Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Vlnitá lepenka v rolích nebo arších - ideální pro malíře i stavebníky
Nakupujte vlnitou lepenku na eshopu nebo v prodejně Model Pack Shopu v Praze. Vlnitá lepenka se skvělé hodí jako zakrývací materiál pro stavební i malířské projekty.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Kvalitní TPO a PVC hydroizolační povlakové fólie pro izolaci plochých střech
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. se specializuje na prodej TPO i PVC hydroizolačních povlakových fólií a dalšího střešního materiálu, který Vám dopraví přímo na Vámi určené místo po celé ČR.
Plastové obalové materiály, pytle, sáčky, plastové plachty.
Vyrábíme a dodáváme kvalitní polyetylénové pytle a sáčky podle požadavků zákazníka s bočním i s dnovým svárem - BIPO - PLAST s.r.o. Liberec
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Ocelové, kovové palety-gitterboxy, přepravní, skladovací
Firma Triometal z okresu Zlín má ve standardním výrobním programu kovové, ocelové palety - přepravní, skladovací i gitterboxy a jsme schopni dodat i atypické palety.
Výroba krabic a obalů na zakázku přímo pro váš produkt
Expert na obaly Podorlická kartonážní spol.s r.o. Rychnov nad Kněžnou vám pro váš produkt vyrobí obaly a krabice přímo na míru.
Bag-in-Box - krabice na víno, mošty a šťávy, která splňuje "Vinařský zákon" o balení sudových vín
Na e-shopu společnosti Model Pack Shop můžete zakoupit Bag-in-Box. Jedná se o krabici na víno, mošty a další tekutiny, která splňuje podmínky nového zákona pro vinaře.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Skleněné a plastové obaly, plastové uzávěry na lahve, rozprašovače
Skleněné a plastové obaly, plastové uzávěry na lahve, mechanické rozprašovače, skleněné lékovky, lékárenské kelímky, zátky, kapací vložky Vám poskytne společnost Václav Jung – Renwel.
Menuboxy, lunchboxy, hamburger boxy pro gastro provozy a restaurace
Jednorázové menuboxy, lunchboxy a hamburger boxy jsou ideálním pomocníkem pro rozvoz potravin a hotových jídel - nejen gastro provozy a restaurace si tyto boxy pořídí ve firmě PRIMA PACK v Olomouci.
Papírové obaly výroba Praha – od běžných až po luxusní
Sháníte spolehlivou firmu na výrobu papírových obalů? Ať se bude jednat o reklamní nebo čistě účelné baly, vše vyrobí kvalitně a levně společnost PALECO z Prahy.
Nápojová plechovka pro veškeré nápoje
24U – nový2 l nápojový obal s možností opětovného uzavření, pro nápoje s obsahem CO2.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Ekologické papírové tašky EKO výroba Praha – variabilní rozměry, široké využití
Tašky jsou v mnoha obchodech nepostradatelnou službou pro zákazníky. Využijte nabídky společnosti PALECO z Prahy, která vyrábí ekologické papírové tašky EKO v mnoha rozměrech.
E-shop papírové tašky - nejširší sortiment v České republice za velmi příznivé ceny
Náš eshop nabízí nejširší sortiment papírových tašek v celé České republice všech běžných i netypických formátů, barev, stylů a potisků.
Luxusní papírové tašky výroba, prodej Praha
Společnost Paleco vyrábí papírové tašky a další obaly pro reklamní a dárkové použití.
Výroba kartonové obaly, tvarové výseky, boxy, ochranné rohy, inka palety
Jednou z našich činností je výroba kartonových obalů, různých tvarových výseků, boxů, ochranných rohů, proložek, mřížek i inka palet.
Prodej, výroba ochranné lisované papírové rohy a hrany - levná ochrana balení
Pokud hledáte levnou ochranu balení proti poškození, obraťte se na firmu Akart CZ spol. s r.o., která vyrábí a prodává ochranné lisované papírové rohy a hrany.
5-litrové Party soudky na pivo
Na osvěžení při oslavách a akcích využijete naše pětilitrové soudky, které udrží nápoj chladný a stále svěží.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Nápojové obaly na pivo s obsahem CO2
Pro snadné uchování, pohodlnou manipulaci a zachování chuti nabízí naše společnost nápojové obaly na pivo s obsahem CO2 ve velikosti 5 litrů.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Jednorázové plastové obaly na potraviny - pro restaurace, fastfoody a i na koncerty
Pro balení jídla a pití s sebou v restauracích, fastfoodech, bufetech nebo třeba i pro podávání jídla na koncertech jsou určené jednorázové plastové obaly Olomoucké společnosti Prima Pack.
Komplexní sortiment pytlů a obalových materiálů pro zemědělství
Komplexní sortiment pytlů a obalových materiálů pro zemědělství, pytle na brambory a obilí prodává firma FOKUS-H s.r.o. v Třebíči.
Kartonové krabice na míru – výrobce Podorlická kartonážní
Firma Podorlická kartonážní se zabývá výrobou kartonových krabic na míru. Dle Vašich požadavků vyrobíme kartonové krabice již od 1 kusu.
Zakázková výroba krabiček atypických rozměrů, obaly na léky
Zakázkovou výrobou krabiček atypických rozměrů, obalů na léky a potraviny provádí Wéčko, s.r.o.
Prodej informačních interiérových a exteriérových skříněk
Informační skříňky - interiérové a exteriérové, z hliníkových profilů s bezpečnostním sklem v různém provedení od firmy Karol Enhof v Třebíči.