Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Tkaninové kompenzátory-hadicové, přírubové, skládané, membránové
Společnost Macroflex z regionu Zlín dodává tkaninové kompenzátory pro potrubní systémy pro plynná média, v provedení hadicové, skládané, přírubové, membránové.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Chutné a dietní pštrosí maso neobsahuje cholesterol, prodej i peří a vajec na farmě
Chovem pštrosů a následným prodejem masa, vajec a peří se zabývá Farma Jestřábí ve Fulneku v okrese Nový Jičín. Maso je vysoce dietní obsahuje dostatek proteinu a bílkovin, bez cholesterolu.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Vstřikování plastů Pardubice -  lisy Arburg a Engel pro zpracování termoplastů
Zajistíme zpracování termoplastů na vstřikovacích lisech Arburg a Engel, možnost použití forem vyrobených v naší nástrojárně nebo dodané zákazníkem.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Nástavce, bity a utahováky, spojovací materiál - prodej
Prodej kvalitní kotevní techniky a spojovacího materiálu nabízí společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o v Brně - seženete zde nástavce, bity i utahováky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Záclony krajkové i moderní nebo zatemňující závěsy od Záclony Ladislav Daněk
Společnost Záclony Ladislav Daněk z Prahy, funguje jako e-shop a v její nabídce najdete kromě záclon i závěsy, sítě proti hmyzu nebo žaluzie.
Záclony - Ladislav Daněk
Hydraulické hadice pro kapalná média – oleje, benzíny, horkou vodu, chladící kapaliny
Hydraulické hadice pro rozvod kapalných médií na zakázku zhotoví firma DAMATECH v Dačicích. Sestavíme Vám hydraulický okruh pro oleje, benzíny, horkou vodu, ale i chladící kapaliny.
DAMATECH, spol. s r.o. Hydraulické hadice Dačice
Výroba montované skleníky z lexanu-včetně montáže, zajištěna doprava
Hlavní činností firmy Skleníky Bureš je výroba skleníků z lexanu-montované skleníky z čirého dutinkového polykarbonátu. Zajištěna montáž i doprava v regionu Ostrava, Moravskoslezský kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Bohatý výběr hortenzií latnatých, velkolistých a stromečkovitých – velkoobchodní prodej květin
Hortenzie latnaté neboli Hydrangea paniculata, velkolisté Hydrangea macrophylla a stromečkovité či jiné květiny má ve svém sortimentu k velkoobchodnímu prodeji okrasná školka Adametz s. r. o. z Opavy.
Dopravní značení od zkušeného dodavatele - rychlé, kvalitní a spolehlivé
Potřebujete specialistu, který vám rychle a především kvalitně zajistí prodej, pronájem i realizaci dopravního značení? Profesionálové z firmy Dopravní značení Svoboda Olomouc s.r.o. jsou zde pro vás!
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Digitální konstrukce střihů a technická příprava výroby TPV – nízkoodpadový systém
Pomocí speciálních software pro oděvní průmysl vytváří firma DISTING s.r.o. Digitální konstrukce střihů na míru. V rámci TPV vytváříme ekonomicky i technicky účelná řešení s nízkoodpadovým systémem.
DISTING s.r.o.
Luxusní krabičky na pralinky z kvalitních materiálů a logem – práce prováděná na míru
Výrobou a prodejem luxusních krabiček na pralinky z kvalitních materiálů a logem, které je vytvářeno tzv. horkou ražbou, se zabývají odborníci společnosti ASTERA G, s. r. o.
ASTERA G, s.r.o. Papírové obaly - tisk - vydavatelství
Papírnictví - kancelářské potřeby, školní potřeby, papír, tiskopisy
Psací a jiné potřeby do kanceláře i do školy nakupujte v kamenném a internetovém obchodě Papirshop.cz. Seženete zde kancelářské potřeby, papír pro tisk, školní pomůcky, tiskopisy apod.
EPOS spol. s r.o. Papirshop Zlín
Velkoobchod se značkovými lihovinami a destiláty – kvalitní rumy, vodky, giny a whisky
Na velkoobchodní prodej značkových lihovin a destilátu s nejkvalitnějšími rumy, giny, whisky a vodkami se zaměřuje společnost L & M nápoje s.r.o. působící v okolí Opavy a Ostravy.
L & M nápoje s.r.o.
Svatební design - floristika, květinová výzdoba, dekorace i rekvizity na svatbu
Svatební salon Veronica Zlín řeší kompletně i svatební design. Floristiku máme v malíčku, připravíme květinovou výzdobu. Dekorace a rekvizity na svatbu jsou v naše svatebním studiu na prodej.
Svatební salon Veronica - Veronika Šťastná
Smyslový či pocitový chodník na zahradě přivede Vás i Vaše děti na nové vnímání přírody
Chcete-li poznat přírodu jinými smysly, než ji běžně vnímáte, pak vyzkoušejte smyslový chodník, určený jak pro děti, tak i dospělým, vyrobený firmou Dřevoslav, s.r.o. se sídlem ve Slavonicích.
Dřevoslav s.r.o.
Svatební salon, půjčovna svatebních šatů, prodej svatebních šatů, doplňků a snubních prstenů, Tachov
Prodejem a půjčováním svatebních šatů, prodejem prstenů a doplňků se zabývá Svatební salon Petra Hendrichová se sídlem v Tachově.
Batohy, vaky či sáčky na přezůvky s potiskem pro mateřské školy a předškoláky
Sháníte-li batohy, trička, mikiny, vaky, či sáčky na přezůvky s potiskem, pak neváhejte a oslovte společnost Reklamní potisk, s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Šetrné vytažení zalomeného klíče, oprava vložky, bezpečnostního kování
O šetrné vytažení zalomeného klíče a opravu vložky se Vám postará firma Zámečnictví Karel Bartoš, působící v Ostravě a okolí. Disponuje profesionálním nářadím a nejšetrnějšími postupy překonání zámků.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Vyvýšené záhony z materiálu Traplast™ Vám umožní pěstovat rostliny na balkóně i před domem
Společnost Transform, a.s. z Lázní Bohdaneč se zabývá recyklací plastového odpadu a nabízí pro Vás pěstební kompostéry z materiálu Traplast™.
Vycházková letní obuv – boty na klínku, nazouváky, plážové pantofle ve svěžích letních barvách
Unikátní letní kolekci vycházkové obuvi v originálních letních barevných kombinacích pořídíte na e-shopu firmy VAPO Litomyšl s.r.o. Najdete zde zdravotní vycházkové nazouváky i boty na klínku.
Hospodářské potřeby – vše potřebné pro dům i zahradu na jednom místě
Veškeré potřebné hospodářské potřeby zakoupíte v prodejně KOVOMAT společnosti Ungrmat v Brně. Prodáváme hospodářské potřeby pro dům i zahradu
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výroba zakázkových spojovacích dílů
Výroba zakázkových spojovacích dílů firmou LAGUS s.r.o. dle požadavků klienta. Jak pro Českou republiku tak pro Rakouské, Německé, Francouzské nebo Italské světové firmy.
LAGUS s.r.o.
Výroba vložek, manžet pro hadicové ventily (quetschventily) - kvalitní a spolehlivé
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních a spolehlivých vložek, neboli manžet pro hadicové ventily (quetschventily).
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Cestovní značkový kufr Benetton v designovém zeleném provedení a střední velikosti – kvalita za příznivé ceny
Bohatý sortiment cestovních kufrů včetně designového provedení značky Benetton v zelené barvě s výrazným logem a snadnou ovladatelností prodává společnost Levstra, s.r.o. na svém e-shopu.
Levstra, s.r.o.