Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz fekálií ze septiků, žump, jímek, okres Teplice
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz odpadních vod, fekálií, kalů, usazenin ze septiků, žump, jímek, lapačů tuku a jejich čištění realizuje společnost Leoš Novák, okres Teplice.
Pískovna Selibice – výkup a zpracování stavebního a demoličního odpadu
Nevíte kam se stavebním a demoličním odpadem po přestavbě domu? Pískovna Selibice a společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. vykupuje a zpracovává stavení a demoliční odpad.
Vykupujeme pračkové elektromotory za velmi výhodné ceny
Zbavte se výhodně pračkových elektromotorů a dalšího kovového odpadu - PDW Metal Trutnov
Změkčovací filtry prodej Praha - zařízení určené pro úpravu pitné vody změkčováním
Změkčovací filtry řady Compact, Optim, Fleck, které jsou určené pro úpravu pitné vody změkčováním najdete v našem eshopu.
Myslete ekologicky - vykupování elektromotorů na počkání Trutnov
Snadno zatočíme se starými elektromotory, vyhoďte ho k nám PDW Metal Trutnov. Veškerý odpad který vykoupíme, dále zpracováváme – peníze hned!
Separace odpadů Praha – výkup elektronického šrotu za dobré ceny
Společnost MHM EKO, s.r.o. se sídlem a provozovnou v Praze je koncovým zpracovatelem elektronického šrotu s efektivně vypracovaným systémem separace odpadů.
Recyklace monitorů a televizí Praha - ekologické zpracování obrazovek
Recyklujeme monitory a televize a ekologicky je zpracováváme v naší dílně na Praze 8.
Povinnost zpětného odběru a využití obalových odpadů – systém EKO-KOM
Autorizovaná obalová společnost EKO-KOM, a.s. efektivně provozuje celorepublikový systém zpětného odběru, třídění, recyklace a využití obalového odpadu na území České republiky.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Poradenství jak získat dotace z OPŽP, prioritní Osa 4-projekty v oblasti ochrana a péče o přírodu a krajinu
Společnost ARVITA P z regionu Zlín poskytne poradenství jak získat dotace z OPŽP na ekologické projekty v oblasti Prioritní Osa 4 - Ochrana a péče o přírodu a krajinu.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Kovošrot, výkup barevných kovů, železa, autobaterií, papíru Praha
Výkup kovového odpadu, železa, barevných kovů, baterií, elektromotorů, kabelů a papíru zajišťuje kovošrot Cajdašrot s.r.o., s provozovnou v Praze 10 a v obci Zlatníky.
Sběrný dvůr Ostrožská Nová Ves, velkoobjemový odpad, zpětný odběr elektrospotřebičů
Sběrný dvůr Ostrožská Nová Ves, odběr velkoobjemového a nebezpečného odpadu, zpětný odběr elektrospotřebičů, kontejnery na tříděný odpad plast, papír, sklo.
Separace vodičů Praha – výstupní kvalitní materiál ve formě granulátu
Koncový zpracovatel elektronického šrotu, společnost MHM EKO, s.r.o. se sídlem i provozovnou v Praze, se zabývá separací vodičů s cílem získání kvalitních čistých materiálů ve formě granulátu.
Bezplatné semináře pro firmy z oblasti obalového zákona – v celé ČR
Pokud máte dotazy týkající se otázky obalů a nakládání s obaly, přijměte prosím pozvání na bezplatný seminář pro firmy z oblasti obalového zákona pořádaný společností EKO-KOM, a.s.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Hledáme nové pracovní síly do výroby
Naše firma PDW Metal s.r.o. Trutnov přijme nové spolupracovníky do výroby
Ekologická likvidace je prvním krokem k odhlášení vozidla z registru silničních vozidel
Pro odhlášení vozidla z registru silničních vozidel jsou potřebné důležité dokumenty, bez kterých odhlášení neproběhne - TROTINA Eko s.r.o. Hradec Králové
Kovošrot, výkup a sběr kovového odpadu, neželezných kovů, elektrospotřebičů, okres Kolín
Kovošrot, výkup a sběr kovového odpadu především železa, litiny, hliníku a barevných kovů, kabelů a elektrospotřebičů provádí společnost SURPAP TRANS s.r.o., okres Kolín.
Svoz, sběr bioodpadů ve Valašském Meziříčí mohou využít průmyslové podniky, živnostníci i obchody
Technické služby TS Valašské Meziříčí s.r.o. zajistí občanům svoz a sběr bioodpadů - využít jej mohou nejen průmyslové podniky, ale také živnostníci obchody a nemocnice.
Výkup elektroodpadu a odborná recyklace na jednom místě -  vše za velmi dobré výkupní ceny
Recyklace elektroodpadu je tady pro vás vždy, když máte doma starý počítač, katalyzátor nebo elektrospotřebič a nevíte, co s nimi.
Výkup - alternátory, rotory, železný šrot a barevné kovy | Trutnov
Kovošrot PDW Metal Trutnov je společnost, která se zabývá výkupem elektrošrotu. Vykupujeme železný šrot, barevné kovy, elektromotory, alternátory, startéry
Tonda Obal na cestách -  putovní výstava v České republice již od roku 1997
Tonda Obal na cestách - program určený pro základní školy. Cílem je podpora vědomí odpovědnosti za životní prostředí a propagace tříděného sběru odpadů.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Výhodný výkup barevných kovů, kusy, trubky, dráty
Rádi od Vás odkoupíme za výhodné ceny veškeré barevné kovy pro další zpracování - kusy, trubky, dráty, opálené, lakované - PDW Metal s.r.o. Trutnov
Kovošrot PDW Metal výkup železného odpadu | Trutnov
Kovošrot PDW Metal nejen že vykupuje, ale i zpracovává všechny druhy železného odpadu. Účelně a rychle se tak můžete zbavit železného harampádí. Odpad ekologicky zpracováváme pro další použití. Železný odpad vykupujeme od firem i občanů nejen z Trutnova, ale i dalších měst. Kovošrot PDW Metal z Malých Svatoňovic vykupuje a zpracovává všechny  ...
Výkup tříděného odpadu - druhotné suroviny pro další zpracování Praha
Výkup tříděného odpadu a druhotných surovin jako je papír, plast a barevné kovy nabízí občanům, městům a obcím i komerčním subjektům firma AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Výhodný výkup startérů a alternátorů za super ceny
Vykupujeme staré a nepotřebné startéry a alternátory za super ceny k dalšímu zpracování - PDW Metal s.r.o. Trutnov
Ekologická likvidace olejů - výkup odpadních olejů
Ohledně výkupu odpadních olejů se obraťte na společnost Rovina Energy a.s. z regionu Zlínský kraj, která zajistí svoz od dodavatelů z Moravy i Čech a provede ekologickou likvidaci olejů.