Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Rodinné mikulovské vinařství s možností pořádání oslav a degustací s pohoštěním
Oslavy, pohoštění, degustace vína, rodinné a přátelské sešlosti – lahodné víno a pohoštění pro Vás přichystají v rodinném mikulovské vinařství Víno Šimák.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Atypické a standardní dřevěné obaly, palety a bedny – výroba prováděná odborníky
Nejen na návrh a výrobu atypických a standardních dřevěných obalů, palet a beden se zaměřují specialisté společnosti PROŘEZ spol. s r. o. působící v Olomouci a Přerově.
Dárkový voucher – večerní setkání s velkými víny s ubytováním ve vinařství
Darujte zážitek ve vinařství Petr Bíza v Čejkovicích . Objednejte pro své blízké dárkový voucher na večerní setkání s velkými víny včetně ubytování v rodinném vinařství.
Vinařství Petr Bíza
Svatební salón Dáša dodá dokonalé svatební šaty - šití na míru i zapůjčení
Svatební salón Dáša Uherský Brod zapůjčí svatební šaty i společenské šaty či pro družičky. Máme bohatý výběr, klientky za námi neváhají přijet z Uherského Hradiště, Slavičína nebo Valašských Klobouk.
Prodej motorových olejů Rheinol pro osobní, užitkové automobily a dodávky - automotive oleje v eshopu
ZADAPO International Trading je dodavatelem Automotive olejů Rheinol, z regionu Uherské Hradiště. Nakoupit můžete pohodlně přes eshop. Na prodej motorové oleje pro automobily, dodávky i motocykly.
Sestavte si svůj vlastní fotokalendář ze svých fotek online a potěšte své blízké
Sestavte si fotokalendář z vlastních fotek online na webu tiskárny Kleinwächter holding s.r.o., která sídlí ve Frýdku-Místku. Skvělý dárek pro Vaše blízké zasíláme poštou na jakoukoliv adresu.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Velkoobchodní prodej hortenzií - Hydrangea macrophylla neboli hortenzie velkolistá
Bohatý výběr různých druhů hortenzií včetně Hydrangea macrophylla neboli hortenzie velkolisté má k velkoobchodnímu prodeji okrasná školka Adametz s.r.o. z Opavy.
Prodej kvalitní mouky na vánoční cukroví za nízké ceny
Společnost MLÝN HERBER spol. s r. o. působí na trhu s prodejem a výrobou mlýnských výrobků jako je kvalitní mouka, kterou prodává za nízké ceny a je vhodná také na vánoční cukroví.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Kvalitní fototapety, 3D tapety z vlastní fotografie – e-shop
Fototapety a 3D tapety, které Vám zútulní bydlení, objednávejte na e-shopu společnosti Kupsi u Kupsy. Zvěčněte si vzpomínky na zeď fototapetou a 3D tapetou z vlastní fotografie.
Čerstvé maso, uzeniny, zpracování masa, Maso Příbram, Příbramská uzenina, Mr. Natur, tradiční receptury
Uzeniny Příbram, a.s. nabízí čerstvé maso a uzeniny dle tradičních receptur a postupů pod značkami Maso Příbram, Příbramská uzenina a Mr. Natur.
Uzeniny Příbram, a.s.
Bezlepkové uzeniny, salámy, klobásy a další masné výrobky pro celiaky vlastní výroby
Řeznictví Lukáše Gebauera z Otic Vám poskytuje masné výrobky a polotovary z čerstvého masa vlastní výroby. Pro celiaky máme bezlepkové salámy, klobásy a další výrobky-
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
E-shop s jednorázovými papírovými gastro obaly – boxy na hamburgery nebo nudle, menuboxy
Jednorázové ekologické papírové gastro obaly nakoupíte na e-shopu packshop.cz. Naši zákazníci si mohou objednat boxy na hamburgery a nudle, ale i menubox papírové tašky nebo krabice.
Model Pack Shop Praha Obalové materiály
Výrobky z plastů, HDPE, LDPE folie-výroba na zakázku i atypické rozměry
Společnost Centroplast z regionu Uherské Hradiště dodá na zakázku výrobky z plastů, HDPE, LDPE folie - i atypické rozměry. Výroba je realizována ve velmi krátké dodací době.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Snubní a zásnubní prsteny osázené diamanty a brilianty
Špičkové a perfektně opracované snubní a zásnubní prsteny osázené diamanty a brilianty pořídíte v Klenotnictví LUCIE GOLD ve Znojmě. Prodáváme prsteny značky Retofy.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Potřeby do kanceláře, papíry do tiskárny, bloky, sešity i dekorace seženete v papírnictví Papirshop ve Zlíně
V našem kamenném a internetovém obchodě Papirshop.cz Vám nabízíme veškeré kancelářské potřeby. U nás seženete papír na kreslení i do tiskáren, školní potřeby, diáře, sešity, bloky i dekorace.
EPOS spol. s r.o. Papirshop Zlín
Originální dárkové, luxusní lité a čajové svíčky z pravého včelího vosku
Originální svíčky z pravého a čistého včelího vosku, které provoní každý interiér opojnou medovou vůní, prodává e-shop meduska.cz. Nakupujte dárkové, stačené, lité nebo čajové svíčky právě u nás.
Meduška Medové dárky
Prodejna hospodářských, chovatelských potřeb, krmiva, ochranných pracovních pomůcek
Společnost Seprom z Kyselovic u Kroměříže pro chovatele z regionu Zlínský kraj provozuje prodejnu hospodářských, chovatelských potřeb, krmiva i ochranných pracovních pomůcek.
Výroba a prodej, dodávka, rozvoz pekařských a cukrářských výrobků
Tradiční výrobce a prodejce pekařských a cukrářských výrobků - chléb, rohlíky, koláče, záviny, zákusky. Zásobování prodejen ve Znojmě a okolí nabízí Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Dušičková dekorace, květinové vazby, věnce na dušičky
V Zahradnictví Kovalčík zakoupíte květinové vazby a věnce na dušičky - dušičková dekorace z ruzných přírodních materiálů. Najdete nás v Jalubí u Uherského Hradiště.
Profesionální pneuservis – defekty a přezutí pneumatik nákladních, osobních aut a zemědělských strojů
Pneuservis, servisní partner Michelin, provozuje společnost AGRODÍLNY,spol. s r.o. Pomůžeme s přezutím a opravou pneumatik v okolí Znojma a Moravského Krumlova. Svěřte auto do rukou profesionálů!
Vítejte na eKamínek.cz – Vašem průvodci světem šperků a kamenné prodejny v Plzni
Hledáte kvalitní šperky a poradenský servis v Plzni? Přijďte k nám a objevte svět minerálů, šperků a léčivých bylin, které vám přinesou radost a zdraví.
Smuteční květinová aranžmá včetně dopravy a instalace smutečních květinových vazeb
Květinovou výzdobu smutečních obřadů a pohřbů zajistí v okolí Opavy a Krnova Květinová dílna Anděl. Připravíme smuteční květinové vazby a aranžmá včetně jejich dopravy a instalace na místo pohřbu.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Kuchyňské spotřebiče, mlýnky, nože, plastové dózy a další nádobí – kompletní vybavení kuchyní
Spotřebiče značky Isolit Bravo, kuchyňské mlýnky, nože, dózy a další nádobí je možné zakoupit v prodejně Domácí potřeby Domino – Benešov provozovanou společností PLASTIMEX Prostějov, spol. s r. o.
Domácí potřeby Domino - Benešov
Konfekční membrány na výrobu pneumatik - pro osobní i nákladní pneu
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. se zabývá výrobou konfekčních membrán pro stroje na výrobu pneumatik.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Oprava a rekonstrukce starožitných hodin a hodinek - výroba chybějících části strojku
I zdánlivě neopravitelné starožitné hodiny odsouzené k zániku, se mohou stát ozdobou interiéru, pokud je necháte opravit či zrekonstruovat v hodinářství Strnad v Brně.
Hodinářství Strnad