Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Prodejna s levnými potravinami, cukrovinkami, drogerií - zlevněné prášky na praní, aviváže, tablety do myčky
Také ve Zlíně máte možnost ušetřit při nákupu potravin a drogerie - v prodejně Lacněnka jsou na prodej za bezkonkureční cenu levné potraviny, cukrovinky, kosmetika, aviváže, prášky na praní, do myčky.
Zakázková výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů
Výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů pro elektrárny ve firmě Macroflex Otrokovice probíhá dle norem a předpisů, výroba i nestandardních typů na zakázku.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Prodejna KOVOMAT s domácími a zahrádkářskými potřebami, železářství, prodej barev a laků
Prodejna KOVOMAT v Rajhradě, nedaleko Brna, s velkým výběrem zboží. Prodej domácích i zahrádkářských potřeb, barev, laků, nářadí a železářství zajistí firma Ungrmat s.r.o.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Astma a chronický kašel – přípravky a byliny tradiční čínské medicíny
Zahlenění, kašel a zhoršené dýchání může přerůst v chronický kašel a v astma, které lze pomocí čínské medicíny eliminovat. Na přípravky TČM se specializuje firma Bylinky Ludmila Pavlíková Ostrava.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Autorizovaný prodej, e-shop polosyntetických motorových olejů
Oleje a maziva minerální, polosyntetické, syntetické, hydraulické, průmyslové, pro nákladní automobily, aditiva do nafty i benzinu to vše zakoupíte u firmy MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
"CBDADDY: Váš specialista na konopné produkty - objevte sílu konopí pro vaše zdraví a pohodu"
Sháníte nejlepší konopné produkty na trhu? Takové které vám pomohou zlepšit vaše zdraví a pohodu? Pak je CBDADDY s.r.o. tou pravou volbou pro vás.
CBDADDY s.r.o. Konopné produkty e-shop
Produkty vyrobené z medu Mikulovice, dárková balení medů a produktů, svíčky z včelího vosku
Nabízíme medové produkty jako drobné dárky vhodné pro jakoukoliv příležitost a prakticky pro kohokoliv, ideální k vánocům, valentýnu, svatbě, výročí, velikonocům, ke dni matek.
Meduška Medové dárky
Očnice, oka, magnety, svorky - potřebné příslušenství k ocelovým lanům
Specialistou na ocelová lana a řetězy je firma Lano Moravia,s.r.o. z Prostějova. V nabídce také najdete příslušenství k ocelovým lanům, jako jsou očnice, oka, magnety, svorky a mnoho dalšího.
Lano Moravia, s.r.o.
Prvotřídní bílá a červená vína z mikulovské oblasti
Přívlastková bílá, červená a růžová vína z mikulovské oblasti vyrábí a dodává rodinné vinařství víno Šimák z Mikulova.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Zahradnické potřeby – prodejna zahradnických potřeb, nářadí Fiskars
Veškeré nářadí pro práci na zahradě prodává prodejna zahradnických potřeb Zelená zahrada ve Znojmě. Nakoupíte u nás kvalitní zahradnické nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Novinky v nabídce! Buďte mezi prvními, kdo je ochutná
Vinařství Nešetřil ze Znojma jako každý rok přináší na jaře novinky, tentokrát Pálava a Sauvignon ročník 2022. Připravujeme i speciály vinařství Veltlínské zelené a Ryzlink vlašský ročník 2020.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Bohatý výběr květin a drobných dárků pro učitele – poděkování nejen na konci školního roku
Bohatý výběr vázaných i hrnkových květin a drobných dárků pro učitele vhodných jako poděkování na konci školního roku nebo ke dni učitelů má pro okolí Opavy a Krnova Květinová dílna Anděl.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Ochranné pomůcky a oděvy pro Vaši bezpečnější práci
Ochranné pomůcky a oděvy, které zajistí bezpečnější práci pro Vás i Vaše zaměstnance naleznete na e-shopu společnosti reca spol. s r.o. Nezapomínejte na své zdraví.
Zkvalitnění pracovního prostředí formou realizace zelených kanceláří – poradenství a prodej
Poradenství a realizaci zelených kanceláří pro zkvalitnění pracovního prostředí provádí společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. s bohatým výběrem květin a rostlin z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy - přímý prodej i kanban
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy firmou LAGUS s.r.o. specialistou na trhu. Přímý prodej i kanban. Jsme výrobci pro celosvětový odbyt.
LAGUS s.r.o.
Antiparazitikum Bravecto pro psy-ochrana psů proti klíšťatům a blechám
Ochrana psů proti klíšťatům i blechám je díky antiparazitiku Bravecto dlouhodobá. V okrese Uherské Hradiště je prodejce léků a krmiv pro psy Veterinární klinika Mlejnský.
Prodej moravského vína přes e-shop – červené, bílé a růžové víno z vinařství z Jižní Moravy
Nakupte si kvalitní moravská vína z pohodlí domova - Vinařství V & M Zborovský z Jižní Moravy prodává červená, bílá a růžová vína vlastní produkce prostřednictvím e-shopu.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Výroba vlajek a praporků, výroba reklamních textilních předmětů, potisk reklamních textilií
Společnost Inter Flag s.r.o. je předním výrobcem vlajek, praporků a dalších reklamních textilií. Současně poskytujeme kompletní služby spojené s potiskem.
Obaly, krabice a tašky na víno v různých provedeních – bohatý výběr na e-shopu i v prodejnách
Různé provedení obalů, krabic a dárkových či firemních tašek na víno má ve svém bohatém sortimentu společnost Model Pack Shop nejen na e-shopu, ale také na prodejnách v okolí Břeclavi a Mikulova.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Obalové materiály – bublinkové a strečové fólie, zakrývací plachty
Bublinkové, stretch fólie a další obalové materiály, pomocí kterých ochráníte různé předměty při jejich přepravě, zakoupíte v prodejně Barvy M.J. Final, s.r.o. v Litovli. Prodáváme také krycí plachty.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Cabernet Sauvignon Rosé Frizzante – jemně perlivé víno s harmonickou a vyváženou chutí
Cabernet Sauvignon Rosé Frizzante představuje jemně perlivé víno, ve kterém se prolíná jemná nasládlost se svěží kyselinkou. Ochutnejte toto jedinečné polosuché víno z Vinařství Herůfek ze Zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Objednejte si přes e-shop bílé, červené či růžové víno, nebo rovnou celý degustační set
Využijte e-shop rodinného vinařství Jan Plaček a ochutnejte naše bílé, červené či růžové víno z prvotřídních hroznů nebo si objednejte degustační set, případně několikalitrový box vína.
Vinařství Jan Plaček
Dodavatel, výrobce švestkových povidel - vítěz D-testu
Jiří Netopil z regionu Zlínský kraj je výrobce a dodavatel švestkových povidel. Naše povidla jsou 100% přírodní produkt, stala se vítězem D-testu ve své kategorii.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Nová řada vín Special Egg zrajících v unikátních nádobách - betonových vajíčkách
Absolutní novinkou ve Vinařství Nešetřil ze Znojma jsou dvě betonová vajíčka původem ze Slovinska, ve kterých pro naše zákazníky necháváme dozrát vína úplně nové řady s názvem Special Egg.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Okrasné kmeny do interiéru i pro výrobu nábytku - Carapanauba, Quari quara
Na prodejně firmy WOODCMTE v Pašovicích u Uherského Hradiště můžete vidět okrasné kmeny Carapanauba a Quari quara. Každý kmen je originál, využití mají jako solitér do interiéru i při výrobě nábytku.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků