Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Přistavení kontejnerů Valašské Meziříčí – odvoz stavebního odpadu a sutí
Překáží vám nepotřebný stavební odpad a nevíte kam s ním? Pak vám s tímto pomůžou technické služby ve Valašském Meziříčí, které vám poskytnou přistavení a odvoz kontejnerů. Zajistíme vám jednorázové, ale také pravidelné přistavení kontejnerů s obsluhou. Odvoz naplněných kontejnerů provádíme moderními vozdily splňující ekonomické normy. ...
Demontáže technologických celků Svitavy - demontáže kovových průmyslových areálů, kovových komplexů
Disponujeme stroji a technologií, které jsou vhodné pro rychlou a odbornou demontáž kovových odpadů z průmyslových objektů a budov.
Třídění skla – barevné kontejnery pro efektivní opětovnou recyklaci
Zajímáte se, jak správně třídit sklo, aby bylo možné ho opět recyklovat a využít? Podrobné návody naleznete na sběrných nádobách autorizované obalové společnosti EKO-KOM, a.s.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Sběrný dvůr Velký Šenov, skládka směsného a objemného odpadu
Odpadové hospodářství města Velký Šenov, sběrný dvůr a skládka směsného a objemného odpadu, pneumatik, autobaterií, olejů, barev, elektro, třídění plastů, papíru a kovů.
Výkup kovového odpadu i s odvozem | Svitavy
Třídíte kovový odpad? Všechen odpad jsme zvyklí běžně likvidovat. Nenecháváme odpadky pohozené okolo sebe, minimálně je vyhazujeme do koše. Naučili jsme se třídit sklo, papír nebo třeba lahve PET. Výjimkou by proto neměl být ani kovový odpad. Snadným řešením je výkup kovového odpadu, který zajišťuje například společnost KRN po celé České ...
Papírna Teplice – lepenka, kartonáž i výkup papíru, skartace dokumentů
Kvalitní lepenka a kartonáž různých druhů? To nabízí SEVEROČESKÁ PAPÍRNA. Výroba papíru není to jediné, na co se u nás můžete spolehnout. Provádíme také výkup a recyklaci papíru i skartaci dokumentů.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Čištění a odvoz fekálií z jímek, septiků a žump v Ústeckém kraji
Sání a odvoz fekálií a odpadních vod z jímek, septiků a žump, čistění od sedimentů, ekologická likvidace fekálií realizuje Leoš Novák v Ústeckém kraji.
Stavební odpady – nakládka, odvoz, recyklace
Stavíte, přestavujete a nevíte, kam se stavebním odpadem? Firma Miroslav Slabihoudek zajistí nakládku, odvoz a recyklaci stavebního odpadu pro všechny zájemce nejen z Mníšku pod Brdy a okolí.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Výkup kovošrotu Trutnov - likvidace nebezpečného odpadu
Rychle a ekologicky vás zbavíme železného šrotu, kovošrotu, železa, kovy a jiného nebezpečného odpadu - ABA-AZA s.r.o. Trutnov
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Výkup druhotných surovin Liberec – výkup kovový i nekovový odpad za super ceny
Vykupujeme druhotné suroviny Liberec –výkup kovového i nekovového odpadu za super ceny, navštivte naši sběrnu v Chrastavě SEDRUS s.r.o.
Úklid černých skládek včetně odvozu odpadu
Černé skládky na veřejných i soukromých pozemcích uklidí, odpad odveze a pozemek uvede do původního stavu společnost Odvoz odpadu - IZAP Ivana Zůčková z Prahy 8.
Odvoz odpadu a suti Praha 9 – nakládka i uložení odpadu v deponii
O odvoz stavební suti a odpadu po bourání se postará včetně nakládky a zajištění kontejnerů společnost Autodoprava lynx, s.r.o. se sídlem v Praze 9.
Čištění ucpaných odpadů van, dřezů, kanalizace, revize
Tlakové čištění kanalizace včetně revize potrubí, čištění ucpaných odpadů van, dřezů, umyvadel, toalet realizuje společnost Pavel Šafář - čištění kanalizace, Moravská Třebová.
Výkup železa, barevných kovů, kovošrotu - recyklace kovového odpadu
Společnost Metalšrot Tlumačov je Vaším partnerem pro výkup kovošrotu, železa a barevných kovů v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, kde má několik provozů. Provádíme recyklace kovového odpadu.
Výroba plastový regranulát, kompaund, recyklace plastového odpadu
Na výrobu plastových regranulátů, kompaundů a recyklaci plastového odpadu se specializuje společnost JELÍNEK – TRADING s.r.o., která je jedním z největších tuzemských zpracovatelů plastových odpadů.
Ekologická likvidace autovraků - zajistíme odvoz autovraku zdarma
Společnost Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. Činnost zajišťuje pro zájemce z regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Odvoz autovraku realizujeme zdarma.
Odpadové hospodářství Praha – od poradenství po odvoz odpadů
Odborné konzultace a poradenství, přípravu plánů a samotný provoz odpadového hospodářství podle platné legislativy nabízí společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Vývoz septiků, likvidace znečištěné splaškové vody na ČOV
Vývoz septiků a jímek fekálním vozem na Nymbursku, likvidaci znečištěné splaškové vody a odpadních vod na ČOV realizuje společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s.
Čištění kanalizací, potrubí i domovních odpadů, kamerové prohlídky potrubí
Kvalitní vyčištění kanalizace, odpad u WC či vany Vám zajistí společnost Petr Skoták z Jedovnice. Naše vysokotlaká technika si spolehlivě poradí i s hrubými usazeninami.
Recyklace, výkup plastů z výroby-plastové odpady zpracuje Melbax plastic
Firma Melbax plastic Hulín realizuje výkup a provádí recyklace plastů. Zpracuje plastové odpady z výroby do podoby prášku. Působíme převážně v regionu Zlín, Kroměříž.
Provozování sběrných dvorů - sběrných míst odpadu v Praze a na celém území České republiky
Provozování sběrných dvorů, sběrných míst odpadu v Praze a na celém území České republiky zajišťuje společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Bezplatná likvidace autovraku - ekologická likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov zajistí ekologické likvidace starých vozidel. V lokalitě Pardubický kraj funguje středisko ve Svitavách, kde provedeme bezplatně likvidace autovraku.
Sběrné suroviny kovošrot pro obyvatele i firmy
Naše společnost vykupuje a třídí železný šrot, vykupuje barevné kovy, autobaterie, výkup autovraků - JARÝ s.r.o. Pardubice, Hradec Králové
Recyklace stavebních odpadů Praha západ - odvoz stavební suti za skvělé ceny!
Naše společnost nabízí příjem a recyklaci stavebních odpadů, demoličních odpadů a výkopové hlušiny.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Chemické čištění potrubí, rozvodů, výměníků a chladicích systémů
Chemické čištění otopných systémů, rozvodů teplé vody, výměníků, chladicích systémů, bojlerů, kotlů od usazenin a nečistot realizuje společnost DK Chemo, s.r.o., Svitavy.