Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Samolepicí pásky Stokvis Tapes Praha - světový zpracovatel pásek
Samolepicí pásky pro průmyslová odvětví, speciální lepící pásky v požadovaných rozměrech vyvíjí, testuje a vyrábí světový zpracovatel pásek Stokvis Tapes Praha.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Rychlouzavírací sáčky se zipem pro balení a skladování předmětů
Pro balení a skladování menších předmětů jsou nejpraktičtější rychlouzavírací sáčky se zipem, díky kterým budete mít vše pod kontrolou. V eshopu firmy OBALIA si vyberete zipové sáčky různých druhů.
Balicí služby, návrh a výroba obalového materiálu, sáčků z plastových i papírových fólií
Balicí sáčky na zakázku Vám vyrobí společnost Balírna Balmex sídlící v obci Kropáčova Vrutice – Kojovice. Bohatý sortiment sáčků různých tvarů, velikostí a materiálů.
Výroba krabiček, obalový materiál - obaly na balení kosmetiky
Obalový materiál, obaly na balení kosmetiky Vám dodá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá výrobou krabiček pro kosmetiku.
Krepovaný papír z recyklovaných surovin pro průmyslové balení výrobků
Krepovaný papír z recyklovaných surovin pro ochranu výrobků, průmyslové balení výrobků, antikorozní krepový papír vyrábí G.T.MANDL, a.s., okres Karlovy Vary.
G.T.MANDL, a.s.
Obaly pro potraviny - nepropustný, laminovaný papír krabičky
Výrobu obalů na potraviny z nepropustného laminového papíru zajistí firma Wéčko, s.r.o. Provádí lepení krabiček, výsekové práce a laminování.
Protikorozní ochrana - výroba LD-PE antikorozní fólie různých tlouštěk a šířek
Jako dočasná protikorozní ochrana Vám poslouží LD-PE antikorozní fólie VALENO od firmy EXCOR - ZERUST z regionu Zlín. Garantujeme dodání kovových výrobků v bezvadném stavu po celém světě.
Krabice s potiskem, potištěné obaly, reklamní obalové produkty - výroba, prodej
Obal je v dnešní době důležitou součástí výrobku. Výrobou a prodejem krabic s potiskem, s logem, potištěných obalů a dalších reklamních obalových produktů se zabývá společnost Akart CZ spol. s r.o.
Velkoobchod s obalovým materiálem
Jednorázové nádobí, hygienické pomůcky nebo vše pro stolování dodá do Vaší restaurace, hotelu, prodejny nebo ordinace velkoobchod s obalovým materiálem Ladislav Šiška - UNIBAL MICRO z Březnice.
Výroba, lepení krabiček - obaly pro farmaceutický a kosmetický průmysl
Lepením krabiček a obalů pro farmaceutický a kosmetický průmysl se zabývá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která má s výrobou dlouholeté zkušenosti.
Papírna Teplice – lepenka, kartonáž i výkup papíru, skartace dokumentů
Kvalitní lepenka a kartonáž různých druhů? To nabízí SEVEROČESKÁ PAPÍRNA. Výroba papíru není to jediné, na co se u nás můžete spolehnout. Provádíme také výkup a recyklaci papíru i skartaci dokumentů.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Logistika - přepravní bedny, boxy, vozíky, koše, přepravky a palety - dodávka, prodej
Přepravky a palety jedině od firmy Zarges CZ, s.r.o. z Brna, která zajišťuje velkoobchodní, maloobchodní prodej, půjčování přepravních beden a boxů, vozíků, košů a dalších logistických doplňků.
Dřevěné palety a europalety – výroba a prodej standardních i atypických palet
Prodej palet v Opavě obstará firma VPS J&M s.r.o., která nejenom prodává, ale také vyrábí standardní i atypické dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Nabídka na papírové krabice na míru s možností potisku
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu papírových krabic pro přepravu nebo přímý prodej zboží s možností potisku.
Výhody Bag-in-box oproti keg sudům - prověřený systém balení tekutin
Inovativní technologie přepravního balení pro víno - systém Bag-in-box od společnosti Model Pack Shop, který Vám poskytne mnohé výhody oproti keg sudům.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Papírové tubusy a dutinky včetně plastových víček na všechny rozměry pro balení a ochranu zboží
Papírové tubusy, které ochrání Váše zboží při skladování i přepravě zakoupíte u společnosti AKRT CZ. U nás seženete také plastová víčka na tubusy všech rozměrů.
Ochranné obaly Cover bag
Ochranné obaly Cover bag pro nejrůznější odvětví zdravotnictví nabízí za výhodné ceny v balení po kartonech společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Kartonové krabice, přepravní boxy - výroba levných a kvalitních obalů
Výrobou kvalitních, ale zároveň levných kartonových obalů, krabic a přepravních boxů se zabývá společnost Akart CZ spol. s r.o. z Valašského Meziříčí.
Obalové materiály Stericlin
Společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích nabízí kompletní sortiment obalových materiálů dodavatele Stericlin pro použití ve všech oblastech zdravotnictví.
Lepenkové krabice s klopami na míru - transportní obaly pro bezpečnou přepravu zboží
Nakupujte kvalitní lepenkové krabice s klopami u společnosti Akart CZ spol. s r.o. z Vlašského Meziříčí, která Vám je vyrobí na míru podle Vaších potřeb a požadavků.
Výroba a prodej sudů Ústí nad Labem – bezpečná doprava a skladování
Výrobu a prodej sudů pro bezpečnou dopravu a skladování výrobků petrochemického, farmaceutického i potravinářského průmyslu nabízí společnost Greif Czech Republic a.s. z Ústí nad Labem.
Výroba a návrh produktových obalů
Zvyšte prodej svých výrobků prostřednictvím atraktivních produktových obalů, které navrhne a vyrobí společnost KPK DISPLAYS s.r.o. z Olešnice.
Kvalitní papírové krabice a obaly na míru - od návrhu, až po realizaci přesně podle Vašich požadavků
Zakázkově vyrábíme krabice na míru pro jednotlivce i firmy. Stačí oslovit společnost Akart CZ spol. s r.o. z Valašského Meziříčí, která je specialistou na výrobu kartonových krabic a obalů.
Náhradní plnění REAL servis Tábor
Podpořte práci zdravotně postižených a získejte daňové úspory nákupem výrobků a služeb od společnosti REAL servis spol. s r.o. z Tábora.
Prodej kartonové, lepenkové proklady, skládaný karton, vlnitá lepenka
Pokud sháníte kvalitní kartonové či lepenkové proklady, skládaný karton nebo vlnitou lepenku, obraťte se na firmu Akart CZ spol. s r.o., která má s výrobou a prodejem dlouholeté zkušenosti.