Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Role z pěnového polyethylenu – kvalitní pěnové fólie jako ochrana výrobků a zboží
Kvalitní pěnové fólie z pěnového polyethylenu k ochraně výrobků proti poškrábání a s tepelnou izolací má ve svém bohatém sortimentu a dodává v České republice společnost SEMOPLAST s.r.o.
SEMOPLAST s.r.o.
Zavítejte do našeho vinného sklípku posedět a vychutnat si lahodná vína.
Sháníte-li místo k posezení ve vinném sklepě, spojené s ochutnávkou vín, pak zavítejte do našeho vinařství – Víno Šimák se sídlem v Mikulově.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Dodavatel samořezných, závito-tvárných šroubů do oceli, plastu i dřeva
LAGUS s.r.o. z Jihlavy, to je prodejce nestandardního spojovacího materiálu, závito-tvárných a samořezných šroubů do dřeva, plastu i oceli. Garance vysoké kvality a nízké ceny.
LAGUS s.r.o.
Medové marinády a zálivky vhodné ke grilovaným pokrmům, steakům a nakládání masa
Originální medové zálivky a marinády s různými příchutěmi vhodné ke grilovaným pokrmům a steakům, ale také k nakládání masa určeného ke grilování pořídíte na e-shopu meduska.cz
Meduška Medové dárky
Výroba plastových pytlů, sáčků-samonosné pytle, sáčky zip, z PE
Výroba plastových pytlů, sáčků a folií má ve firmě Centroplast z okresu Uherské Hradiště dlouhou historii - dodáme samonosné pytle, zip sáčky, výrobky z PE i pěnového PE.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Upevňovací technika a spojovací prvky pro montážní, instalatérské, stavební práce
Spolehlivý dodavatel vysoce kvalitní upevňovací techniky, to je společnost reca spol. s r.o. Navštivte náš e-shop a vybírejte z nepřeberného množství montážní techniky.
Prodej motorových olejů značek Castrol, Shell, Total
Kvalitní motorové oleje značek Castrol, Shell či Total naleznete na e-shopu a v kamenné prodejně společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Účinné a ekologicky šetrné produkty pro domácnost a zvířecí miláčky  - Čistá pohoda s.r.o., e-shop
Máte doma zvířecí mazlíčky a neustále se potýkáte s jejich nečistotou a nepříjemnými zápachy? Čistá pohoda s.r.o. je tu právě pro vás!
Čistá pohoda s.r.o. Ekologické produkty pro domov a mazlíčky
Výroba léčiv, vitamínů, potravinových doplňků, veterinárních přípravků Ostrava
Výrobou a prodejem léčiv, potravinových doplňků, veterinárních přípravků i kosmetiky se zabývá Galenická laboratoř Ostrava. Za výhodné ceny prodává doplňky stravy - hořčík, vápník, zinek, vitamín C.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty tohle všechno a další potřebný materiál nabízí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Dámské, pánské značkové oblečení Blauer USA - módní, funkční trička, kraťasy, bundy, boty, čepice
Na prodejně značkového oblečení Blauer USA Store ve Zlíně pořídíte módní i funkční dámské a pánské oblečení zn. Blauer. Aktuální kolekce - bundy, čepice, boty. Blauer je zárukou kvality.
Blauer USA Store Zlín www.blauer-zlin.cz
Výroba naturálních vín přírodními a přirozenými postupy bez použití aditiv
Vinařství Nešetřil klade při výrobě vín velký důraz na přírodní a přirozené postupy s minimálním používáním aditiv. Ochutnejte naše naturální vína, vyrobená přirozeným procesem mikrooxidace.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Přípravky proti klíšťatům a na odčervení pro Vaše kočky a psy - obojky, tablety, kapky
Lékárna Bazalka z Ostravy prodává přípravky proti klíšťatům a na odčervení mazlíčků. Vyberte si z širokého sortimentu obojků, pipet, tablet, kapek do očí i uší pro psa i kočku. Ochraňte své mazlíčky.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Prodej textilních vazáků, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů na E-shopu
Výběr textilních vazáků různé nosnosti, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů a komponentů textilních vazáků naleznete na E-shopu firmy Pavlínek s.r.o. Ostrava.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Prodej v zahradnictví - listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku pořídíte listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky. Najdete nás kousek od Zlína.
Kvetoucí a nekvetoucí okrasné hrnkové květiny– trvanlivé pokojové rostliny pro ozdobu každého interiéru
Oživte Váš interiér kvetoucími nebo nekvetoucími hrnkovými květinami. Pestrý výběr hrnkových pokojových květin nebo venkovních rostlin v květináči nakoupíte v Květinářství Prostějov Ivana Slavovová.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Kvalitní originální likér z lékořice přímo od výrobce - výjimečná chuť
Kvalitní originální likér z lékořice přímo od výrobce s výjimečnou chutí vyrábí v Hustopečích První vinařská spol. s r.o. Ochutnejte náš likér vyrobený podle rodinné receptury.
Lékořicový likér První vinařská spol. s r.o.
Opravy a přestavby autozámků, výroba autoklíčů - otevírání aut všech značek bez poškození
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se specializuje na otevírání aut všech značek, včetně exkluzivních vozů, aby nedošlo k poškození. Používají nejnovější postupy a dostupnou otevírací techniku.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Víno nejvyšší kvality vyráběné z hroznů zrajících na vápenitých půdách Pálavy
Jakostní vína s nezaměnitelnou bohatostí chutí, vyráběná z hroznů dozrávajících na vápenitých půdách Pálavy, prodává vinařství Červinka v Horních Věstonicích.
Vinařství a penzion Červinka
Multifunkční víceúčelový olej pro všechny části obráběcích strojů – hydrauliku, kluzná vedení i převody
Multifunkční víceúčelový olej pro všechny části obráběcích strojů je olej TOTAL Drosera MS. Tento olej, který je vhodný pro hydrauliku, kluzná vedení i převody dodává firma MERLIN- PLUS spol. s.r.o.
Systémy Gantry - kolejnice, kolejové systémy, upevnění kolejnic
Společnost Gantry Rail s.r.o. nabízí systémy Gantry, kolejnice, kolejové systémy, upevnění kolejnic.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Kompletní svatební květinový servis - květinová výzdoba, květiny na svatbu, dekorace na stůl
Společnost POSPA zajišťuje v regionu Uherský Brod-Uherské Hradiště kompletní svatební květinový servis. Květinová výzdoba, veškeré květiny na svatbu i dekorace na stůl jsou připraveny na míru pro Vás.
Svatební výzdoba POSPA
Prodej nových raných brambor za výhodné ceny
Firma Arbia je tradiční český producent brambor, který nabízí klientům ve Zlíně, Otrokovicích i Napajedlích nové rané brambory za výhodné ceny.
Arbia, spol. s r.o. Prodejna brambor a ovocných stromků Zlín
Samolepící podlahová značkovací páska PermaStripe, zákazové tabulky, značky – prodej
Prodejem kvalitních samolepících podlahových pásek PermaStripe, dále zákazových tabulek s textem dle požadavku zákazníka a jiných značek se zabývá společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově.
KRIŽAN, s.r.o.
Účinná ochrana před klíšťaty, parazity - tablety, pipety, obojky pro psy, kočky
Jako účinná ochrana před klíšťaty, parazity u zvířat fungují antiparazitní obojky, tablety Bravecto pro psy, pipety pro kočky. Přípravky zakoupíte na Veterinární klinice Mlejnský Uherské Hradiště.