Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Krabičky na cukroví, čajové pečivo a další cukroviny – celoroční, vlastní nebo vánoční design
Krabičky v celoročním nebo vánočním designu vhodné na cukroví, pro balení čajového pečiva nebo různých druhů výběrových cukrovinek má ve svém bohatém sortimentu společnost ASTERA G, s.r.o.
ASTERA G, s.r.o. Papírové obaly - tisk - vydavatelství
Výroba tradičních i netradičních zákusků a cukrářských výrobků
Na lahodných tradičních i netradičních zákuscích a dalších cukrářských výrobcích si pochutnáte v pekárně Ivanka v Moravském Krumlově na Brněnsku.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Ochranná maska na svařování Vegaview 2.5 – světlejší výhled na pracovní okolí
Světlejší výhled na okolí a vyšší bezpečnost při práci Vám zajistí profesionální maska na svařování Vegaview, kterou zakoupíte u společnosti FORMICA WELD – specialisty na svařovací techniku a doplňky.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Originální věnce, dekorace a aranžmá v pozimních barevných tónech
S podzimními věnci a dekoracemi z Květinové dílny Anděl rozzáříte nejen vchod, ale také interiér vašeho domova. Široký sortiment podzimně laděných aranžmá a najdete v našem květinářství v Opavě.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Bag in boxy na balení vína – zachování kvality, chuti i aroma v kvalitním obalu
Kvalitní Bag in boxy pro praktické zabalení vína, zachování chuti, aroma i kvality vhodné nejen pro vinotéky a gastronomii prodává pobočka nedaleko Mělníku i e-shop společnosti Model Pack Shop Praha.
Model Pack Shop Praha Obalové materiály
Čerstvé ovoce a zelenina - kvalitní brambory, rajčata, mrkev, banány i jablka z velkoobchodu
Kvalitní a čerstvé ovoce a zeleninu koupíte ve velkoobchodě Zepo-Kubíček Václav v Břeclavi nedaleko Hodonína.
Pokladní lístky s potiskem, vstupenky s reklamou - eshop
Společnost EPOS spol. s.r.o. Zlín provozuje eshop, kde můžete objednat pokladní lístky s potiskem, vstupenky s reklamou.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky
Svatební salon připraví návrh originálních svatebních šatů - šití na míru
Svatební salon Veronica ze Zlína není jen běžnou půjčovnou, ale zaměřuje se na šití svatebních šatů na míru. Pokud preferujete originalitu, připravíme Vám návrh modelu podle Vašich představ.
Svatební salon Veronica - Veronika Šťastná
Zakázková výroba dřevěných obalů – vhodné nejen pro strojírenství, kovovýrobu a elektrotechniku
Na zakázkovou výrobu dřevěných obalů různých rozměrů vhodných pro strojírenství, elektrotechniku, stavebnictví a kovovýrobu se zaměřuje společnost Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Fotodárky, fotokalendáře, potisk textilu - originální dárky na Vytisknuti.cz  - e-shop, který udělá radost vašim blízkým
Chcete překvapit své blízké originálním a osobním dárkem? Navštivte e-shop Vytisknuti.cz a nechte si vyrobit fotodárky, fotokalendáře nebo potisk textilu s Vašimi oblíbenými fotografiemi.
Kruhové nebo sektorové postřikovače jsou ideální pro zavlažování zahrad a sadů
Při zalévání okrasných či užitkových ploch Vašich zahrad Vám práci usnadní naše postřikovače. Vybrat si můžete z kvalitních postřikovačů, které naleznete na e-shopu české firmy TAFIMEX TRADE s.r.o.
TAFIMEX trade s.r.o.
Milkpol, spolehlivý partner v oblasti mlékárenských produktů
Společnost Milkpol spol. s r.o. dodává nejlepší mlékárenské produkty od renovovaných dodavatelů. Naleznete u nás sušené mléko, sušená syrovátka, máslo a sýry.
Milkpol spol. s r.o. mlékárenské produkty
Čerstvé vyzrálé hovězí maso z farmy v biokvalitě - to nejzdravější maso na Váš stůl
Vychutnejte si i vy to nejzdravější maso v biokvalitě. Farma Jestřábí Fulnek v Moravskoslezském kraji se zaměřuje na prodej čerstvého vyzrálého hovězího masa přímo na Váš stůl.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Ubytování v historickém centru města Znojmo - pivovar, vinařství a apartmán
Plánujete-li cestu do Znojma, doporučujeme ubytování v apartmánu Vinařského domu. Apartmán je ideálním místem pro ty, kteří chtějí poznat historické památky Znojma, ochutnat místní speciality a vína.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Nakládaný hermelín, utopenci, paštiky - regionální produkty, speciality a chuťovky k pivu, vínu
Na prodejně Talašovo zahradnictví Tlumačov zakoupíte i regionální produkty - speciality k pivu či vínu jako nakládaný hermelín, utopence, paštiky a nakládanou zeleninu.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Nosičky na degustační sklenky, degustační sklenky, párty komplet FESTIVERRE, pomůcky pro vinaře a vinotéky
Společnost Annabelle DEA, s.r.o. se specializuje na prodej pomůcek pro vinaře a vinotéky. Firma nabízí PÁRTY KOMPLET FESTIVERRE - originální dárek na uvítanou pro Vaše hosty.
Annabelle DEA, s.r.o. pomůcky pro vinaře a vinotéky
Drobné vánoční dárky z včelího vosku, voskové svíčky s vánočním motivem
Drobné a voňavé vánoční dárky z včelího vosku objednávejte na e-shopu firmy Meduška. Obdarujete své blízké originálními dárkovými svíčkami nebo voskovými svíčkami s vánočním motivem.
Meduška Medové dárky
Smuteční floristika na zakázku - vazby, kytice, věnce na rakev k zapůjčení zdarma
Pohřební služba Pospíchal zajistí smuteční floristiku ve Znojmě i Moravském Krumlově - vazby, kytice i věnce na rakev tvoříme z živých květin, ale také Vám zdarma zapůjčíme vazby z umělých materiálů.
POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o.
Opravy a renovace, prodej starožitných hodin, hodinek, test vodotěsnosti, Brno
Na opravy, renovace a prodej starožitných hodin i hodinek se zaměřuje hodinářství Strnad sídlící v Brně. Zajistí vám také test vodotěsnosti. Navštivte nás.
Hodinářství Strnad
Textilní a izolační materiály využívané ve stavebnictví a inženýrství
Český výrobce stavebních, průmyslových a zemědělských tkanin a textilií, výroba obalového materiálu využívaného ve stavebnictví nebo zemědělství, česká kvalita stavebních tkanin za nejlepší cenu.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Kvalitní a odolné pletivo  na ploty, zahrady a stavbu obor - široký výběr skladem
Vyberte si pletivo u firmy GAVENDA s.r.o. z Opavy, která nabízí širokou nabídku pletiva, které využijete zejména na ploty, branky a stavbu obor.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby-eshop, prodej
Navštivte eshop, nebo prodejnu Agro-centrum Uherský Brod a pořiďte vše potřebné pro zpracování ovoce - demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby na kvas, mošt.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Obdarujte své blízké originálním dárkem - krásným balením lahodné medoviny
Meduška má na svém eshopu velmi ceněnou medovinu. Ve složení nejsou žádná barviva, konzervační látky ani příchutě. Pro uchování důležitých látek z medu je vyráběná za studena. Navštivte náš eshop.
Meduška Medové dárky
Pogumovaný válec potravinářskou pryží pro potravinářský průmysl
Pogumováním válců kvalitní potravinářskou pryží pro potravinářský průmysl se zabývá společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Dárková balení švestkových povidel pro firmy - dárkové sady, koše s povidly
Výrobce povidel Jiří Netopil z Pravčic u Kroměříže dodá švestková povidla ve standardním balení i dárková balení povidel pro firmy. Připravíme individuálně dárkové sady, koše s povidly.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz