ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Dřevěné prosklené příčky a stěny WOODY I a WOODY II  - česká výroba na zakázku
Společnost WOODYGLASS z Brna vyrábí dřevěné prosklené příčky a stěny WOODY I a WOODY II na zakázku. Inovativní design interiérových skleněných stěn.
Kvalitní lakování nábytku na míru - lamina, kuchyňských a nábytkových dílů
Kvalitní lakování nábytku na míru v Brně provádí Autolakovna BOSS. Nalakují všechny povrchy - lamino, kuchyňské a nábytkové díly, plasty, sklo a další.
Komplexní stavby a rekonstrukce koupelen Brno, rekonstrukce bytových jader na klíč
Jsme instalatérská firma, která působí v Brně a nabízíme služby v oblasti vody, topení, zednických a obkladačských prací.
Prodej plechové střešní krytiny na míru, která imituje střešní tašky k nerozeznání
Společnost MASLEN CZ s.r.o. z Brna vyrábí a prodává plechové střešní krytiny v různých profilech. Naše krytina vyniká nízkou hmotností, dlouhou životností a využívá se jako imitace střešních tašek.
Geodézie, mobilní mapování, letecké snímkování Brno, efektivní správa GisOnline
Vlastníme všechny podstatné technologie – letadla, kamerové a laserové senzory, či mapovací automobily - TopGis, s.r.o. Brno
Developerská činnost, stavební firma, stavební práce - kompletní realizace staveb
Developerská činnost, generální dodávky staveb, stavební práce, kompletní realizace staveb a projektů - to vše kvalitně a spolehlivě od stavební firmy ZIPP Brno s.r.o. v Brně.
Montáž, dodávka železobetonových konstrukcí, projektování, statika a servis
Dodávku a montáž železobetonových konstrukcí, projektování a statiku železobetonových prefabrikovaných konstrukcí budov, servis zajišťuje firma ZIPP Brno s.r.o., z Brna.
Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Stavební projekty, geodetické práce a průzkumy
Projekty na klíč, projekční brněnská kancelář, vypracování projektové dokumentace v Jihomoravském kraji, geodetické a geologické služba, pasportizace a provádění průzkumů potřebných ke stavbám.
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice s výbornou variabilitou a nízkými náklady dodává firma S.G. CZ, spol. s r.o. v Brně.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Brněnský dodavatel klimatizačních jednotek
Klimatizační systémy pro domácnosti, průmyslové prostory, firmy, nabídka revizních a servisních služeb pro již instalované klimatizace – FriGOM s.r.o.
Výroba a prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace
Prodej a výrobu uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace, plynovody, potrubí ad. zajistí na Brněnsku firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Pokládka podlah všeho druhu Brno
Pokladka podlahových krytin, vinylové podlahy, PVC podlahy, renovace či položení parket, kobercové pokládky s nejvyšší precizností, nejlepší cenou a dodacími termíny od Podlahářství David Albrecht.
Projektování elektrických zařízení Brno, silnoproud, slaboproud, měření a regulace kotelny, VZT
Jsme schopni zajistit kompletní realizace počínaje DUR přes DSP, DVZ, DPS až po zakreslení skutečného stavu.
Mobilní plošinové žebříky s protiskluzovým povrchem pro bezpečnou práci ve výškách
Velkou volnost pohybu ve výškách umožňují mobilní plošinové žebříky s protiskluzovým povrchem pro bezpečnou práci ve výškách. Jejich výrobou a dodávkou se zabývá firma Zarges CZ, s.r.o z Brna.
Navařovací prvky, systémy - pro hrotový zážeh, zdvihový zážeh a krátký cyklus
Sháníte na trhu firmu, která dodává navařovací prvky, systémy pro hrotový a zdvihový zážeh či pro krátký cyklus? Pak kontaktujte firmu SIMAF CZ s.r.o., která má v tomto oboru dlouholetou tradici.
SIMAF CZ s.r.o.
Developerská činnost, generální dodávky staveb - výstavba bytových a rodinných domů
Developerská činnost, generální dodávky staveb - výstavbu bytových a rodinných domů podle projektů provádí na klíč firma ZIPP Brno s.r.o.
Pronájem montážních plošin Brno, pracovní plošiny až do výšky 30 metrů, bezpečné pracovní plošiny
Práce s plošinami, kterými disponujeme je pohodlná a rychlá. Naše plošiny jsou moderní teleskopické konstrukce na podvozcích Man s celkovou hmotností do 7,5 t.
Pronájem, prodej a servis stavební mechanizace a nářadí Brno, vrtací kladiva, ruční nářadí, stroje
Nabízíme širokou nabídku mechanizace a nářadí k pronájmu i prodeji a také poskytujeme specializované služby včetně servisu a oprav.
E-shop-internetový prodej spojovacího materálu, samořezné šrouby
Internetový prodej, e-shop samořezných šroubů různých typů a další spojovací materiály zajistí na Brněnsku firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Hřeby navařovací, samolepící hřeby, spojovací materiál -
Hřeby navařovací HN - A, HN – B, samolepící hřeby - ocel galvanicky zinkovaná, spojovací materiál dodává firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Celoprosklené bezrámové příčky AL I -  moderní vybavení firemních interiérů
S funkčním a moderním rozdělením kanceláře Vám pomůže firma WOODYGLASS s.r.o. z Brna. Naše celoprosklené bezrámové příčky AL I osvěží vzhled interiéru, a také poskytují dostatek soukromí při jednání.
Pozemní laserové skenování s 3D laserem a laser scanning - geodetické práce od české firmy
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zaměřuje na geodetické práce, komplexní služby v oboru geodézie a poskytuje i pozemní skenování s 3D laserem, laser scanning, vytyčovací práce ve výstavbě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Profesionální žebříky na střešní krytinu pro bezpečný pohyb po střeše
Profesionální střešní žebříky na střešní krytinu z lehkého odolného plechu pro bezpečný pohyb a práci na střeše dodává společnost Zarges CZ, s.r.o z Brna.