Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Kancelářské krabice - kartonové archivační krabice, boxy a pořadače do kanceláře
Nakupujte kancelářské krabice, archivační boxy a pořadače do Vaši kanceláře z pohodlí domova na e-shopu společnosti MODEL PACK SHOP. Navštívit můžete také naši kamennou prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Výroba laminátových tub včetně potisku - tuby pro farmacii, kosmetiku, na zubní pasty, potraviny
Jednou z divizí společnosti Zálesí a.s. je závod Obaly - jde o významného výrobce laminátových tub, které dodává včetně potisku. Tuby mají využití pro farmacii, kosmetiku i potraviny a zubní pasty.
Holografická fólie - bezpečností prvek pro ochranu Vašich výrobků
Chcete ochránit Vaše výrobky? Holografické fólie od společnosti TFP universal z Prahy jsou skvělou volbou.
Skleněné a plastové obaly, kosmetické a zdravotnické lahvičky, lékovky, kelímky, uzávěry
Plastové a skleněné lahvičky na krémy, mastičky i léky dodává rodinná firma Milena Pravečková – Renwel sídlící v Nýřanech. Prodáváme veškeré plastové lahve a uzávěry různého průměru.
Rychloboxy, rychloobaly z třívrstvé lepenky - snadné a rychlé balení zboží
Firma Model Pack Shop z Prahy vyrábí a dodává speciální rychloboxy, rychloobaly z třívrstvé vlnité lepenky, které slouží ke snadnému a rychlému balení zboží. Jejich odběr je možný již od jednoho kusu.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Výroba dřevěných obalů pro zemědělce
Obalové materiály pro zemědělce naleznete u společnosti Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Vyrábíme kvalitní, pevné dřevěné obaly vhodné pro uskladnění zemědělských plodin.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Kvalitní plastové přepravky a bedny, vozíky pod přepravky pro potravinářský a masný průmysl
Plastové bedny na maso, pečivo i cukroví dodává česká společnost PK Group 2016 s.r.o. z obce Dubňany u Hodonína. Přepravky různých tvarů, barev i velikostí z kvalitních materiálů.
Levné obaly, sáčky i tašky přímo od výrobce - eshop
Levné obaly, sáčky i tašky zakoupíte jedině od firmy OBALIA s.r.o. - na eshopu obalylevne.cz na vás čeká bohatý sortiment obalového materiálu s potiskem i bez potisku a to přímo od výrobce.
Bezpečnostní nádoby na kontaminovaný odpad pro laboratoře a ambulance Praha
Společnost Biogen Praha, s.r.o. vyrábí a nabízí nádoby na kontaminovaný odpad různých velikostí, které jsou vhodné do každé laboratoře či ambulance.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Mobilní výkup EUR palet Pardubice - pojízdný výkup palet, beden, boxů v jakoukoliv hodinu
Naše firma Jan Chaloupka Pardubice patří k větším výkupnám, která si pro vykupované zboží včetně EUR palet po patřičné domluvě přijede.
Jan Chaloupka Palety a boxy Pardubice
Skládací paletové kontejnery, které šetří logistické náklady a zajišťují návratnost investic
Skládací paletové kontejnery šetřící logistické náklady a které se vyznačují vysokou nosností, velkým objemem a nízkou váhou, vyrábí a dodává společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Obalový materiál do lékáren a zdravotnických zařízení - prodej, e - shop
Obalový materiál seženete na e-shopu firmy FAGRON a.s. se sídlem v Olomouci, která prodává široký sortiment materiálu do lékáren a zdravotnických zařízení.
Elektricky vodivé BIG-BAGy typu C umožňují odvádět elektrostatické náboje
Pokud se obáváte nekontrolovaných elektrických výbojů při manipulaci se zbožím, pak vyzkoušejte naše elektricky vodivé BIG-BAGy typu C.
E-shop s obalovými materiály, kartonáž, lepenky, fólie, pytle, sáčky i různých velikostí
Obalový materiál pro ochranu Vašeho zboží naleznete u firmy Recyklbox - Blanka Weisserová sídlící v obci Líně u Plzně. Vysoce odolné stretch folie i krabice pro bezpečnou dopravu Vašeho zboží.
RECYKLBOX s. r. o.
Reklamní, igelitové tašky s potiskem i bez potisku - výroba
Reklamní, igelitové tašky s potiskem jsou výbornou propagací pro vaši firmu či produkty. Chcete-li i vy zajistit jejich výrobu, pak kontaktujte firmu OBALIA v Prostějově a vyberte si z mnoha druhů.
Boxy, bedny, přepravky, kufry, euroboxy, přepravní boxy - prodej, dodávka, půjčovna
Dodávku boxů, beden, přepravek, kufrů, euroboxů a přepravních boxů zajistí firma Zarges CZ, s.r.o., z Brna, která se zabývá prodejem a půjčováním a mají pro Vás vždy optimální řešení.
Výroba obalového materiálu, bublinková a pěnová folie
Vyrobíme pro vás kvalitní a spolehlivý obalový materiál, dokonalá ochrana vašich výrobků díky bublinkové a pěnové folii - OSAPO, s.r.o. Liberec
Nádoby na kontaminovaný odpad – různé velikosti
Certifikované nádoby na kontaminovaný odpad laboratoří a lékařských ordinací zakoupíte v mnoha variantách na eshopu společnosti BIOGEN PRAHA s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Prodej rašlových síťovaných pytlů na brambory, ořechy, dříví, štěpku
Prodej, dodávku rašlových pytlů na brambory, ořechy, dříví i štěpku zajišťuje firma FOKUS-H s.r.o. Pytle nabízíme v několika objemech a barevných provedeních.
Výkup a čištění použitých vaků a Big-Bagů
Výkup a čištění použitých velkoobjemových vaků či Big-Bagů provádí společnost Bohemia Bag s.r.o.
Výroba kovových palet na míru, ocelové kontejnery na plynové lahve
Společnost ABA Šumperk provádí výrobu kovových palet, ocelových kontejnerů nejen pro pro uskladnění a manipulaci s plynovými lahvemi. Dodávku zajistí po celé České republice a také do zahraničí.
Velkoobchod s dřevomateriálem, desky, bedny, laťovky, dýhy, překližky, spárovky
Dřevařský materiál pro truhláře, do stavebnictví i jiné řemeslníky naleznete u společnosti BOHEMIA HOLZ s.r.o. z Prahy 5. Připravili jsme pro Vás široký sortiment dřevařských produktů.
Velkoobjemové vaky BIG-BAG, distribuce, prodej, dodávka
Prodejem, distribucí velkoobjemových vaků BIG-BAG s využitím pro transport a skladování pelet, granulí, a sypkých materiálů se zabývá firma FOKUS-H s.r.o.
Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků
Společnost Bohemia Bag s.r.o. z Oblekovic u Znojma, to je výrobce kvalitních velkoobjemových vaků Big-Bag, využitelných v zemědělském chemickém, stavebním i potravinářském průmyslu.