Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Kontrola provozu kolotočů, skákacích hradů a dětských hřišť – inspekční zpráva
Pokud potřebujete jako provozovatel nafukovacích skákacích hradů, dětských hřišť a kolotočů inspekční zprávu, obraťte se na akreditovanou zkušební laboratoř TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Kovový odpad, železný šrot – výkup a zpracování za výhodné ceny
Výkup a zpracování kovového odpadu a železného šrotu v Ostravě za výhodné individuální ceny realizuje firma CENTROMAT s.r.o. Na zpracování odpadu používáme nejmodernějšími technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Balení do teplem smršťovací folie, PE smrštitelné fólie - novinka ochranných prvků
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. pro Vás připravila novinku v ochranných prvcích určených pro balení dopravních prostředků či strojního zařízení - PE teplem smrštitelné fólie.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Korozní, kondenzační a klimatické zkoušky - zkušební laboratoř
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. provádí korozní, kondenzační a klimatické zkoušky v rámci celé České republiky.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Překlady textů, dokumentů, korespondence pro komerční i nekomerční účely
Překlady dokumentů, korespondence a dalších textů pro komerční i nekomerční účely zajišťuje profesionální překladatel Mgr. Radim Sochorek v Ostravě. Jazyky k překladu němčina, nizozemština.
Kovošrot Opava - výkup, sběr, zpracování barevných kovů a kovového odpadu
Sběrem, výkupem a kompletním zpracováním barevných kovů a kovového odpadu se zabývá nejvýznamnější tuzemská firma Trojek a.s. s provozovnou v Opavě, která má nejvyšší technickou vybavenost.
Trojek, a.s. Opava
Sklad, skladovací prostory, skladování zboží a materiálu
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. nabízí skladovací prostory nejen pro Frýdek-Místek, Ostravu. Pronájem na krátkodobé i dlouhodobé skladování, vhodné pro uskladnění zboží, strojů, materiálu.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kovošrot a výkup kabelů, kovů a šrotu za výhodné výkupní ceny, přistavení kontejneru
Prodejte kovový šrot či kabely v jednom z našich středisek DEMONTA T, s.r.o, za které Vám výhodně zaplatíme. Poskytujeme také přistavení kontejneru.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Celní deklarace – vyplňování dokladů JSD,VDD včetně vyřízení formalit
Pokud potřebujete zajistit služby v oblasti celní deklarace, tak se obraťte na firmu ComCD-celní deklarace s.r.o., která vám vyřídí veškeré potřebné celní formality včetně vyplnění dokladů JSD a VDD.
ComCD-celní deklarace s.r.o.
Ochrana dřeva, tlaková impregnace a ošetření krovu a střech
Společnost BEST se zaměřuje na impregnaci a ochranu dřeva před hnilobou, dřevokaznými škůdci a houbami na Opavsku a Ostravsku. Ošetřujeme také krovy či střechy velice účinnou tlakovou impregnací.
BEST OSTRAVA s.r.o. Impregnace dřeva a dřevěných konstrukcí
Zpracování prostorových dat, mapových výstupů v životním prostředí
Zpracováním prostorových dat a mapových výstupů v životním prostředí se aktivně zabývá společnost E-expert s.r.o., která řeší projekty v rámci environmentalistiky.
E-expert, spol. s r.o.
Návrh a tisk obecních i firemních zpravodajů a časopisů - profesionální tisková podoba
Návrh i tisk obecních a firemních časopisů a zpravodajů zajišťuje společnost Tiskárna Kleinwächter ve Frýdku Místku, která se perfektně postará o jejich profesionální tiskovou podobu.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Neadresná distribuce, roznos letáků do schránek - oslovení domácnosti konkrétní nabídkou
Česká distribuční k.s. realizuje v Brně i Hradci Králové neadresnou distribuci tiskovin. Jedná se o roznos letáků do poštovních schránek s cílem oslovit domácnost konkrétní nabídkou v tištěné podobě.
Kovošrot - výkup železného šrotu a barevných kovů
Společnost Demonta T, s.r.o. je kovošrot v Ostravě, který se zaměřuje na výkup železného šrotu i barevných kovů, ale také elektromotorů a elekrošrotu.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Tiskárna, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoplošný tisk, potisk, tiskařské služby
Společnost Tiskárna Schenk s. r. o. nabízí kompletní tiskařské služby - potisk, ofsetový a digitální tisk, velkoplošný tisk a další.
Volné pracovní místo vhodné pro ženy i muže s možností ubytování – operátor, operátorka výroby
Volná pracovní místa pro uchazeče zprostředkovává personální agentura Personal Fabric – agentura práce a.s. působící po celé České republice. Vyzkoušejte práci operátor, operátorka výroby.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Tlumočník němčina, tlumočení z němčiny - jazyková kombinace čeština - němčina
Mgr. Radim Sochorek se již od roku 1995 specializuje na poskytování profesionálních tlumočnických služeb v jazykové kombinaci čeština – němčina.
Rady pro tvorbu, grafický návrh, zpracování a tisk firemních kalendářů od zkušené firmy
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. ve Frýdku-Místku poskytuje rady pro tvorbu firemních kalendářů včetně grafického návrhu, zpracování a finálního tisku. Svým zákazníkům poskytuje služby na špičkové úrovni.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Významný poskytovatel náhradního plnění Vám pomůže splnit zákonnou povinnost
Jako uznaný zaměstnavatel na chráněném trhu Vám pomůže díky odběru služeb splnit zákonnou povinnost využitím náhradního plnění společnost Česká distribuční k.s. v Ostravě.
Bezpečné opalování v soláriu - vertikální, horizontální solárka
Solární studio ve Frýdku Místku, které nabízí komfortní solária a bezpečné opalování je společnost SD SUN s.r.o. Vybírat můžete z vertikálních i horizontálních solárek.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Roznos letáků do schránek, neadresná distribuce - účinná metoda oslovení zákazníků
Roznos letáků do schránek, tedy neadresnou distribuci realizuje společnost Česká distribuční k.s. v Ostravě, Praze a celé České republice. Tato metoda je velmi účinná právě při oslovení zákazníků.
Likvidace starých ekologických zátěží, odpady, skládky, recyklace a dekontaminace
Na likvidaci starých ekologických zátěží, na skladování odpadů, recyklaci stavebních odpadů a na dekontaminaci se zaměřuje společnost AWT Rekultivace a.s. Ostrava.
AWT Rekultivace a.s.
Výkup sběrového papíru a kartonů - pro domácnosti i firmy
Výkup sběrového papíru a kartonů Vám poskytne společnost Demonta T, s. r. o. se sídlem v Ostravě. Vykoupí papír jak od domácností tak také firem.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Operátoři, operátorky do výroby - montáž plastových výlisků, volná místa
Volná místa pro operátory a operátorky do výroby v Bojkovicích zajišťuje společnost Personal Fabric - agentura práce a.s. Jedná se o montáže plastových výlisků pro automobilový průmysl.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Tisk, vazba, laminování brožur, příruček, návodů i zpravodajů včetně grafického zpracování
O tisk, vazbu i laminování brožur, příruček, návodů a zpravodajů včetně grafického zpracování se Vám postará Tiskárna Kleinwächter z Frýdku Místku, která má dlouholetou praxi a výhodné ceny.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna