ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER firmou DIAMANT AK s.r.o. Vstupní hliníkové, z pryže, textilní, s logem, rámy.
DIAMANT AK s.r.o.
Dílenské sady nářadí pro automechaniky – prodej, e-shop
Dílenské sady nářadí pro automechaniky naleznete v e-shopu společnosti PROFIKRAFT TRADING s.r.o. z Brna, která prodává kompletní ucelený sortiment pro profesionály z automobilového průmyslu.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Střešní konstrukce z variabilních příhradových vazníků Gang-nail, které vám ušetří čas i peníze
Na montáž střešních konstrukcí se ve Znojmě, Břeclavi a Hodoníně zaměřuje firma KARPEN PLUS s.r.o. Vyrábíme variabilní příhradové vazníky Gang-mail, které vám ušetří čas, ale i finance.
KARPEN PLUS s.r.o.
Efektivní montážní sady RECA KIT - chytré balíčky plné součástek a návodů
Chytré balíčky součástek, technických plánů a návodů Vám připraví společnost reca spol. s r.o. z Brna. Zabýváme se přípravou efektivních montážních sad RECA KIT, které vám značně zjednoduší práci.
Kvalitní a spolehlivé střechy a krovy pro byt či dům - Střechy Ondráček
Společnost Střechy Ondráček z Brna pro Váš dům či byt postaví kvalitní a spolehlivou střechu či krov, ale zaměřuje se i na další tesařské a klempířské práce.
Spolehlivý hodinový manžel - rekonstrukce, opravy a malování bytů
drobné opravy v domácnosti, malování bytu, hodinový manžel, pokládka podlah, pomoc při stěhování, rekonstrukce, obkladačské a dlaždičské práce
Rekonstrukce a výstavba rozvodny, transformovny VN, přípojky pro napájení
Specialista na výstavbu a rekonstrukce rozvoden a transformoven vysokého napětí VN, přípojky pro napájení různých objektů zajišťuje ELMONT GROUP, a.s., z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Vazby, krovy, dřevěné konstrukce, stavební řezivo – prodej dřeva a dřevařských materiálů
Dřevo a dřevařský materiál jako jsou například vazby, krovy, dřevěné konstrukce a stavební řezivo má ve svém bohatém sortimentu společnost AZ WOOD, a.s. z Brna.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Velkoobchod se stavebním řezivem - kompletní sortiment s materiálem pro stavbu dřevěných konstrukcí
Stavební, středové a jiné řezivo, prkna, hranoly, latě a další materiál nejen pro stavbu dřevěných konstrukcí má ve svém bohatém sortimentu velkoobchod AZ WOOD, a.s. v Brně.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Voda, topení a instalatérské práce včetně montáží a rekonstrukce koupelen od OXO plus s.r.o.
Společnost OXO plus s.r.o. z Brna zajišťuje profesionální instalatérské práce od montáží a servisu, až po plně zajištění rekonstrukcí koupelen.
Vyhledávání inženýrských sítí s moderní technologií pro města, obce
Služby v oblasti elektra pro města, obce a projektanty poskytuje známá firma ADITIS s.r.o z Brna, jež kromě projekce elektrických sítí provádí i vyhledávání inženýrských sítí s moderní technologií.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Stavební a projekční činnost a rekonstrukce nemovitostí  - Petr Doležal
Společnost pana Petra Doležala poskytuje profesionální stavební a projekční práce po celé České republice. Společnost sídlí v Brně - Žabovřesky.
Betonová střešní krytina dlouho vydrží a skvěle vypadá, prodej, dodávka
Prodejce betonové střešní krytiny, odolná střešní krytina proti povětrnostním vlivům, skvěle vypadá a dlouho vydrží. Zakupte od firmy Mediterran CZ s.r.o., z Brna.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Nýtovací a lisovací matice, spojovací materiál do plechu, distribuce a prodej
Spojovací materiál do plechu, nýtovací a lisovací hadice, dodávka montážních systémů, distribuci a prodej nabízí firma SIMAF CZ s.r.o., z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Pronájem autojeřábů, pronájem plošin, autojeřábnické služby
Autojeřábnické služby, pronájem plošin a jeřábů nabízí společnost TOMÁŠ NOVOTNÝ - AUTOJEŘÁBY DEMOLICE s.r.o.
Nízkoenergetické stavby Brno – komplexní realizace včetně nalezení pozemku vhodného ke stavbě
Už vás nebaví platit nájem v cizím bytě, když si můžete pořídit vlastní dům? Co takhle rovnou stavbu, která bude ekologická? My víme o firmě, která vám s tím pomůže a sídlí v Brně.
Žulové pomníky různých tvarů a velikostí vyráběné na míru
Pomníky z kvalitní žuly na míru vyrábí Kamenosochařství Brno Radim Sedlák. Zhotovíme nápisové desky v rozměrech a tvarech dle přání zákazníka.
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Dezinfekční a hygienické stojany, zásobníky - s automatickým dávkovačem, bezdotykové
Dezinfekční zařízení pro veřejné prostory dodává firma Activity Promotion s.r.o. z Brna. Zakoupit můžete dezinfekční zásobníky na zeď, mobilní bezdotykové stojany a stojany s automatickým dávkovačem.
Activity promotion s.r.o.
Rozebíratelné chemicky odolné podlahy podlahový sys­tém - PVC panely
PVC a zátěžové podlahové panely, rozebíratelné chemicky odolné podlahy a podlahový systém Vám přináší firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Betonová střešní krytina, betonová taška Brno
Dlouhou životnost tašek, stálobarevnost a mechanickou odolnost zajistí betonové střešní krytiny s kvalitní povrchovou úpravou, které prodává společnost Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Specialista na stavební chemii – mazadla, pasty, vosky, oleje, lepidla
Široké portfolio vysoce kvalitních výrobků z řady stavební chemie, jako jsou mazadla, pasty, vosky, oleje či lepidla dodává společnost reca spol s r.o.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Výroba dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy
Výrobou dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Realizujeme střešní konstrukce na míru.
KARPEN PLUS s.r.o.
Dodavatel kamenných obkladů a dlažeb Brno – moderní design a dlouhá životnost produktů
Dům z přírodního kamene s neomezenou životností? To nevidíte pouze ve filmu, ale i u dodavatele kamenných obkladů ARTSTYL, který promění váš sen ve skutečnost.
Výroba a montáž oken Brno – vyberte si z naší bohaté nabídky produktů včetně doplňků a příslušenství
Máte doma pořád stará dřevěná okna, díky kterým vám uniká z bytu teplo? Je na čase pořídit si nová a s tím vám pomůže firma ARTOKNA.