Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Nábytek do domácností i komerčních prostor na míru
Toužíte po novém a moderním interiéru? Potřebujete nový nábytek do domácnosti či kanceláří? Nechte si vše navrhnou a vyrobit na míru od společnosti Hilbert Interiéry s.r.o.
Hilbert Interiéry s.r.o.
Kosmetický salon Krnov, kosmetické služby, manikúra, pedikúra, masáže
Kosmetický salon paní Ivety Čtvrtníčkové nabízí již od roku 1992 v Krnově veškeré kosmetické služby, manikúru, pedikúru a současně také masáže.
Profesionální realitní služby v Ostravě a okolí od Helena Hrušková reality
Helena Hrušková reality je osobní realitní makléřka, která v Ostravě a okolí nabízí profesionální služby v oblasti prodeje, nákupu a pronájmu realit a pozemků.
Půjčovna párty stanu 5x10m, pronájem na svatbu Ostrava, Frýdek
Svatební stan je ideálním řešením pro venkovní svatbu nebo jinou společenskou akci. Proto se obraťte na Párty stany Drobek, kde vám zajistí pronájem stanu o velkosti 5x10m v Ostravě a Frýdku-Místku.
Personální agentura pro dělnické profese - práce pro dělníky, svářeče, obráběče
Ostravská personální agentura Personal fabric - agentura práce, a.s. působící v celé ČR zprostředkovává práci dělníkům a zároveň pomáhá firmám najít pracovníky, kteří vyhovují jejich požadavkům.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Autobaterie, kovový odpad - výkup kovošrotu a jeho zpracování
Autobaterie, kovový odpad a jejich výkup zajišťuje společnost TROJEK a.s. i na své pobočce v Bohumíně, která se specializuje právě na kovošrot a jeho zpracování
Trojek, a.s. Bohumín - Nový Bohumín
Exportní balení, balení pro přepravu, zboží, stroje, těžké náklady
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. se zabývá exportním přepravním balením strojních zařízení, technologických celků, nadměrných a těžkých nákladů.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
EIA a IPPC - poradenství, zpracování dokumentace, žádosti, studie, posudku
Společnost E-expert, spol. s.r.o. poskytuje odborné poradenství pro řešení projektů v ochraně životního prostředí. Zpracovává veškeré dokumentace, žádosti, studie a posudky.
E-expert, spol. s r.o.
Dotace na solární kolektory s výhodným bonusem ve výši 10 000 Kč - kompletní vyřízení
Žádost o dotaci a Odborný posudek Vám vyřídí společnost Ing. Dalibor Čmiel působící v Ostravě, Novém Jičíně a celém MSK kraji. Využijte výhodné Dotace na solární kolektory s bonusem 10 000 Kč.
Ing. Dalibor Čmiel
Volná pracovní místa pro pracovníky do výroby - s ubytováním zdarma
K nejvýznamnějším agenturám práce v ČR patří Personal Fabric - agentura práce a.s., která nyní poskytuje volná pracovní místa pro pracovníky do výroby na hlavní pracovní poměr s ubytováním zdarma.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Privátní realitní makléř Bruntál, prodej domů, bytů, pronájem bytů, koupě bytů, domů, chalup
Privátní realitní kancelář v Bruntálu disponuje rozměrnou sdílenou poptávkou a nabídkou nemovitostí, zejména bytů, domů, chalup, pozemků a komerčních objektů.
Umělecké návrhy atypických komerčních i veřejných prostor, realizace plastik, fontán a památníků
Uměleckými návrhy prvků dotvářející vzhled komerčních i veřejných prostor, zhotovením plastik, fontán i památníků se zabývá společnost NAZCA, s.r.o. ve Frýdku -Místku, i v okolí Ostravy.
Redakce a vydavatelství časopisu Elektrotechnika v praxi - možnost inzerce
Technické nakladatelství a vydavatelství BAEL má redakci odborného časopisu Elektrotechnika v praxi, který vychází 6x ročně v celé ČR i Slovensku a je určen pro všechny zájemce o elektrotechniku.
BAEL Jindřich Babarík
Volná pracovní místa ve výrobě na hlavní pracovní poměr - montáž rámů pro autosedačky
Pokud hledáte stabilní zaměstnání, pomůže Vám personální agentura Personal fabric z Ostravy, která zprostředkovává práci a patří mezi nejvýznamnější agentury práce v České republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Kovošrot, kovový, litinový odpad - přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup a zpracování
Na kovový a litinový odpad se specializuje společnost Centromat s.r.o. v Ostravě, která zajišťuje přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup i samotné zpracování kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Úklidové práce, pomoc v domácnosti Ostrava, praní žehlení prádla, venčení psů, zajištění nákupů
Po Ostravě zajišťuji veškeré práce v domácnosti, zajistím nákupy, praní prádla, žehlení, vaření, úklidové práce, venčení psů.
Dezinfekce prostor Ostrava, úklidy kancelářských, komerčních prostor, zdravotnických zařízení
Provádíme pravidelné úklidy a dezinfekce prostor, především kancelářských, komerčních prostor, zdravotnických zařízení, výrobních hal automobilového průmyslu a dalších.
Realitní makléř Ostrava, prodej a koupě bytů, rodinných domů, prodej formou aukce, převody
Realitní makléř Ostrava zajišťuje zprostředkování prodeje, pronájmu a nákupu nemovitostí, prodej formou aukce, převody nemovitostí, finanční poradenství.
Kovošrot - prodej a zpracování kovového i litinového odpadu s pomocí nejmodernějších technologií
Prodejem a zpracováním kovového a litinové odpadu se zabývá společnost Centromat s.r.o. z Ostravy, která je specialistou v oblasti likvidace odpadů a vlastní nejmodernější stroje a technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Volná pracovní místa pro CNC obráběče –fréza, soustruh, horizontka, vysekávací lis
Personal Fabric - agentura práce a.s. zajišťuje pracovní místa pro CNC obráběče pro obsluhu frézy, soustruhu, horizontky a vysekávacího lisu. Volná místa jsou po celé České republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Kompletní prádelenské služby Velké Hoštice, praní, žehlení, mandlování a drobné opravy
V naší nové provozovně ve Velkých Hošticích nabízíme kompletní prádelenské služby, jde o praní, žehlení, mandlování a drobné opravy.
Vývoz septiků a žump, kuchyňských tukových lapolů a jiných tekutých odpadů
AGIPP-ILLÍK s.r.o. provádí vývoz septiků, žump, tukových lapolů a jiných tekutých odpadů v Opavě a okolí s čerpáním až 11 kubíků. Zajišťujeme odvozy a čištění odpadních vod po Moravskoslezském kraji.
AGIPP-ILLÍK s.r.o. Vývoz žump a septiků Opava
Zpracování a výkup barevných kovů za výhodné ceny
MR STEEL GROUP s.r.o. sidlíci v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Aktuálně inzerovaná volná pracovní místa, zprostředkování nové pracovní pozice
Přehled aktuálně inzerovaných volných pracovních míst, pomoc při zprostředkování nových pracovních pozic poskytuje personální agentura Specialist Service, s.r.o. v Ostravě a v okolí Frýdku-Místku.
Specialist Service, s.r.o.
Dotace na výměnu kotlů v Moravskoslezském kraji za nové automatické
Společnost Ing. Dalibor Čmiel poskytuje komplexní servis při vyřízení dotací na výměnu kotlů v Moravskoslezském kraji za nové automatické, včetně poradenství.
Ing. Dalibor Čmiel