Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

LDPE fólie, hadice a polohadice z čistých nebo recyklovaných granulátů – obaly v různých provedeních na míru!
Na výrobu a prodej LDPE fólií, hadic a polohadic z čistých nebo recyklovaných granulátů v různých provedeních jako kluzné či nekluzné se zaměřuje společnost HB pack s.r.o.
HB pack s.r.o.
Pryžové tlakové hadice pro dopravu vzduchu a  průmyslové vody
Pryžové takové hadice pro dopravu průmyslové vody a vzduchu prodává firma DAMATECH, spol s.r.o. v Dačicích. Na zakázku zhotovíme hydraulické hadice v dané délce a určitým typem ukončovacího závitu.
DAMATECH, spol. s r.o. Hydraulické hadice Dačice
Výroba barevných plastových uzávěrů na lahve a kanystry
O výrobu a dodávku plastových uzávěrů různých barev na lahve a kanystry pro celou Českou republiku se postará společnost H&P plast, spol. s r.o.
H&P plast, spol. s r.o.
Profily z pěnového polyethylenu – ochranné PE pěny a pěnové profily k ochraně hran výrobků
Pěnové profily, ochranné PE pěny k ochraně hran různých druhů výrobků s využitím pěnového polyethylenu má ve svém obrovském portfóliu společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Zeláky, smaltované zboží a patentní dózy - kvalitní české produkty od spolehlivého prodejce
Nejen zeláky, sudy na zelí, smaltované zboží a patentní dózy má ve svém bohatém sortimentu prodejna Domácí potřeby Domino – Strakonice provozovaná společností PLASTIMEX Prostějov, spol. s r. o.
Domácí potřeby Domino - Strakonice
Oleje pro automatické převodovky autobusů, nákladních vozidel a zemědělských strojů
Vynikající viskozitně stabilní oleje pro provoz automatických převodovek u autobusů, nákladních vozidel a zemědělských strojů prodává firma MERLIN-PLUS.
Degustace znojemských vín v kamenných sklepech v centru města Znojma
Jedinečná znojemská vína ochutnáte ve Vinařském domě Znojmo. V našich kamenných sklepech v centru města Znojma pořádáme degustace tradičních i speciálních vín, která zrála v hliněných amforách.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Zabijačkové speciality z řeznictví – jitrnice, jelita, tlačenky a další
Poctivé a chutné zabijačkové speciality nakoupíte v prodejně Poctivé uzenářství v Prosiměřicích. Prodáváme jitrnice, jelita, tlačenky a další zabijačkové výrobky.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Květinová výzdoba, kytice a jarní vazby květin – dekorace nejen na Velikonoce
Jarní věnce, květiny, kytice a květinovou výzdobu a dekorace nejen na Velikonoce připravují podle přání svých zákazníků floristky pro široké okolí Opavy a Kravař z Květinové dílny Anděl.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Vysoce kvalitní motorové oleje a maziva
Široký sortiment motorových olejů a maziv dodává pro maloobchody, průmyslové a zemědělské podniky i koncové odběratele společnost MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Výroba a prodej hořčík - obsahující B6, vápník, zinek, vitamín C
Výrobou a prodejem hořčíku s vitamíny B6, vápníkem, zinkem i vitamínem C se zabývá společnost Galenická laboratoř Ostrava jako tradiční výrobce potravinových doplňků již od roku 1993.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Nová vína z vinařství Nešetřil - objednávejte na e-shopu
Ochutnejte nová vína z vinařství Nešetřil. Objednat si je můžete na e-shopu.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Pneuservis s osobním přístupem - seřízení, geometrie i uskladnění pneumatik
Pneuservis RM ALT s.r.o. působící v Ostravě Vítkovicích a Mariánských horách zajišťuje nejen seřízení a geometrii kol ale i uskladnění pneumatik.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Lehký, montovaný skleník z lexanu-výroba, doprava i kotvení skleníků
Firma Skleníky Bureš Kroměříž je výrobce skleníků, pořiďte si náš lehký, montovaný skleník z lexanu. Působíme v regionu Zlínský kraj, Vsetín. Doprava je zajištěna, kotvení je v ceně.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice – efektivní ochrana rukou za nízkou cenu
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice, které ochrání pokožku rukou před nečistotami i nebezpečnými látkami, nakoupíte na e-shopu firmy ZENCO CORP, a.s.
Zakázková výroba textilních neoděvních FME produktů -  kryty, plachty, obaly, pytle, vaky, tašky a další
Disting s.r.o. na zakázku vyrábí FME produkty zamezující vniknutí cizího předmětu, jako jsou kryty, plachty, obaly, pytle a vaky nebo tašky , které nachází uplatnění v různých oborech.
DISTING s.r.o.
Nerezový lankový systém pro bezúdržbové konstrukce, výlohy, záclony - do interiéru i exteriéru
Prodejem nerezových lankových systémů pro bezúdržbové konstrukce, výlohy, záclony aj. vhodných do interiéru i exteriéru se zabývá společnost Pavlínek s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
E-shop kancelářské, školní potřeby, papírnictví - Papirshop
V internetovém obchodě Papirshop.cz pořídíte kancelářské, školní potřeby, papírnictví. Fungujeme jako e-shop, zákazníkům z regionu Zlín je k dispozici i naše kamenná prodejna.
EPOS spol. s r.o. Papirshop Zlín
Kompenzátory vlnovcové, gumové, tkaninové-výroba, testování dle norem
Ve společnosti MACROFLEX z okresu Zlín je výroba zaměřena na kompenzační prvky pro potrubní systémy - vlnovcové, gumové, tkaninové kompenzátory pro elektrárny.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Hnojiva, substráty pro pěstování rostlin, zeleniny, okrasných keřů a květinových záhonů
Hnojiva a substráty pro výživu a podporu růstu pěstované zeleniny, zahradních rostlin, okrasných keřů nebo květinových záhonů prodává Zelena zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada
Výroba klíčů a montáže přídavných zámků, vložek, závor a bezpečnostního kování Praha 10
Společnost Kareco se sídlem na Praze 10 se zabývá výrobou klíčů a montážemi přídavných zámků, vložek, závor, rozvorových systémů a bezpečnostního kování.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Výprodej dřevěných a hliníkových žebříků za přijatelné ceny
Dřevěné a hliníkové žebříky různých provedení a pro různé použití si můžete za výprodejové ceny pořídit na e-shopu společnosti HROMEK s. r. o.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Bílá, červená a růžová moravská přívlastková vína z českých hroznů - e-shop
Jakostní a přívlastková moravská vína zakoupíte na e-shopu Vinařství Herůfek ze Zaječí. Prodáváme přívlastková a jakostní vína z českých hroznů.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Motouzy Dvůr Králové nad Labem – pro lisy na kulaté balíky, pevné balení slámy a sena
Pro dokonalé a rychlé balení senáže, sena a slámy dodáváme do zemědělství pevné a vysoce odolné motouzy, jsou odolné i proti UV záření.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Knihařství Praha – vazby, opravy vazeb, výroba šanonů
Potřebujete svázat diplomovou práci, opravit starou vazbu knih, svázat representativní album či vyrobit originální desky nebo šanony? Tyto a další knihařské práce nabízí knihařství Tomos Praha a.s.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí