Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Otevřené papírové pytle s PE vložkou pro ještě lepší ochranu produktu před vlhkosti
Společnost SACK CZ s.r.o. dodává kvalitní otevřené papírové pytle také s PE vložkou pro ještě lepší ochranu produktu před vlhkem.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Plastové, skleněné obaly pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl Brno
Prodej, dodávka skleněné obaly pro farmacii, chemii, potravinářství. Láhve z plastu a skla, dózy, uzávěry, zátky a další dodává firma ELPACK, s.r.o., z Brna.
ELPACK, s.r.o.
Dřevěné palety Teplice – výroba a prodej přepravních palet
Vyrábíme a prodáváme přepravní dřevěné palety. Náš sklad a kanceláře naleznete v Duchcově.
Ručně vyráběné papírové tašky  s vánočním motivem Praha
Společnost Paleco ručně vyrábí papírové tašky s nejrůznějšími motivy např.vánočními. Tašky jsou vyráběny s kartonovým dnem, kartonovou horní záložkou a držadlem z textilní šňůry. Nabízíme nepřeberné množství variant,materiálů, grafiky a formátů. Vánoční vzor na taškách může být dle Vašich požadavků buď ve zlaté, nebo stříbrné barvě, možnost ...
Výkup a prodej europalet, palet EUR, kovových palet za výhodnou cenu
Vykupujeme, prodáváme a zpracováváme palety Eur nebo-li europalety, kromě toho i kovové palety a to vše za výhodnou cenu v našem Kovošrotu Vokšice.s.r.o.
Obaly pro zásilky - poštovní krabice, lepenkové obálky, obaly na knihy a kalendáře
Společnost VENKART se v Opavě a okolí zabývá výrobou a prodejem obalů pro zásilky. V tomto sortimentu naleznete vše od poštovních krabic, přes lepenkové obálky, až po obaly na knihy a kalendáře.
Zipové znovuuzaviratelné sáčky Chomutov - pro rychlé uskladnění drobných předmětů
Zipové znovuuzaviratelné sáčky se dodávají buď prázdné, anebo už předem naplněné látkami, které požadujete.
Prodej a výroba papírových obalů Teplice-Novosedlice - strojní lepenky, kartonáž
Společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s r.o. se specializuje na výrobu papírových obalů. Naše firma sídlí v Novosedlicích.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Papírové a polyetylenové pytle - PPH pytle a vaky na zakázku
Papírové pytle, vaky, polyetylenové pytle objednávejte u specializované firmy SACK CZ s.r.o., která vyrábí pytle na zakázku.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Dřevěné přepravní bedny také pro nebezpečné zboží IBC
Společnost Pila Krnov s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou a prodejem dřevěných přepravních obalů, také pro nebezpečné zboží IBC.
Prodej balicích sítí na vánoční stromky - sítě na balení stromků, ochrana proti zvěři a sněhu
Balící sítě nejen na vánoční stromky. Stromky zabalíte snadno a rychle. Sítě také poskytují ochranu proti okusování stromků zvěří, proti sněhu a nedochází k poškození větví.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Bedýnky, paletky na zeleninu, potraviny a cukroví - přímý styk s potravinami
Společnost MODEL PACK SHOP se zabývá prodejem obalů, mezi které patří také bedýnky a paletky na zeleninu, potraviny a cukroví.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Sáčky a pytle na odpad Plzeň - papírové, mikrotenové, polyethylenové pytle
Společnost OBALY GREIT s.r.o. z Plzně se zabývá prodejem sáčků a pytlů na odpad - sáčky do odpadkových kosů, mikrotenové pytle a také pytle papírové a polyethylenové.
Krabice a papír Plzeň - prodej papírových sáčků, papírů, krabic a štítků
Kvalitní papír, papírové sáčky, krabice na dorty a pizzu, štítky od plzeňské firmy Obaly Greit s.r.o. nakoupíte výhodně v našem e-shopu nebo kamenné prodejně.
Folie Plzeň - prodej obalového materiálu, folie polyethylenové, potravinové, smršťovací a alobal
Folie z různých materiálů s širokou škálou využití včetně příslušenství od firmy Obaly Greit s.r.o. z Plzně nakoupíte výhodně v našem e-shopu.
Tašky Plzeň - prodej polyethylenových, mikrotenových a nákupních tašek
Polyethylenové tašky, jakož i tašky mikrotenové – barevné, transparentní, s potiskem a nákupní tašky s plastovými uchy od plzeňské firmy Obaly Greit s.r.o.
Farmaceutické obaly, aplikátory Čkyně
Výrobu a prodej farmaceutických aplikátorů vede firma Aptar Čkyně s. r. o. v Prachaticích. Nabízíme vysoce hygienickou a bezpečnou úschovu, přepravu a dávkování léků pro farmaceutický průmysl. Z našich lahviček si vyberete přesně tu, která dokonale poslouží Vašim potřebám. Vybrat si můžete z řad: Klasik – nízkotlaký sprej vhodný pro kapalné ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Obaly z nasávané kartonáže - ochranné a balící proložky pro průmysl a spotřební elektroniku
Obaly z nasávané kartonáže vyrábí firma DECAPULP ze Vsetína. Nabízíme kvalitní a recyklovatelné ochranné a balící proložky pro průmysl a spotřební elektroniku .
Zásilkové obaly - papírové poštovní krabice, tubusy, kartonové obálky
MODEL PACK SHOP se zabývá internetovým prodejem nejrůznějších obalů a krabic. V širokém sortimentu zásilkových obalů u nás naleznete také papírové poštovní krabice, tubusy a kartonové obálky.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Bublinková fólie dokonale ochrání vaše zboží při přepravě - malé i velké zásilky
Společnost Model Pack Shop se v Praze specializuje také na prodej bublinkové fólie v rolích, která výborně ochrání přepravované zboží.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Výprodej skladů - LDPE pytle na odpadky 30l, 70l, 90l, 120l - extra silné
Zlínská firma JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Vám ve výprodeji skladových zásob nabízí extra silné plastové (LDPE) pytle na odpad o objemech 30l, 70l, 90l a 120l.
Igelitové a polyetylénové pytle - pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl.
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. V sortimentu naleznete igelitové a polyetylénové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Poštovní krabice a zásilkové obaly - eshop s velkým výběrem sortimentu
Společnost MODEL PACK SHOP s prodejnou v Opavě nabízí velký výběr poštovních krabic a zásilkových obalů. Vybírat můžete také na našem e-shopu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Papírové obaly od výrobce
Papírové obaly od výrobce na zakázku pro uložení ve skladu nebo pro přepravu. Bytelné a odolné papírové obaly pro vás přímo od výrobce. Už nemusíte mít o své zboží obavy. V našich funkčních a voděodolných obalech budou vaše výrobky dobře chráněny. Hledáte dodavatele exportních pevných obalů co se zabývá kompletními službami na jednom místě? My ...
Vzduchové polštářky pro ochranu zboží v krabicích - opakované použití
Vzduchové polštářky zakoupíte na e-shopu nebo v prodejně Model Pack Shop v Opavě na Nádražním okruhu 23. Polštářky poskytnou ochranu zboží při odesílání zásilky.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice