Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Volné pracovní místo Dělník ve výrobě s ubytováním zdarma
Agentura Personal Fabric obsazuje pracovní pozici Dělník ve výrobě s ubytováním zdarma v Českých Budějovicích. Čeká Vás zodpovědnost za výrobní činnost, obsluha strojů. Dle výkonu možnost prémií.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Pomůžeme Vám s vyřízením dotace na zateplení či výměnu oken v rámci Nová zelená úsporám Light
Adam Bialek z Frýdku – Místku je odborníkem na dotační poradenství. Pomáhá financovat zateplení fasády, střechy, stropů, podlah a výměnu oken v rámci programu Nová zelená úsporám Light. Poradí Vám!
Adam Bialek Dotační a energetické poradenství
Rašplový úplet s vlastním designem a neomezeným počtem barev – kvalitní sítě na lešení s potiskem
Na tisk rašplových úpletů s vlastním designem, potiskem a neomezeným počtem barev vhodných jako sítě na lešení a reklamu přímo na staveništi se zaměřuje společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. z Opavy.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Designové textilní napínací stěny vhodné pro umístěni na zdi i stropy
Zkrášlete svůj domov nebo jakýkoliv jiný interiér designovými napínacími textilními stěnami, které na míru zhotoví reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Pronájem místnosti na cvičení či jógu v nově zrekonstruovaných prostorech i se sprchou a šatnou
Využijte možnost pronájmu místnosti na cvičení v nově zrekonstruovaných prostorech, které Vám poskytne společnost DK projekt s.r.o. v Ostravě. K sálu je možnost využít šatnu i sprchu.
DK projekt, s.r.o.
Překlady dokumentů a tlumočení z angličtiny – pomoc na úředních jednáních, zkouškách i svatbách
Na překlad různých dokumentů jako jsou diplomy nebo rodné listy a tlumočení z angličtiny pro pomoc při jednáních, zkouškách i svatbách se zaměřuje společnost Prima lingua s.r.o. v Opavě a Ostravě.
PRIMA LINGUA s.r.o. Jazykové kurzy, překlady, tlumočení
Vyřízení, zajištění a sjednání pohřbu předem včetně zaplacení
Pohřební služba MARIE nabízí komplexní pohřebnické služby v okrese Opava a poskytuje vyřízení, zajištění a sjednání pohřbu předem včetně zaplacení.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Anti graffiti systém - odstranění a ochrana povrchů proti graffiti
Firma SK FASÁDY je Ostravská firma poskytujíci speciální čištění fasád se zaměřením na odstraňování graffiti, ochrany povrchů a čistění fasád od graffitů. Vše poskytuje včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Chraňte svůj majetek a zdraví před potkany, myšmi, krysami pomocí deratizace od profesionálů
Společnost DEREK - Kaluža s.r.o. z Ostravy zajišťuje likvidaci hlodavců - potkanů, krys, myší, které způsobují ekonomické škody a mohou přenášet nemoci. Provádíme profesionální deratizaci.
DEREK - Kaluža s.r.o. Deratizace a dezinsekce Ostrava
Výhodný výkup olověných autobaterií i s elektrolytem a akumulátorů za nejlepší výkupní cenu!
Firma OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě provozuje služby kovošrotu a sběrnu pro výkup autobaterií a kovů. Pro své zákazníky nabízíme výhodné výkupní ceny.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji přenechejte odborníkům
Kotlíkovou dotaci v celém Moravskoslezském kraji za Vás vyřídí naše firma Ing. Dalibor Čmiel. Postaráme se o vše potřebné, ať už jste z Opavy, Ostravy či Nového Jičína nebo Frýdku.
Ing. Dalibor Čmiel
Balení strojů a zboží pro přepravu - exportní balení zajišťující ochranu zásilky před poškozením
Potřebujete-li ochránit stroje a zboží před poškozením při přepravě, obraťte se na firmu SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. zabývající se exportním balením, které zásilku ochrání před negativními vlivy.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výkup vozidel všech značek a v jakémkoliv stavu, odtah zdarma
Společnost EKOMORAVA vykupuje autovraky v jakémkoliv stavu, pojízdné či nepojízdné. Zajistíme ekologickou likvidaci, odtah auta zdarma v Třinci, Českém Těšíně a okolí.
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Opavský region, Region Opava
Týdeník REGION OPAVSKO vychází od roku 2007 jako jediné samostatné periodikum pod vydavatelstvím Stisk, zabývající se výhradně problematikou Opavska.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Získejte Dotaci na výměnu kotlů v rámci programu Nová zelená úsporám 2021+
Zažádejte si o výhodnou podporu ve formě Dotace na výměnu kotlů v rámci programu Nová zelená úsporám 2021+. S vyřízením vám v rámci Frýdku-Místku, Nového Jičína pomůže firma Ing. Dalibor Čmiel.
Ing. Dalibor Čmiel
Zbavte se jednou pro vždy štěnic díky profesionální likvidaci!
Pokud máte problém se štěnicemi, ať už doma či v hotelu, neváhejte kontaktovat firmu DEREK - Kaluža z Ostravy, která se specializuje na profesionální desinsekci, hubení či likvidaci štěnic.
DEREK - Kaluža s.r.o. Deratizace a dezinsekce Ostrava
Pohotovostní převozy zesnulých po celé České republice
Pohřební služba MARIE nabízí komplexní pohřebnické služby v okrese Opava a poskytuje převozy zesnulých po celé České republice.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Interiéry na klíč, ložnice, šatny, pracovny i obývací pokoje – od návrhu po realizaci
Firma BODINGER s.r.o. v Ostravě se zaměřuje na kompletní řešení interiérů Vašich domovů. Po konzultaci s Vámi vytvoříme návrh a zajistíme realizaci celého interiéru na klíč i s doplňky.
BODINGER s.r.o.
Přirozené a krásné opálení po celý rok - solární studio s kvalitními solárky
Přirozené a krásné opálení po celý rok si nyní můžete dovolit díky solárnímu studiu SD Sun s.r.o. "Na Hluboké" ve Frýdku Místku.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Nábor, vyhledání i výběr pracovníků a manažerů od zkušené personální agentury
S náborem, vyhledáváním i výběrem pracovníků a manažerů Vám pomůže personální agentura Specialist Service, s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti v oboru a řadí se mezi nejlepší agentury v regionu.
Specialist Service, s.r.o.
Výkup barevných kovů a železného šrotu za nejlepší výkupní ceny
Nejen o výkup barevných kovů a železného šrotu a jiného se vám postará společnost OPAMETAL s.r.o., jež své služby poskytuje pro širokou klientelu z města Opavy s garancí nejlepších výkupních cen.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Zajištění pohřbů, smutečních květin i hudby, vyhotovení památečního skla s popelem Ostrava – Centrum
Vyřízení pohřbů,zajištění smuteční výzdoby, květin, hudby, tisk parte a vyhotovení památečního skla s popelem u Pohřební služby Charón spol. s.r.o. na pobočce v Ostravě-Centru.
Charón spol. s r.o. Pohřební služba Ostrava
Balení dopravních prostředků a jejich částí – tramvaje, trolejbusy, nákladní auta, motory, převodovky
Balení dopravních prostředků a jejich částí zajišťuje společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. Realizujeme balení tramvají, trolejbusů, nákladních aut, motorů, převodovek i celých karosérií.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výroba reklamních magnetek s potiskem – ideální propagace společnosti nebo značky
Na výrobu reklamních magnetek s potiskem v různých tvarech a designech, které jsou ideální pro propagaci společnosti, značky nebo služby, se zaměřuje společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. z Opavy.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Nejjednodušší a nejdostupnější vyhlazení, odstranění vrásek za pomocí kyseliny hyaluronové
Vyhlazení, odstranění vrásek pomocí kyseliny hyaluronové nebo botulotoxinem Vám pomůže vyřešit problém s vráskami na obličeji. V Ostravě provádí CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.