Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Dokufix/Dokumat - přepravní obaly prodej Praha – pro bezpečné doručení balíků a dokumentů
Samolepící kapsy a přepravní obaly Dokufix a Dokumat pro průvodní dokumenty k dopisům a balíkům v různých rozměrech prodává společnost ProTrade, s.r.o. sídlící v Praze.
Výrobce velkoobjemových vaků k přepravě a skladování sypkých směsí
K přepravě a skladování sypkých směsí jako hnojiva, soli, chemikálie, potraviny a krmiva se hodí velkoobjemové vaky, které vyrábí společnost Bohemia Bags s.r.o.
Potraviny pro gastroprovozy, velkoobchod, velkosklad, plechové obaly
Velkoobchod a velkosklad s potravinami pro gastroprovozy, restaurace a jídelny, široký výběr jídla různých značek, e-shop plechových obalů zajišťuje Čoko Citonice s.r.o.
Smrštitelné fólie GRANOTEN pro skupinové balení PET lahví a plechovek
Smrštitelné fólie GRANOTEN jsou odolné, pevné a tažné pro skupinové balení PET lahví, plechovek, briket a matrací, výroba a prodej společnost GRANITOL akciová společnost.
Výprodej krabic - levné kartonové a lepenkové proklady, klopové a archivační krabice
Levné kartonové proklady a krabice různých druhů a velikostí nakoupíte u firmy AKART za výprodejové ceny. Pořídit si můžete klopové i archivační krabice a další papírové zboží za zvýhodněné ceny.
Pásky pro automobilový průmysl, zdravotnictví, stavebnictví
Voděodolné pásky STOKVIS TAPES, lepící pásky pro automobilový průmysl, zdravotnictví, stavebnictví, telekomunikační zařízení vyrábí společnost Stokvis Promi s.r.o.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Kontejnerové BIG BAGy, velkoobjemové vaky z PP tkaniny
Velkoobjemové vaky a kontejnerové pytle z polypropylénové tkaniny, standardní BIG BAGy vyrábí a prodává znojemská společnost Bohemia Bag s.r.o.
Dřevovýroba, palety, europalety pro přepravu zboží, dřevěné a přepravní obaly
Kvalitní dřevěné palety i bedny vhodné k přepravě Vám vyrobí a zprostředkuje společnost Stanislav Hovězák s.r.o. Dřevovýroba z Klobouků u Brna. Bez problému si poradíme i s atypickými konstrukcemi.
Výroba tvarově stálých Big-Bagů k efektivnímu uskladnění sypkého materiálu
K uskladnění jakéhokoliv sypkého materiálu s maximální úsporou místa Vám skvěle poslouží tvarově stálé pytle Q-BAGy vyráběné společností Bohemia Bag s.r.o.
Plastové obaly, misky, tácky z fólií s certifikátem hygienické nezávadnosti, výroba, e-shop
Kvalitní plastové výrobky různých tvarů výhodně pořídíte u společnosti MOBAL, s.r.o. z Vratimova u Ostravy. Výrobky z OPS a PET vyrábíme nejen pro potravinářský, ale i strojírenský průmysl.
Folie pro laminaci, laminovací fólie, fólie pro horkou ražbu - prodej spotřebního materiálu
Folie pro laminaci, laminovací fólie a fólie pro horkou ražbu Vám zajistí společnost TFP UNIVERSAL a.s.
Balící sítě na vánoční stromky
Již nyní myslete na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, kde můžete objednávat balicí sítě na vánoční stromky v několika verzích.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Pytle na obilí (PP bílé), polypropylenové pytle - prodej, dodávka
Dodávku a prodej pytlů na obilí, polypropylenových pytlů z kvalitní, zdravotně nezávadné tkaniny zajišťuje společnost FOKUS-H s.r.o. v Třebíči
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických  látek
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických látek naleznete u prodejce a výrobce vaků a velkoobjemových vaků Bohemia Bag s.r.o.
Antikorozní obaly - přířezy z papíru, papír VCI, potažený polyetylenem
Společnost EXCOR - ZERUST z Napajedel u Zlína vyrábí antikorozní obaly - papír, přířezy z papíru i fólie s inhibitory koroze. Jsou spolehlivým balícím prostředkem při transportu i skladování.
Vodivé a izolující BIG-BAGY pro maximální bezpečnost při manipulaci se zbožím
Poznejte elektricky vodivé BIG-BAGY typu C a izolující typu B od společnosti Bohemia Bag, které umožňují odvádět elektrostatické náboje a zabraňují nebezpečným elektrickým výbojům
Výroba technické fólie, měkčené PVC fólie, nafukovací reklamní předměty, hračky
Společnost Fatra a.s. z Napajedel u Zlína dodává mimo jiné i technické PVC fólie, plastové profily, nafukovací reklamní předměty, hračky i jiné svařované výrobky. Produkty najdete na webu folie-pvc.cz
Papírové tubusy pro přepravu, archivaci dokumentů větších rozměrů – výkresy, kalendáře, plány
Hledáte vhodný způsob pro přepravu či manipulaci s většími archy papíru? Díky společnosti Model Pack Shop v Opavě si vyberete vhodný papírový tubus pro bezpečnou a snadnou přepravu výkresů apod.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Průduchové pytle pro balení a uskladnění brambor
Široký sortiment průduchových pytlů, které prodlouží životnost Vašich brambor, zeleniny a ovoce, dodává firma FOKUS-H s.r.o. se sídlem v Třebíči.
Ochranné síťoviny a návleky
Ochranné síťoviny a návleky pro vaše výrobky ve žlutém provedení vyrobí a dodá společnost Sunap - plastové součásti se sídlem ve Všetatech.
Výroba plachet a opláštění Hradec Králové – opláštění z PVC a technických textilií
Vyrábíme opláštění hal, skladových stanů a jakýchkoliv přístřešků včetně konstrukcí různých rozměrů do 30 metrů.
Výroba klopové krabice, obaly z vlnité lepenky - obalová řešení na klíč
Společnost LAJK PACK s.r.o. z regionu Uherské Hradiště vyrábí klopové krabice a výsekové obaly z vlnité lepenky. Kompletní obalová řešení navrhneme na klíč.
Speciální BIG-BAGy pro přepravu nebezpečného nákladu s UN registrací
Přepravu nebezpečného nákladu třídy II + III/Y, případně Z, Vám spolehlivě umožní speciální BIG-BAGy od společnosti Bohemia Bag, s.r.o.
Dárkové kazety na míru - obaly ze strojní, vlnité, skládačkové, bednové lepenky,
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů širokého rozsahu pro různá využití. Nabízíme také dárkové kazety na míru.
Krabičky pro farmacii - výroba, tisk a tvarový výsek na míru
Krabičky pro farmacii vyrábí společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá tvarovým výsekem a tiskem obalů na míru.