Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Prodej plachty a folie na pergoly včetně baldachýnů
Uvažujete o nové pergole či máte už stávající a potřebujete ji zastínit plachtou, baldachýnem či folií? K foliím a plachtám můžete vesele využít i různé baldachýny a stínící clony. Rádi Vám pomůžeme Vaši pergolu zakrýt proti slunci či nepřízni počasí. Službu provádíme komplexně přes úvodní zaměření až po konečnou montáž. Umíme pružně řešit ...
Pevné krabice na velké a vícepatrové dorty
Společnost Model Pack Shop Opava prodává obaly z lepenky, mezi které patří také kartonové krabice na velké dorty pro cukrárny i jednotlivce. Navštivte náš e-shop či prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Europalety, výroba a prodej atypických palet Břeclav
Europalety, výroba, prodej a výkup palet, atypické palety na míru, palety standart, dřevěné produkty od firmy Stanislav Hovězák s.r.o. v Břeclavi -
Technické plastové výlisky TVAR | Pardubice
Technické plastové výlisky zpracováváme především pro kosmetický, nábytkářský nebo elektrotechnický průmysl.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Výroba a prodej palet, europalety, dřevěné palety, přepravní palety Brno
Výroba a prodej palet, europalety, dřevěné palety, přepravní obaly, bedny, standardní a atypické palety od firmy Stanislav Hovězák s.r.o. v Brně.
Paletky a krabice pro přenos potravin - papírové bedničky na ovoce a zeleninu
MODEL PACK SHOP se zabývá internetovým prodejem nejrůznějších obalů a krabic. V sortimentu nabízíme také paletky a krabice pro přenos potravin. Tyto papírové bedničky jsou vhodné na ovoce a zeleninu.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Kompletní zakrytí plachtami a foliemi pro terasy a pergoly, boční zakrytí
Provádíme zakázkovou výrobu plachet a folií pro terasy a pergoly, kompletní zakrytí nebo jen boční zakrytí Vám provedeme na míru.
Strojírna, výroba brousící stroje, brusky, drátěný program | Kolín
Jsme strojírna a výrábíme brousící stroje, brusky a máme i drátěný program. Sídlíme nedaleko Kolína ve Velim. Dále se zabýváme výrobou kovového nábytku, drátěného programu , brusek a stavební techniky, stožárů veřejného osvětlení, obráběním a výrobou ocelových konstrukcí a nakonec i zámečnickou výrobou a službami. Výroba: - brousící stroje ...
Papírový šatní box pro snazší stěhování oblečení - moderní a praktické řešení
Naše společnost Model Pack Shop Praha prodává moderní, kvalitní a účelné papírové šatní boxy pro snazší stěhování oblečení. Zvolte praktické řešení.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Stěhovací kartonové krabice a šatní boxy - kvalitní materiál a provedení
Model Pack Shop prodává kvalitní stěhovací krabice pro balení a odnos těžších a rozměrných předmětů. Skladem naleznete kvalitní stěhovací krabice a šatní boxy pro balení těžších a rozměrných předmětů.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Ručně vyráběné luxusní papírové tašky prodej Praha - výběr z nekonečné řady sortimentu
Společnost Paleco se sídlem v Praze vyrábí luxusní papírové tašky a další obaly pro reklamní a dárkové použití v nepřeberném množství barev a tvaru.
Obaly pro reklamní a dárkové použití výroba Praha - skládací papírové krabičky, obaly na hrníčky a jiné drobnosti
Společnost Paleco v neposlední řadě vyrábí také další obaly pro reklamní a dárkové použití. Řadu z nich máme přímo v naší prodejně k dispozici.
Obalové materiály pro domácnost - chrániče na oděvy, sáčky do košů, na psí exkrementy
Široký sortiment obalového materiálu pro domácnost naleznete v eshopu firmy OBALIA. Ať už potřebujete chrániče na oděvy, sáčky do košů nebo na psí exkrementy - u nás máme vše !
Bublinková fólie v rolích pro dokonalou ochranu zboží při přepravě
Společnost Model Pack Shop v Opavě prodává bublinkové fólie v rolích v šíři od 0,5m-1,5m, která výborně ochrání veškeré přepravované zboží.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Distribuce a prodej plechovek, jemných plechových obalů a konzerv, velkoobchod
Dodavatel a prodejce plechových obalů a konzerv, distribuce plechovek, jemné plechové obaly, konzervy na maso, víčka a další nabízí naše firma ČOKO-velkosklad Večeřa.
Uzavíratelné zipové sáčky v různých variantách - výroba s dlouholetou tradicí
Nenahraditelným pomocníkem nejen v domácnosti jsou uzavíratelné zipové sáčky v různých variantách, které dodává společnost OBALIA s.r.o. se sídlem v Prostějov.
Kartonové krabice Litoměřice – pro přepravu a skladování zboží
Vyrábíme kartonové krabice pro přepravu a skladování zboží. Naše výrobna a tiskárna se nachází v Litoměřicích.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Obalový materiál - obaly, balicí papír, stretch fólie, vázací pásky
Velký výběr obalového materiálu, od balicího papíru, obalů až po stretch folie a vázací pásky naleznete u naší firmy M. NAVY, s.r.o. z Valašského Meziříčí.
Výkup EUR, světlých, tmavých i poškozených palet
Máte-li nepotřebné palety, které vám zbytečně zabírají spoustu místa a nevíte si rady kam s nimi, pak kontaktujte firmu DAREK, která se specializuje na výkup palet.
Farmářské papírové paletky na zeleninu z extra pevné lepenky
Farmářské papírové paletky na zeleninu, z extra pevné lepenky, nabízí internetový obchod i prodejna Model Pack Shop Praha.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Polygrafický materiál a zboží jediným kliknutím až k vám do firmy
Firma TFP universal se zabývá dovozem, distribucí a prodejem spotřebního zboží, zařízení a materiálů pro polygrafický i jiný průmysl a prodává ho také prostřednictvím eshopu.
Výroba, prodej - dřevěné obaly, přepravní obaly Brno
Sháníte ke koupi dřevěné obaly či přepravní obaly? Chcete si nechat vyrobit dřevěné obaly pro přepravu? Firma Stanislav Hovězák s.r.o která sídlí v blízkosti města Brna v obci Klobouky je specialistou ve výrobě dřevěných obalů a přepravních konstrukcí. Jakoukoli přepravní bednu či paletu vyrobíme dle Vašich představ. Vyrábíme ...
Prodej sáčků Plzeň - nepostradatelný pomocník v obchodě i v domácnosti
Již 20 let je na českém trhu společnost Obaly Greit. Své služby, zkušenosti a znalosti v oblasti obalových materiálů a spotřebního materiálů nabízí všem zákazníkům- soukromníkům, maloobchodů i velkoobchodům. Zajišťují i potisky na lepící pásky, sáčky, pytle a veškeré své produkty. Mezi jejich velmi prodávané produkty patří i foliové produkty - ...
Prodej palet Praha – akční ceny do vyprodání zásob
Sháníte ke koupi levné palety ve velkém množství za akční ceny? Prověřená firma AZpalety s.r.o. Praha se zaměřuje na prodej a výkup palet. Zajišťujeme prodej a dodání většího množství dřevěných palet různých druhů. Cenou se přizpůsobujeme množství požadovaného od zákazníka. Platí zlaté pravidlo: čím víc objednáte, tím větší slevu Vám dáme. ...
Prodej a výkup palet, europalet Brno
Potřebujete prodat či nakoupit palety, europalety? Společnost Stanislav Hovězák s.r.o. u Brna nabízí prodej a výkup palet. Vykupujeme použité palety EUR a EPAL a také tyto palety prodáváme. Nabízíme prodej a výkup palet značení: - EUR nebo EPAL použité světlé, tzv. A - EUR nebo EPAL použité tmavé, tzv. B - EUR nebo EPAL použité ...