Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Zpracování kovového odpadu – výhodný výkup kovu
Kovošrot PDW Metal z Malých Svatoňovic vykupuje a zpracovává všechny druhy železných odpadů.
Sběr a svoz biologicky rozložitelného odpadu – v celé České republice
Nevíte co s posekanou trávou či bioodpadem? Pro živnostníky i města ze celé České republiky zajišťuje sběr a svoz biologicky rozložitelného odpadu firma AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Svoz prošlých potravin z obchodů a jiných živočišných odpadů
SITA CZ a.s. nabízí svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů. Tato služba zaručuje bezpečné nakládání s prošlými potravinami z obchodů, zbytků z restaurací, odpadů z výroby a distribuce krmiv pro domácí zvířata a v neposlední řadě také nakládání s rizikovým materiálem z výzkumných ústavů a veterinárních klinik. K dispozici máme ...
Okamžité vykoupení vysavačových elektromotorů
Zajišťujeme výhodný výkup vysavačových elektromotorů, pračkových elektromotorů, AL motory do 50kg, CU rotory, alternátory - PDW Metal Trutnov
Vykupujeme CU kabely od firem i občanů
Vykupujeme a zpracováváme všechny druhy železných odpadů včetně CU kabelů - PDW Metal s.r.o. Trutnov
Kovošrot, výkup kovů, železa, šrotu, papíru, druhotných surovin
Kovošrot Dvůr Králové vykupuje barvené kovy, železo, šrot, papír a další druhotné suroviny za dobré ceny.
Zemní práce, odvoz stavebního odpadu, Mníšek pod Brdy
Stavíte nebo rekonstruujete váš dům, či jinou stavbu? Pak určitě víte, jak jsou důležité kvalitně provedené zemní práce.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Výkup sběru Teplice - letáky, noviny, vlnitá lepenka, časopisy, smíšený sběrový papír
Výkup sběru v Teplicích zabezpečuje SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s.r.o. Výkup je možný v minimálním množství cca 100 kg. Výkup sběru za papír za příznivé ceny.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Zneškodnění, svoz a likvidace odpadů, recyklace surovin
Zneškodnění, svoz a likvidace odpadu - komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného, recyklace surovin od firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Výkup kovového odpadu, železného šrotu, výkup barevných kovů
Specializace na výkup, prodej, zpracování kovových materiálů, kovového odpadu, železného šrotu, výkup bavných kovů, provádí firma Covenšrot s.r.o., z okresu Třebíč.
Desinfekce vody pomocí UV záření Praha – čistá voda bez chemické úpravy
Čistou vodu bez choroboplodných zárodků a negativních vlivů chemikálií garantuje systém desinfekce vody pomocí UV záření od společnosti Ing. Stanislav Vacík – HARSOFT z Prahy.
Výkup železného šrotu za nejlepší ceny! - kovošrot Pardubice
Zbavte se železného šrotu a papíru - kompletní výkup sběrných surovin, ekologická likvidace automobilů firma Jarý s.r.o. Pardubice
Skartace Teplice – úplné znehodnocení obyčejných i důvěrných dokumentů zdarma
Společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA s.r.o. nabízí zdarma službu skartace papírových dokumentů (včetně dokumentů důvěrného charakteru) nejen pro zájemce z Teplic a okolí.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Výkup sběrového papíru od minimálního množství 100 kg za nejvýhodnější ceny Teplice
Máte doma nebo ve firmě hromadící se papír a nevíte kam s ním? Výkup sběrového papíru od minimálního množství 100 kg za výhodné ceny Teplice Váš problém vyřeší.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Výkup barevných kovů, výkup mědi, železa, zpracování, prodej
Výkupem veškerých barevných kovů, mědi, železa, litiny, bronzu, mosazi, hliníku, zinku, olova, cínu a dalších kovů se zabývá firma Kovošrot Ivančice Karel Bašta.
Kovošrot PDW - zpracování kovového odpadu Trutnov
Naše firma vykupuje a zpracovává kovové odpady nejen od fyzických osob, ale hlavně od firem, specializujeme se na výkup materiálů s barevnými a vzácnými kovy.
Výkup papíru Pardubice - JARÝ s.r.o. - kovošrot
Výkup papíru za účelem výhodného zisku na naší pobočce v Pardubicích, Kovošrot JARÝ s.r.o. Pardubice se kompletně zabývá výkupem a likvidací nepotřebného papíru
Výkup železný šrot - litina, hliník, nerez, mosaz | Pardubice - Sezemice
Vykupujeme železný šrot, litinu, hliník, nerez a mosaz. Už Vám železný šrot nemusí překážet doma na zahradě. Stačí ho k nám dovézt a my Vám za něj ještě dobře zaplatíme. Materiál zpracujeme dle zákona o odpadech č. 185/2001 Sb. a dle platných norem. Výkup železa u nás je pohodlný a rychlý! Vážení železného šrotu probíhá na digitálních ...
Recyklace a zneškodnění druhotných surovin, sběr surovin
Recyklace, zneškodnění a likvidace druhotných surovin, sběr surovin a odpadů, komunální odpad zajišťuje firma ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Výkup, zpracování a prodej železného a kovového odpadu, kovošrot
Výkup, zpracování kovového a železného odpadu, služby kovošrotu, prodej ocelových odpadů z barevných kovů, třídění odpadu provádí HULMAN - kovošrot s.r.o., z Pohořelic.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Jarý - Výkup papíru Pardubice
Výhodný výkup papíru na naší pobočce v Pardubicích - výkup papíru za přijatelné ceny - Kovošrot JARÝ s.r.o. sběrna druhotných surovin
Kovošrot Jaroměř - nebojte se změny platby
Zbavte se objemného kovového odpadu a ještě dostaňte dle nového zákona zaplaceno formou převodu na účet či složenkou.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Ekologická likvidace autovraků Pardubice, výkup autovraků Holice
Ekologická likvidace autovraků a výkup autovraků je naší přední činností. Provádíme likvidaci odpadů včetně autovraků a také likvidace nebezpečných odpadů. - likvidace odpadů - ekologická likvidace autovraků a železa - likvidace nebezpečných odpadů - výkup autovraků Za každý autovrak Vám dáme 500Kč hotově! U každého ekologicky ...
Svoz odpadu, skládka odpadů, odpadové hospodářství
Svoz odpadu, skládka odpadů, odpadové hospodářství, nakládání s nebezpečnými odpady, bioodpad, sběrný dvůr od firmy Ekor s.r.o. v Kyjově - výkupy a nakládání s odpady.
Kovošrot v Pardubicích vykoupí Váš šrot za nejlepší ceny
Kovošrot v Pardubicích vykoupí Váš šrot za nejlepší ceny - likvidace kovového šrotu v Kovošrotu Jarý s.r.o. je ta správná volba