Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Železný šrot - výkup a likvidace železných i barevných kovů
Kovošrot Demonta T, s.r.o. v Ostravě - Heřmanicích, vykupuje železné i barevné kovy. Společnost Vám zajistí výkup železných kovů za příznivé ceny a ekologickou likvidace odpadu i šrotu.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Zajistíme odkup Vašich starých spotřebičů, elektroodpadu za výhodné ceny ke zvýšení ochrany životního prostředí
Výkup elektroodpadu zajišťuje Sběrna Havířov. Zbavte se starých a nefunkčních elektrospotřebičů za dobré peníze a přispějte k ochraně životního prostředí. Navštivte náš sběrný dvůr.
Sběrna Havířov
Vyrábíme karty s čárovým nebo QR kódem s širokým využitím
Karty s čárovým a QR kódem vyrábí společnost BlackCard z Ostravy. Nechte si vyrobit personalizované plastové karty, které mají široké využití v obchodech, či stravovacích systémech. Originální potisk.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Výkup kovového šrotu a litinového odpadu  - s naložením a dopravou
Firma CENTROMAT s.r.o. Ostrava realizuje výkup kovového šrotu a litinového odpadu s naložením a dopravou - přistavíme kontejnery na odpad zdarma a provedeme odvoz vlastními nákladními auty.
CENTROMAT s.r.o.
Tlumočení a překlady přímo ve Vaší společnosti – technická angličtina nejen pro firmy
Na tlumočení a překlady přímo ve Vaší společnosti a na technickou angličtinu pro firmy v oblastech Opavy, Ostravy a okolí se zaměřují odborníci na jazykové kurzy ze společnosti Prima lingua s.r.o.
PRIMA LINGUA s.r.o. Jazykové kurzy, překlady, tlumočení
Non-stop pohřební služby – převozy zesnulých z celé ČR i ze zahraničí
Pohotovostí převozy non-stop z České republiky i ze zahraničí. MARIE - pohřební služba Opava s.r.o. Vám kompletně pomůže zařídit poslední rozloučení s Vašimi blízkými pro důstojný a klidný odchod.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o. pobočka Nové Sedlice
Údržba a čištění fasád a budov - odstranění špíny, mechu i graffitů, anti graffiti systém
Hlavním zaměřením firmy SK FASÁDY je údržba a čištění budov ve výškách v okolí Opavy i Ostravy. Provádíme čištění fasád všech druhů - omítky, hliníkové fasády i fasádní obklady.
SK Fasády s.r.o.
Kovový odpad, výkup, zpracování šrotu, kovošrot - kompletní služby
Kovošrot TROJEK, a.s. pracuje s kovovým odpadem. Zabývá se výkupem, prodejem a zpracováním kovového odpadu a šrotu. Vykupuje šrot, ocelový odpad, barevné kovy i autobaterie.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Ekologická likvidace vozidel - odtah a likvidace v jakémkoliv stavu
Společnost EKOMORAVA zajišťuje ekologickou likvidaci vozidel v celé oblasti Jeseníků a okolí. Z měst Bruntál, Krnov, Jeseník, Zlaté Hory, Rýmařov zajištěn odtah zdarma.
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Kovošrot - výkup železa, barevných kovů a železného odpadu za skvělé ceny
Navštivte kovošrot OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě, kde od Vás vykoupí železné i barevné kovy, včetně kovového odpadu a šrotu za výhodné výkupní ceny.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Kvalitní praní prádla pro hotely, penziony a rekreační střediska – profesionální prádelna a čistírna
Kvalitní praní prádla pro hotely, penziony a rekreační střediska a profesionální čištění různých druhů materiálů zajišťuje nejen v Bruntále a Jeseníku Prádelna Šopík s.r.o.
Prádelna Šopík s.r.o. Praní prádla Rýmařov
Kremační služby - vsypy, kremace u obřadu nebo obřad přímo v krematoriu v Ostravě
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o. Vám ulehčí těžkou životní situaci při úmrtí blízkého člověka. Nabízíme kremační služby. Provádíme vsypy, kremace u obřadu nebo obřad přímo v krematoriu v Ostravě.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Krátkodobý nebo dlouhodobý pronájem skladovacího místa s nepřetržitou ostrahou
Uskladněte materiál nebo zboží ve skladu s nepřetržitou ostrahou. Firma SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. pronajímá skladovací prostory ve Frýdku-Místku s možností uskladnění 1 palety či stroje.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výroční zpráva firmy - rady pro tvorbu, návrh, grafika, tisk, knihařské zpracování
Rady pro tvorbu výroční zprávy firmy a veškeré knihařské zpracování poskytuje firma KLEINWÄCHTER holding s.r.o. ve Frýdku-Místku, která se pohybuje na trhu již 28 let a díky tomu má bohaté zkušenosti.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Kvalitní zpracování firemních katalogů za výhodné ceny – poradenství, grafický návrh, tisk
U firemních katalogů je potřeba klást důraz na kvalitní design, tisk, grafické a knihařské zpracování. To vše Vám zajistí v krátkých termínech a za výhodné ceny Tiskárna Kleinwächter ve Frýdku-Místku.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Demolice, likvidace kovů a objemných kovových celků
Specializací Sběrny Havířov jsou demolice a likvidace kovů, ať už průmyslové pece, haly, dopravníky, ocelové komíny. Práce provádíme především v regionech Ostrava, Karviná, Frýdek Místek.
Sběrna Havířov
Tisk a prodej přepravních štítků a etiket, které se využívají pro značení zboží v přepravě
Tisk a prodej na eshopu přepravních štítků a etiket Vám zajistí společnost KRIŽAN, s.r.o., která se dlouhodobě specializuje na tisk bezpečnostních značení. Značení obalů se využívá v přepravě zboží.
KRIŽAN, s.r.o.
Výkup aut a autovraku s ekologickou likvidací
Společnost EKOMORAVA vykupuje pojízdná auta a nepojízdné autovraky, zařídí ekologickou likvidaci. Odtah vozidla nonstop. Pro zákazníky ze Vsetína a Rožnova pod Radhoštěm odtah zdarma!
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Čistírna prádla pro hotely, penziony a restaurace - praní a žehlení prádla
Prádelna Šopík s.r.o. zajišťuje praní a žehlení prádla pro hotely, penziony a restaurace v Ostravě i Hlučíně. Svěřte své prádlo profesionální čistírně, která poskytuje kompletní prádelenské služby.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Soudní překlady z angličtiny, němčiny a ukrajinštiny – oficiální překlady s ověřením
Oficiální překlady s ověřením a soudní překlady a tlumočení z angličtiny, němčiny a ukrajinštiny provádí profesionálové ze společnosti Prima lingua s. r. o. působící v okolí Opavy a Ostravy.
PRIMA LINGUA s.r.o. Jazykové kurzy, překlady, tlumočení
Velký výběr rakví, dubové a dřevěné rakve - široká nabídka celodřevěných rakví k obřadu a do hrobek
Všechny pohřební záležitosti zařídíte u společnosti MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.. U nás můžete také vybírat dřevěné, dubové i speciální kovové rakve k obřadu i do hrobek.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Strojní zametání - čištění ploch za pomocí zametacích strojů
Strojní zametání malých zpevněných ploch Vám v Okrese Opava i Ostrava provede společnost U-SERVIS z Opavy, která se zabývá profesionálním úklidem.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Praní a chemické čištění pracovních oděvů - čistírna pro firmy i domácnosti
Průmyslová čistírna a prádelna Prádelna Šopík s.r.o. v Ostravě Vám vyčistí jakékoliv pracovní prádlo. Ať už se jedná o montérky, pracovní bundy či zástěry, jsme tu vždy pro Vás!
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Nastavení cen nájmu, příprava smlouvy, přepis energií – specialisté na pronájmy nemovitostí
Nastavení cen nájmu a služeb, přípravu nájemní smlouvy, přepis energií a další služby související s pronájmem nemovitostí zajišťují specialisté ze společnosti AVAPO - realitní kancelář s.r.o. z Opavy.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Dotační program Nová zelená úsporám pro SVJ a bytová družstva
Díky programu Nová zelená úsporám můžete získat dotaci na výměnu oken a zateplení pro Váš bytový dům,. S vyřízením dotací Vám v okolí Ostravy a Frýdku-Místku pomůže Ing. Dalibor Čmiel.
Ing. Dalibor Čmiel