Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Výkup železa a šrotu za bezkonkurenční ceny
Výkup železa a šrotu za bezkonkurenční ceny v Krnově provádí společnost MR STEEL GROUP s.r.o. Zaměřujeme se na výkup a sběr železa, katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Tisk a kompletace zásilek - kompletní servis Vaši kampaně od zpracování, vytištění až po distribuci
O komplexní zpracování vašich zásilek včetně zpracování, kompletace, vytištění a distribuce se Vám postará společnost Česká distribuční k.s., která Vám může nabídnout jednu z nejnižších cen.
Personální agentura Ostrava – kompletní služby a 30 let zkušeností na evropském trhu
Jsme s vámi od roku 1991 a během této doby jsme vytvořili 10 poboček v ČR. Poskytujeme kvalitní poradenství a v Evropě jsme pro lidi prvním kontaktem k nalezení nového zaměstnání.
Podnikový ekolog, outsourcing životního prostředí, ŽP - odborná konzultace
Služby podnikového ekologa i outsourcing životního prostředí (ŽP) nabízí společnost E-expert, spol. s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na odborné konzultace v oblasti životního prostředí.
E-expert, spol. s r.o.
Profesionální tlumočení němčiny, překlad nizozemštiny do českého jazyka Ostrava
Mgr. Radim Sochorek Vám nabízí profesionální služby tlumočníka německého jazyka a překladatele nizozemských textů do češtiny.
Přesvědčete se o výhodách reklamních letáků a o přínosu tohoto marketingového nástroje
Reklamní letáky se řadí mezi důležitý marketingový nástroj, který se těší velké oblibě v České republice. Společnost Česká distribuční k.s. se stará o roznos letáků do schránek.
Obsluha CNC frézy, zkušený frézař - hlavní pracovní poměr, stabilní a dlouhodobé uplatnění
Personal fabric - agentura práce, a.s. hledá zkušeného frézaře pro obsluhu CNC frézy v Opavě, přičemž nabízí hlavní pracovní poměr, stabilní, dlouhodobé uplatnění a vysoké ohodnocení.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Kovošrot Krnov - výkup, sběr, odvoz a zpracování kovového odpadu
Společnost Trojek a.s. se specializuje na kompletní zpracování kovového odpadu. Její pobočka v Krnově zajišťuje sběr, výkup a odvoz kovošrotu, železných, neželezných i barevných kovů.
Trojek, a.s. Krnov
Úklidové služby pro podniky, školy, nemocnice nebo průmyslové objekty od Mýval - úklidové služby
Mýval - úklidové služby je profesionální úklidová firma, která nabízí své úklidové služby pro podinaktelské subjekty, školy, zdravotnické a stravovací zařízení a další.
Klaun Hopsalín Ostrava – zábavné programy a společenské akce pro děti a dospělé
Blíží se narozeniny Vašeho dítěte a vy byste mu chtěli uspořádat opravdu originální oslavu, ze které budou všichni jeho spolužáci a rodiče úplně paf?
Služby koordinátora na staveništi – bezpečnost zdraví při práci
Přemýšlíte, zda musíte mít na své stavbě koordinátora BOZP? Firma pana Ing. Michaela Bernarda, Vám tyto otázky zodpoví a rovnou služby koordinátora zajistí.
Zpracování a prodej kovošrotu – litinový a vsázky schopný kovový odpad, ocelové a litinové třísky
Zpracováním, prodejem i výkupem kovošrotu se zabývají odborníci ze společnosti Centromat s.r.o. v Havířově, která je dobře dostupná i pro zákazníky z okolí Karviné.
CENTROMAT s.r.o.
Roznos reklamních letáků do schránek i o víkendu – využijte silný marketingový nástroj
Reklamní letáky velmi ovlivňují nákupní chování, proto Vám firma Česká distribuční k.s. poradí, jak nejlépe využít tento silný marketingový nástroj ve svůj prospěch – např. roznos letáků i o víkendu.
Montáž, kompletace a balení zboží do kartonových krabic, chráněná dílna
Firma Steeltec CZ s.r.o., která dlouhodobě spolupracuje s chráněnou dílnou ERGON, poskytuje montáž, kompletaci a balení zboží do kartonových krabic včetně infokarty, potisku, etikety a EAN kódů.
Steeltec CZ, s.r.o.
Solární studio, solárium s kolagenovými trubicemi - doplnění chybějícího kolagenu
Solárium s kolagenovými trubicemi realizuje Solární studio SD SUN s.r.o. ve Frýdku Místku. Kolagenové trubice během opalování doplní vaší pokožce chybějící kolagen a zabrání předčasnému stárnutí.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Botulotoxin|Třinec, odstranění vrásek, snížení pocení
Aplikací Botuloxinu, který pomáhá s odstraněním vrásek až na 15 měsíců či s nadměrným pocením, se zabývá PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE v Třinci. Výsledky je možné pozorovat již po pár dnech.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Realizace interiérů na klíč, včetně grafických návrhů a výroby nábytku, 3D vizualizace, autorské návrhy, originální design
Blanka Karhanová se zabývá realizací interiérů na klíč. Součástí našich služeb jsou grafické návrhy ergonomického a funkčního rozložení místnosti, 3D vizualizace, dispoziční řešení a výroba nábytku.
Vyklízení nemovitostí, bourací práce a úklid v okrese Bruntál
Vyklízení a úklid nemovitostí při stěhování, vystěhovávání, před rekonstrukcí, vyklizení bytů, sklepů, kanceláří či skladů, demoliční práce a odvoz suti zajistí MatyPro s.r.o.
MatyPro s.r.o. vyklízení nemovitostí
Solárium, výhodná akce na permanentky, dárkové poukazy
Solárium ve Frýdku-Místku SD SUN s.r.o. Vám nyní nabízí výhodnou akci na permanentky a dárkové poukazy.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Mobilní aplikace pro digitalizaci kontrol upřesní a zvýší kvalitu distribuce letáků
Mobilní aplikace určená kontrolorům, kterou zavedla společnost Česká distribuční k.s., pomáhá urychlit a zpřesnit vyhodnocení kontrol a tím zvýšit kvalitu distribuce.
Design studio, architektonické návrhy a realizace interiérů a exteriérů restaurací, hotelů i kanceláří
Zajímavé interiérové i exteriérové řešení Vašeho projektu Vám navrhne firma NAZCA, s. r. o. z Bystřice, okres Frýdek-Místek. Dodáme Vašemu bydlení, obchodu i kanceláři potřebný šmrnc.
Personální agentura, vyhledávání a výběr zaměstnanců, manažerů
Personální agentura Specialist Service, s.r.o. se v rámci Ostravska zaměřuje na vyhledávání a výběr zaměstnanců a to především manažerů, techniků, specialistů pro nové investory a poradenské služby.
Specialist Service, s.r.o.
Skleněné hodiny - originální propagační reklamní předmět s logem potěší každou firmu
Lámete si hlavu jakým originálním propagačním předmětem se zviditelnit a také potěšit? Objednejte nástěnné skleněné hodiny s logem. Obraťte se na pracovníky z firmy Skleněné obrazy Marta Nádeníčková.
Překladatelské a tlumočnické služby - kvalitní tlumočení a překlady do němčiny i nizozemštiny
O kvalitní překladatelské i tlumočnické služby do němčiny a nizozemštiny se Vám postará profesionální překladatel a tlumočník Mgr. Radim Sochorek., který má dlouholetou jazykovou praxi.
Skartace s certifikátem NBÚ - spolehlivé skartování, znehodnocení citlivých dokumentů
Skartování citlivých dokumentů a spolehlivé znehodnocení tajných spisů s vaším dohledem Vám zajistí firma OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava