Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Výkup kovového a železného odpadu v kovošrotu Krnov
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlíci v Krnově se zabývá výkupem kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Kafilérie, výroba a prodej krmiv, masokostní a krevní moučka
Veterinární asanace, kafilérie, zpracování živočišného odpadu, výroba a prodej krmiv, masokostní a krevní moučky, kafilerního tuku realizuje AGRIS spol. s r.o.
Likvidace technologických celků Dvůr Králové – kompletní likvidace včetně odvozu materiálu
Provádíme likvidace technologických celků, demontáže, úpravy a vystěhování velkých strojů, kompletní likvidace včetně odvozu materiálu - Lukas trade s.r.o. Kovošrot Dvůr Králové
Kovošrot - výkup barevných kovů, kovového a železného odpadu
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlící v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Spolehlivá kontejnerová přeprava sypkých materiálů, odvoz a likvidace odpadů
Kontejnerovou přepravou, odvozem i likvidací odpadů, jako je stavební suť, se zabývá společnost Štambacher s.r.o. se sídlem ve Velkých Pavlovicích, nedaleko Břeclavi.
Čištění kanalizace,  kontrola kanalizačního potrubí Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump
Čištění kanalizace tlakovou vodou, kontrola kanalizačního potrubí kamerovým systémem Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump, odpadů, čištění dešťových svodů a dešťových vpustí.
PLASTOŽROUT - výkup víček z PET lahví
Plastožrout nabízí jedinečnou možnost udělat něco prospěšného pro životní prostředí a zároveň na tom vydělat. Plastožrout podporuje výkup víček z PET lahví a je maskot firmy JELÍNEK - TRADING.
Autovrakoviště - kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel
Kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel zajišťuje společnost FERRUM s.r.o.. Dovezte svoje auto na autovrakoviště v Moravských Budějovicích, zdarma Vám ho zlikvidujeme.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Výkup, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů České Budějovice
Výhodný výkup druhotných surovin za nejlepší ceny, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů, elektrošrot - Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Kovošrot – služby pro firmy produkující kovové odpady
Služby pro firmy produkující kovové odpady zajišťuje v Pohořelicích a jejich širokém okolí společnost HULMAN-kovošrot s.r.o., významný zpracovatel kovového odpadu.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Štěpkování Dvůr Králové nad Labem - Drcení větví a kmenů z ořezů stromů
Naší novou činností, kterou se zabýváme, je nabídka likvidace odpadu z kácení a ořezů stromů pomocí štěpkovače.
Hydrogeologické posudky a průzkumy, ekologie, hodnocení vlivu staveb, ekologické audity
Kompletní služby v oblasti ekologie, hydrogeologie a vodního hospodářství poskytuje společnost ENVI-AQUA, s.r.o. z Brna. Provádíme preventivní a kontrolní opatření včetně realizací.
Kompostárna - zpracování kompostovatelného odpadu, listí a trávy
Naše firma RABIO s. r. o. se zabývá zpracováním odpadu jako je tráva a listí. Služby poskytujeme převážně v Opavě a okolí.
RABIO s. r. o.
Výkup kovů, papíru a plastů Dvůr Králové nad Labem
Zajišťujeme likvidace většího množství odpadu, zajistíme odvoz a naložení naší technikou - Lukas trade s.r.o. Kovošrot Dvůr Králové
Svoz biologicky rozložitelného odpadu v Praze
Odvoz bioodpadu od rodinných či bytových domů v Praze, pravidelné vývozy s různou četností a sezónností realizuje firma AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Nakládání s odpady, sběr, svoz a třídění, čištění, úklid a údržba místních komunikací Třinec
Komplexní služby při nakládání s komunálními odpady poskytuje společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. Zajišťujeme svoz a zpracování odpadů včetně zimní údržby místních komunikací.
Výkup kovového odpadu Lanškroun Michal Pirkl,kontejnerová doprava
Výhodně vykupujeme kovový odpad, konstrukce, strojní zařízení a zajišťujeme kontejnerovou dopravu - Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Řízená skládka tuhých odpadů, ukládání směsného, demoličního i inertního odpadu, Rakovník
Odpadové hospodářství s důrazem na ochranu životního prostředí realizuje společnost EKOLOGIE s.r.o. z Rynholce. Provozujeme moderní skládku, na níž ukládáme různorodé druhy odpadů.
Odpadové hospodářství se zaměřením na barevné kovy, papír, likvidace a demontáže zařízení
Zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost MODIT, spol. s r. o. sídlící v Pavlovicích u Přerova. Zaměřujeme se především na výkup barevných kovů, kabelů včetně likvidace strojních celků.
Ekologie, posuzování vlivů na životní prostředí, poradenství
Ekologické audity, autorizované posuzování vlivů na životní prostředí EIA a SEA, poradenství v oblasti chemických látek, odpadů, vody zajišťuje Ing. Jaromír Pokoj, okres Blansko.
Ekologická likvidace vozidel - výkup autovraků a nepojízdných aut
Výkupem autovraků a nepojízdných aut včetně jejich ekologické likvidace se zabývá společnost OPAMETAL s.r.o. působící na Znojemsku. Samozřejmostí je vystavení potvrzení o ekologické likvidaci vozu.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Sběrna druhotných surovin na Chrudimsku, výkup kovového odpadu a papíru
Firma Karel Dachovský na pobočce v Chrudimi zajišťuje služby v oblasti nakládání s odpady. Provozujeme sběrnu druhotných surovin, výkup kovového odpadu i papíru.
Výkup kovového odpadu, kovošrotu a barevných kovů za výhodné ceny
Společnost EKOMETAL v Ivančicích zajišťuje výkup kovového odpadu, železného šrotu, nepotřebného kovošrotu a také barevných kovů za velmi výhodné ceny.
Sběrna a výkup železa, barevných kovů a šrotu
Nový sběrný dvůr, kde odkoupí Váš přebytečný šrot, železo a další kovy, najdete v okolí Hranic na Moravě a Lipníku nad Bečvou v Hranicích na Moravě ve firmě Josef Velocha – Prodej pevných paliv.
Sběrné suroviny Kostelec nad Labem, výkup kovového odpadu, kovošrot, šetrná likvidace
Zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost Sběrné suroviny - Václav Glaser v Kostelci nad Labem. Poradíme si s barevnými kovy, kovošrotem i průmyslovým odpadem.