Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Dotace Zelená úsporám, podklady pro získání dotace - odborná pomoc
Dotaci Zelená úsporám a podklady pro její získání realizuje DK projekt, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která Vám nabízí odbornou pomoc při zpracování podkladů potřebných pro získání dotací.
DK projekt, s.r.o.
Bezhotovostní výkup železa, sběr, svoz a zpracování kovového odpadu, kovošrot
Specialistou na zpracování, sběr a svoz kovového odpadu, na výkup železa a kovošrotu je společnost Centromat s.r.o. působící v okolí Havířova a Karviné.
CENTROMAT s.r.o.
Tisk na textil - reklamní potisk triček, mikin, oblečení s logem
Kvalitní reklamní potisk triček a textilu pro Vás a Vaší firmu zajistí tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o. se sídlem v Kravařích. Využijte tisk na textil i pro marketingové účely.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Praní, pronájem, úpravy a komplexní čistění pracovních oděvů
Praní, úpravy a pronájem pracovních oděvů Vám zajistí Prádelna Šopík s.r.o. Jako průmyslová prádelna fungující od roku 1992 poskytujeme profesionální čistění a pronájem pracovních oděvů.
Prádelna Šopík s.r.o. Praní prádla Rýmařov
Česko-slovenská Environmentální konference – setkání odborníků na téma životního prostředí
Společnost E-expert s.r.o. pořádá Česko-slovenskou Environmentální konferenci - ENVIRO 2024, tedy setkání odborníků na téma životního prostředí za účelem výměny zkušeností v tomto odvětví.
E-expert, spol. s r.o.
Prádelna a čistírna - praní, čištění oděvů, obleků, společenských a plesových šatů
Prádelna a čistírna Schreier s. r. o. je prádelna prádla a rychločistírna oděvů, která nabízí služby v oboru praní a čištění s využitím moderních metod.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Pohřební služba Ostrava - kompletní pohřební služby
O kompletní pohřební služby se postará Pohřební služba Charón spol. s.r.o. v Ostravě - převozy zesnulých, květinová výzdoba,smuteční obřad, kremace, smuteční oznámení atd.
Charón spol. s r.o. Pohřební služba Ostrava
Okenní samolepky bez blednutí a smývání tisku
Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o. z Kravař Vám zajistí okenní samolepky u kterých se nesetkáte s nežádoucím blednutím a smýváním tisku. Kvalitní okenní samolepka na míru, dle Vašeho přání.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Výkup autovraků, autovrakoviště  - ekologická likvidace vozidel
Firma JM - KOVY s.r.o. se v okolí Bruntálu a Krnova zaměřuje na výkup autovraků. Provozujeme sběrnu a autovrakoviště, kde provádíme ekologickou likvidací vozů, technologických celků a strojů.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Správa nemovitostí včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků bytových jednotek
Realitní kancelář REALIT je specialista na správu nemovitostí včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků bytových jednotek. Ve Frýdku-Místku Vám zajistíme odborné služby za výhodné podmínky.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Celní deklarace - poradenství a zprostředkování obchodů v oblasti celní
Firma ComCD-celní deklarace s.r.o. v Novém Jičíně vám zajistí poradenství a zprostředkování obchodů v oblasti celní. Postaráme se o celní záležitostí např. vyplňování dokladů.
ComCD-celní deklarace s.r.o.
Účinná dezinfekce všech prostor, místností i matrací pomocí ozonového generátoru a vaku
O prodej i pronájem ozonového generátoru a vaku i zajištění dezinfekčních prací veřejných i občanských prostor, se postará firma Chiranex s.r.o. se sídlem v Ostravě, ale působící v rámci celé Moravy.
CHIRANEX s.r.o.
Pronájem prostorného bytu s dispozicí 2+1 s jídelnou v blízkosti centra města
Pronájem zařízeného, prostorného bytu v blízkosti centra města Ostravy na Bohumínské ulici, který má dva pokoje, kuchyň, jídelnu, koupelnu a dvě WC, zprostředkovává společnost DK projekt s.r.o.
DK projekt, s.r.o.
Charpyho kladivo - zkoušky a měření vrubové houževnatosti materiálů
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná, certifikovaná firma poskytující v Ostravě a Opavě mechanické zkoušky materiálu a měření vrubové houževnatosti materiálů za pomocí Charpyho kladiva.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Správa bytů a bytových domů pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) – kompletní a profesionální péče
Realitní kancelář REALIT Vám v okolí Frýdku Místku zajití komplexní služby v oblasti správy bytů a bytových domů pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) včetně vedení účetnictví.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Poradenství a pomoc při vyplňování a vedení evidence INTRASTAT
Pomoc při vyplňování a vedení evidence INTRASTAT Vám na Ostravsku, Novojičínsku a v okolí Mošnova poskytne firma Com-CD-celní deklarace s.r.o.
ComCD-celní deklarace s.r.o.
Parte na počkání - smuteční oznámení podle vašeho přání
Naše pohřební služba MARIE Vám nabízí parte na počkání. Rádi byste parte obdrželi ihned? Smuteční oznámení na počkání vytiskneme za pár okamžiků. Působíme převážně v Opavě a okolí.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Zkušební laboratoř zajistí laboratorní zkoušky důlních mechanizovaných výztuží
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která Vám provede zkoušky důlních mechanizovaných výztuží nejen v okolí Opavy, ale také Ostravy.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Krásné foto obrazy na plátně, fotoplátno s vysokou kvalitou tisku pro celou ČR
Objednejte si krásné foto obrazy na plátně a zútulněte si domov příjemnými vzpomínkami. Reklamní studio ŽÍDEK tisk v Kravařích provádí tisk na fotoplátno s vysokou kvalitou pro celou ČR!
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Rychlé a citlivé vyřízení pohřebních záležitostí, které jsou dané zákonem
MARIE pohřební služba Opava s.r.o. Vám pomůže vyřídit pohřební záležitosti, které jsou dané zákonem . Nová novela zákona o pohřebnictví podpořila lepší orientaci nad průběhem pohřebních záležitostí.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Kovový odpad, šrot - úprava, zpracování, výkup, odvoz, kompletní servis
Společnost Trojek a.s. v Opavě se specializuje na kovový odpad a šrot, který dále upravuje, zpracovává a odváží. Vykupujeme tento odpad a zajišťujeme jeho kompletní servis.
Trojek, a.s. Opava
Pohřební služba Opava - volejte nonstop, pohotovostní převozy zesnulých 24 hodin denně
Budeme rádi, pokud využijete služby společnosti MARIE- pohřební služba Opava s.r.o. Postaráme se o to, aby poslední rozloučení s Vašimi blízkými bylo důstojné a proběhlo bez zbytečných komplikací.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Zkušebna hydrauliky - dynamické zkoušky hydraulických stojek a válců
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která zajišťuje zkušebnu hydrauliky, kde provádí také zkoušky hydraulických stojek a válců.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Kvalitní překlady korespondence a listin z holandštiny do českého jazyka
Profesionální překladatel Mgr. Radim Sochorek, který má dlouholeté zkušenosti, Vám poskytne překlady korespondence, listin, dokumentace a jiných textů z holandštiny do českého i německého jazyka.
Ošetření krovu a impregnace střechy napadené dřevokaznými škůdci nebo plísněmi
Pokud jsou Vaše střešní konstrukce nebo krovy zasaženy škůdci nebo plísněmi, obraťte se na společnost  BEST OSTRAVA , s.r.o., která se postará v okolí Opavy a Ostravy o ošetření napadeného dřeva.
BEST OSTRAVA s.r.o. Impregnace dřeva a dřevěných konstrukcí