Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Sběrné suroviny, výkup plastů Plundra | Rychnov nad Kněžnou
Rychlý výkup plastů zajistí Sběrné suroviny Plundra dostupný i z Rychnova nad Kněžnou. U nás se můžete cíleně zbavit všeho, co je z plastu. A ještě se zachováte užitečně vůči životnímu prostředí. Plasty totiž recyklujeme! Nehromaďte staré plasty a nevytvářejte si zbytečně skládku odpadu. Nejvychytanějším způsobem se chytře zbavte plastového ...
Kovošrot, sběrné suroviny, výkup, likvidace papíru, kovů, šrotu
Suroviny Jaromír Plundra jakožto kovošrot se zabývá výkupem druhotných surovin, výkupem a likvidací papíru, kovů, šrotu, plastů i skla.
Drcení, třídění stavební suti a zemní práce traktorbagrem JCB 4CX
V recyklačním dvoře firmy Zelina provedeme drcení a třídění Vámi dovezené stavební suti. Provádíme i zemní práce traktorbagrem JCB 4CX v okrese Kroměříž, Zlín.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Ekologická likvidace vozů, autovraků, odhlášení vozidla, protokol
Zajišťujeme ekologickou likvidaci vozů a autovraků včetně odhlášení vozdil a vystavení protokolu o ekologické likvidaci.
Ekologická likvidaci autovraků, úklid i odvoz odpadu (Liberec)
Zařídíme za vás kompletní ekologickou likvidaci autovraku a na počkání vám vystavíme potřebné dokumenty.
Výkup základových desek a součástek počítačů - procesory, hard disky
Výkup základových desek a součástí počítačů - procesory, hard disky, konektory, grafické karty, RAM paměti a další provádí firma Covenšrot s.r.o. na Vysočině.
Rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu
Firma ZEPAR je vybavena pro rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu. Služby poskytuje v regionu Zlín, Kroměříž pro podnikatele, obce i města a další organizace.
Ekologická likvidace aut rychle a snadno - Hradec Králové
Ekologická likvidace aut je nezbytným krokem k odhlášení vozu z evidence. Likvidace bude rychlá a my vám o ní vystavíme doklad.
Demontáže rozvodů kotelen, dekontaminace technologických celků
Dekontaminace a demontáže technologických celků, tj. nadzemních i podzemních zásobníků, technologických rozvodů či kotelen.
Likvidace a svoz odpadů, kam s odpady - recyklace a likvidace odpadů
Likvidace a svoz odpadů, kam s odpady, pronájem velkoobjemových kontejnerů, kontejnery dle druhu odpadu, recyklace a likvidace odpadů od firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Sanace, dekontaminace, nebezpečné odpady Praha, Příbram
Společnost ALFA SYSTEM je specialistou na sanační práce, dekontaminaci, likvidaci nebezpečných odpadů nebo třeba regeneraci aktivního uhlí.
Výkup barevných kovů a železného šrotu Pardubice
Vykoupíme od Vás barevné kovy i železný šrot. Jste-li z Pardubic nebo odkudkoliv jinud neváhejte k nám kovy i železo dovézt, rádi ho vykoupíme za pro Vás výhodné ceny. Vykupujeme: - barevné kovy - železný šrot - autovraky - katalyzátory - hliník - elektromotory - mosaz - litinu - nerez Nenechte povalovat staré železo a ...
Montáž solárních systémů pro využití sluneční energie a úsporu nákladů za vytápění
Montáž solárních systémů pro vás zajistí společnost Inpra s.r.o. se sídlem ve Zlíně. Díky solárním panelům využijete sluneční energii a dosáhnete vysoké úspory nákladů za vytápění.
Kovošrot, výkup a odvoz kovového odpadu a barevných kovů za výhodné ceny, Ivančice
Zpracování a prodej kovových odpadů, výkup a odvoz kovového odpadu a barevných kovů, to vše jedině od firmy Kovošrot Ivančice Karel Bašta.
Elektrodeionizace Chrášťany - efektivní a nenákladná úprava vody
Úprava vody může mít mnoho podob. Jak ale postupovat, když váš provoz potřebuje velmi čistou vodu s rezistivitou nad 15 M?? Řešením je elektrodeionizace.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Ekologická likvidace a výkup havarovaných automobilů Moravský Krumlov
Ekologická likvidace a výkup havarovaných automobilů - osobních i užitkových, výkup autovraků všech značek a stáří u firmy Daviva výkup autovraků v Moravském Krumlově.
Výkup, recyklace, likvidace a svoz elektrošrotu, odpadů
Výkup, recyklace, likvidace a svoz elektrošrotu, odpadů, kabely, elektrokabely a barevné kovy, ekologická likvidace od firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.
Mobilní svoz odpadu Moravská Třebová - přistavení kontejnerů a vleček
V rámci mobilního svozu odpadu budou Technické služby Moravská Třebová s.r.o. přistavovat vlečky a kontejnery ve dnech a na místa dle uvedeného rozpisu.
Sběrné dvory pro ukládání druhů odpadů, systém komplexního nakládání s odpady v Třebíči na Vysočině
Sběrné dvory pro ukládání druhů odpadů, systém komplexního nakládání s odpady, správné uložení odpadu u firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Výkup kovošrotu, recyklace, svoz a likvidace odpadů
Výkup kovošrotu, recyklace, svoz a likvidace odpadů, zpracování elektrošrotu, likvidace a svoz velkoobjemových odpadů od firmy Trecha Jiří v Hodoníně.
Výkup druhotných surovin je výhodný i po změně zákona - Náchod
Výkup druhotných surovin má od 1. března 2015 nová pravidla. Ve sběrně P + P Pavel Plíštil už tak za výkup kovů není možné platit v hotovosti. Co to pro vás znamená? Téměř nic. Při výkupů kovů vám jednoduše pošleme peníze na bankovní účet nebo poštovní poukázkou. V případě papíru a Pb baterií se nic nemění a finanční obnos vám rádi vyplatíme i v ...
Výkup druhotných surovin, papír, železo, barevné kovy, šrot, palety
Vykupujeme v našem Kovošrotu Vokšice s.r.o. veškeré druhotné suroviny jako jsou barevné kovy, šrot, papír, železo, palety, kabely i elektromotory.
Odstraňování nebezpečných odpadů Praha západ -  kompletní řízení odpadového hospodářství
Společnost ALFA System s.r.o. nabízí odstranění nebezpečných odpadů. Orientace společnosti je zaměřena na sanace ekologických zátěží, nakládání s nebezpečnými odpady.
Výkup sběrového papíru Teplice - výkup sběrového papíru za nejvýhodnější ceny
V Teplicích se výkupu sběrového papíru věnuje společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s.r.o. Dodávky přijímá lisované (do balíků), volně ložené nebo i upevněné na paletách.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Výkup papíru | Jičín, Nová Paka, Kopidlno, Sobotka, Semily, Turnov
Kovošrot Vokšice zajišťuje výkup papírového odpadu a plastů, železného šrotu i dalších kovů. Jste-li z Jičína, Nové Paky, Kopidlna, Sobotky, Semil, Turnova zajeďte k nám s Vaším papírem. Dobře Vám za něj zaplatíme. Vykupujeme tento papír: - sběrový papír - noviny, časopisy, letáky - karton - hnědá vlnitá lepenka - počítačový ...