařazení do distribučních sítí pro napájení. Kioskové trafostanice jedině od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Brno.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Oprášení zašlého lesku podlah – renovace a broušení parket prováděné specialisty
Oprášení zašlého lesku podlah, navrácení původního vzhledu, údržbu a broušení parket provádí se svou kvalitní technikou odborníci ze společnosti BH Podlahy z Brna.
Bedřich Hlavoň BH Podlahy
Střešní krytina TERRAN, kvalitní betonová krytina od společnosti Mediterran CZ s.r.o.
Střešní krytina, střešní taška TERRAN, kvalitní betonová krytina, taška od výhradního dodovatele - od společnosti Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Uzavírací a zkušební balony pro plynovody - profesionální uzavření plynovodu
Brněnská společnost MANIBS BRNO, spol. s.r.o. poskytuje speciální uzavírací a zkušební balony pro plynovody, které jsou z kvalitní gumy, která vydrží i vysoký tlak.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Výroba kvalitní svařované sítě v rolích na oplocení zahrad nebo rozvoden
Firma Betafence se specializuje na výrobu svařovaných plotových sítí. Tyto sítě jsou vhodnou volbou pro funkční oplocení zahrad, rozvoden, průmyslových areálů. Kontaktujte firmu s dlouhou historií.
Betafence s.r.o.
Zpracovatel GIS – volná pracovní pozice s náborovým příspěvkem v Brně
Pracovní pozici s náborovým příspěvkem jako zpracovatel GIS s mnoha benefity jako je například možnost home office hledá do svého kolektivu společnost ADITIS s.r.o. v Brně.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Plotové dílce vcelku pro oplocení rodinných domů, objektů
Společnost Betafence s.r.o. z Brna se zabývá výrobou a prodejem různých typů oplocení. Vyrábí a dodává plotové dílce vcelku na oplocení rodinných domů, firemních areálů, sportovišť či staveb.
Betafence s.r.o.