ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Navrhování a statistika železobetonových konstrukcí - kompletní návrh a poradenství
Navrhování a statistika železobetonových konstrukcí - kompletní návrh, statické výpočty a poradenství investičního záměru spolehlivě od firmy ZIPP Brno s.r.o.
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop  - maloobchod
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop - maloobchod a velkoobchod s kotevní technikou to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů, protiskluzové podlahy od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Kyvné dveře, kyvná vrata do komerčních prostorů, skladů a hal
Kyvné dveře, kyvná vrata do komerčních prostorů, skladů a hal pro usnadnění pohybu lidí i strojů vyrábí, prodává a montuje firma PortaTherm s.r.o. z Brna.
Navrhování, statika, dodávka a montáž železobetonových prefabrikovaných konstrukcí
Tým pracovníků z firmy ZIPP Brno s.r.o. mají dlouholeté zkušenosti v oblasti navrhování, statiky, dodávky a montáže železobetonových prefabrikovaných konstrukcí. Působí nejen v Jihomoravském kraji.
Prodej kotevní techniky - maloobchod, velkoobchod, dodavatel
Prodej kotevní techniky pro stavební firmy, řemeslníky, pokrývače - maloobchod, velkoobchod, dodavatel to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. z Brna.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Stavby železnic a dalších dopravních komunikací v Jihomoravském kraji
Výstavba železničních, tramvajových a jiných dopravních komunikací s kompletními doplňkovými službami, mezi které spadá zajištění staveniště, zemní práce a doplňkové služby.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou a šrouby s půlkulatou hlavou najdete u firmy SIMAF CZ s.r.o. v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
ÚT systémy a zdravotně technické instalace (ZTI)  - montáž, dodávka a projektování
Zdravotně technické instalace (ZTI) a ÚT systémy dodává naše společnost HUK instalace s.r.o. z Brna. Zajišťujeme projektování a montáž za pomocí moderních technologií.
HUK instalace s.r.o.
Fasádní obklady Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky
Brněnská společnost G Trade spol. s r.o., to je specialista na fasádní obklady Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky a lamelové fasádní obklady.
Profesionální ruční nářadí - šroubováky, kleště, klíče, vrtáky nebo brusné kotouče
Diamantové kotouče, vrtáky, brusivo, elektrické nářadí, kleště, kladiva, vrtáky, řetězové pily, hoblíky, frézky, akumulátorové nářadí a mnohé další poskytuje brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Eshop - Prodej autonabíječky klasické i automatické. Svářečky značky SIL.
Autonabíječka do každé garáže. Ať už klasické či plně automatické autonabíječky naleznete na našem eshopu MITERAL. Dále tak potřebné svářečky.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Podlahářství Brno, pokládka a renovace podlah, laminátové, plovoucí i dřevěné podlahy
Podlahářství Brno, pokládka a renovace podlah, laminátové, plovoucí i dřevěné podlahy, koberce, PVC, korkové podlahy, marmolea, parkety.
Prodej elektrodového indukčního kotle Galan Brno, kotel vhodný pro rodinné domy, elektrické topení
Prodej elektrodového indukčního kotle Galan Brno, kotel vhodný pro rodinné domy, elektrické topení šetří Vaše finance.
Kyvné dveře a kyvná vrata pro pohodlné otvírání do obou stran - usnadněte si průchod
Usnadněte si průchod díky kyvným dveřím a vratům, které zajišťují pohodlné otvírání do obou stran. Dodávkou se zabývá brněnská firma PortaTherm s.r.o.
Jeřábnické práce, pronájmem autojeřábů a montážních pracovních plošin
Pronájem autojeřábů, montážních pracovních plošin a také provádění kompletních jeřábnických prací v Jihomoravském kraji zajišťuje společnost ZIPP Brno s.r.o.
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády, dřevěné lamelové fasádní obklady zajistí firma G Trade spol. s r.o. z Brna
Prodej a pokládka laminátových, plovoucích a bambusových podlah pro byty a rodinné domy
Odolné podlahy se snadnou údržbou prodává a pokládá firma LASPO podlahářství, s.r.o. v Brně město a venkov. Vyberte si laminátové, plovoucí a bambusové podlahy, které jsou vhodné pro byty a RD.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Vytápění -  dodávka a montáž otopných systémů, kotlů pro rodinné a bytové domy
Služby v oblasti vytápění poskytuje firma HUK – instalace s.r.o. z Brna, která dodává a montuje nejen otopné systémy a kotle pro rodinné a bytové domy.
HUK instalace s.r.o.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Trafostanice, elektromontážní práce na klíč|Brno
Trafostanice, elektromontážní práce na klíč|Brno od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Rychlá výstavba a nízké provozní náklady. Montáž lze provádět i v zimním období.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Prodej a pokládka korkové a hydrokorkové podlahy pro byty, RD, restaurace, školy i kavárny
Prodej a pokládku korkové a hydrokorkové podlahy zajistí společnost LASPO podlahářství s.r.o. v okolí lokality Brno město i venkov. Vhodné do bytu, rodinných domů, škol, restaurací i kaváren.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Výstavba rodinných domů a průmyslových objektů na klíč
Stavíme RD na klíč již od roku 1994. Stavební a inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výstavba průmyslových staveb, kompletní dodávky střech i opravy, zateplení budov i půdní vestavby.
Tradiční český výrobce a prodejce hydroizolačních fólií
Sháníte spolehlivého dodavatele pro Vaši stavbu? Řešíte izolaci stávajících či nových objektů a nevíte si rady při výběru materiálu? Jsme český výrobce a prodejce hydroizolačních fólií.
LITHOPLAST, s.r.o.
Kamenictví, kamenosochařství - výroba, renovace náhrobků i restaurování kamene
Kamenictví a kamenosochařství Sedlák Brno provádí veškeré kamenosochařské práce. Většina zakázek se týká výroby a renovace náhrobků a dále restaurování prvků z kamene.
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák