Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Knihařské práce, knihy či diplomové práce a luxusní krabice jako dárkové balení
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů a ozdob širokého rozsahu pro různá využití. Firma Vám pomůže s dárkovými kazety, knihou či diplomovou prací.
Údržba a servis nápojových KEG sudů v závodě Wilnsdorf Německo
Vlastníte použité KEG sudy, které potřebují repasi? Chcete je připravit na další používání? Pokud ano, spolehněte se na KSO AST.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Kvalitní ochranné fólie na skla vydrží i v zimě
Provádíme lepení fólií na skla, které vydrží i náročné mrazivé podmínky. Účinné řešení proti přehřátí interiéru automobilu - Autoskla Kudrna-Car Kutná Hora, Nymburk, Benešov.
Prodej skleněných, plastových obalových materiálů - lahvičky, ampule, lahve, dózy
Prodej, dodávka skleněných, plastových obalových materiálů. Lahvičky, ampule, lahve, dózy a další produkty zakoupíte od firmy ELPACK, s.r.o., z Brna.
ELPACK, s.r.o.
Výroba obalů, kartonáže a průmyslových krabic Příbram – i dortové a potravinářské
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu obalů, kartonáže a průmyslových krabic včetně dortových a potravinářských v množství podle přání.
Zakázková výroba papírových přepravních obalů Praha -  kartónové obaly s vysokou pevností
Hledáte výrobu obalů v Praze 4 a okolí? Jste na správném místě! Zabýváme se zakázkovou výrobou přepravních papírových obalů již od roku 1995.
Výroba plastů Tachov
Česká společnost Tachovské SPV s.r.o. nabízí zákazníkům výrobu plastů a plastových výlisků metodou vstřikování od výroby vstřikovací formy až po potisk a dopravu hotových výrobků.
Termo pohárky, kelímky na kávu, čaj nebo punč - vychutnejte si své oblíbené nápoje vždy teplé
Termo kelímky a pohárky na kávu, čaj nebo lahodný punč zakoupíte u firmy PRIMA PACK s.r.o. v Olomouci. Vybrat si můžete z krásných a originálních vzorů! Vychutnejte si své oblíbené nápoje vždy teplé.
Lepení krabiček jednobodové, tříbodové - farmacie, potravinářský průmysl
Lepení krabiček jednobodové, tříbodové - pro farmaceutická a potravinářský průmysl, lékové krabičky a obaly zajistí společnost Wéčko, s.r.o.
Výroba plechové bedny, svařované konstrukce z plechu
Firma MRB Sazovice se specializuje na výrobu dílů a sestav z plechů - výroba je zaměřena hlavně na plechové bedny a svařované konstrukce z plechu. Firma má dva provozy - Sazovice u Zlína a Kroměříž.
Výroba mikrotenové sáčky, velkoobjemové pytle, ochranné povlaky sedadel, Liberec
Vyrábíme mikrotenové sáčky, velkoobjemové pytle i ochranné povlaky sedadel v naší firmě BIPO - PLAST s.r.o. Liberec.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Dřevěné obaly a transportní bedny - vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly na míru
Dřevěné kvalitní bedny a obaly pro přepravu a export jedině od společnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly nejen na stroje a výrobky.
Plastové obaly na potraviny pro rychlé občerstvení
Pokud potřebujete zakoupit plastové obaly na potraviny pro rychlé občerstvení do bufetu nebo kiosku, pak oslovte Olomouckou firmu PRIMA PACK, která se zaměřuje na výrobu kvalitních plastových obalů.
Chráněná dílna ZeNa - náhradní plnění 2018
Firmám nabízíme spoustu výhod s náhradním plněním pro rok 2018 - Získáte užitečné výrobky a praktické služby - ZeNa, chráněná dílna s.r.o. Náchod
Vlnitá lepenka v tabulích a v rolích - pro rychlé a bezpečné balení výrobků, zakrývací materiál pro malíře
Sháníte kvalitní materiál pro rychlé zabalení Vašich výrobků nebo pro zakrytí interiéru při malování? Pak vsaďte na vlnitou lepenku od společnosti Model Pack Shop z Opavy za jedinečnou cenu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Velkoobchod potravin s distribucí pro gastronomické provozy, jídelny a restaurace
Zabýváme se distribucí potravin pro gastronomické účely, jídelny a restaurace. Firma Čoko Citonice s.r.o. neustále zkvalitňuje svoje služby, což dokazuje nemalý počet spokojených zákazníků.
Krabice, krabičky a obaly na muffiny a cupcakes - pro bezpečnou přepravu, ideální pro rodinné oslavy
Krabice pro bezpečnou přepravu muffin a cupcakes seženete u společnosti Model Pack Shop s pobočkou v Praze, kde si můžete vybrat z široké nabídky krabic na potraviny.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
LDPE a LLDPE fólie výroba, prodej obalového materiálu, Jílové u Prahy
Výroba LDPE a LLDPE fólií, strech fólií, prodej obalového materiálu, sáčků, pytlů, kartonů, bublinkové fólie Vám zajistí společnost TG scarabeus s.r.o., Jílové u Prahy.
Průmyslové papírové a plastové lepicí pásky - transparentní, barevné, s bezpečnostním potiskem
Kvalitní lepicí pásky, které označí či zabezpečí obal zakoupíte u firmy MODEL PACK SHOP, která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných papírových i plastových lepicích pásek.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Výroba, tepelná úprava a ošetření dřevěných palet, beden
Výrobu, tepelnou úpravu a ošetření dřevěných palet přenechejte odborníkům z firmy Beneš Bohuňovice. Na přání zákazníka vyrábíme palety v široké škále rozměrů.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Kvalitní zakázková výroba - profesionální zemědělská technika
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. v Ostravě je dodavatelem jednodušších i složitých svařovaných sestav pro mnoho významných Evropských firem vyrábějících zemědělskou techniku.
Ocelové sudy, kovové obaly pro pevné, kapalné i sypké látky, výroba
Ocelové sudy s odnímatelným či šroubovacím víkem pro přepravu a skladování pevných, kapalných i sypkých látek vyrábí společnost Greif Czech Republic a.s., se sídlem v Ústí nad Labem.
Papírové pytle - bílé a hnědé s barevným potiskem, s PE vložkou odolné proti vlhkosti
Kvalitní papírové pytle v bílé i hnědé barvě nakoupíte u společnost SACK CZ s.r.o., která Vám zajistí také jejích potisk. Poskytujeme až 5-ti barevný potisk.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
PE obaly sáčky bublinkové folie papírové kartony etikety Liberec.
Zabýváme se výrobou a prodejem PE obalů, kartonových obalů z vlnitých lepenek - OSAPO, s.r.o. Liberec
Samolepící okenní fólie vám poskytnou soukromí a ochrání proti slunečnímu záření
Samolepící fólie na sklo vám dopřejí nejen soukromí, ale také vás ochrání proti slunečnímu záření. Reklamní agentura BB DESIGN v Olomouci má na výběr z různých moderních vzorů. Stačí si jen vybrat.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc