Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Zpracování, šetrná likvidace i výkup kovového a nebezpečného odpadu na Vysočině, svoz odpadu
Kovový materiál a jeho zpracování zajišťuje firma Metalplast s.r.o. z obce Věžná u Žďáru nad Sázavou. Komplexní služby v oblasti nákupu, prodeje a likvidace kovového šrotu i nebezpečného odpadu.
Demolice, bourání, výškových staveb, mostů-bourací práce včetně recyklace a odvozu suti
Firma RYBÁRIK s.r.o. provádí bourací práce včetně recyklace, odvozu suti v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Břeclav. Bourání zajistíme u běžných i výškových staveb, mostů i demolice konstrukcí.
Výkup elektromotorů s měděným vinutím, kovový odpad, kovošrot
Výkup nejen elektromotorů s měděným vinutím (bez převodovek a řemenic), ale i kovového odpadu, kovošrotu a barevných kovů, nabízí firma Kovošrot Ivančice.
Zpracování kovových odpadů Svitavy – Kovošrot KRN
Nabízíme výkup veškerého kovového odpadu, výkup barevných a železných kovů, výkup od fyzických osob, velkých a malých firem.
Výkup elektromotory, startéry, alternátory, karburátory - skvělé ceny
V kovošrotu EKOMETAL v Ivančicích nedaleko Pohořelic vykupujeme elektromotory, startéry, alternátory a karburátory, také železný odpad a barevné kovy za skvělé výkupní ceny.
Výkup a následné zpracování železa, železného šrotu a kovového odpadu
Výkupem a následným zpracováním železa, železného šrotu a kovového odpadu za výhodné ceny se zabývá společnost EKOMETAL v Ivančicích.
Odstranění dusičnanů, železa a manganů Chrášťany – účinnost 100%
Úpravny vody od společnosti společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan přináší řešení u železité vody, kdy na principu katalytické výměny iontů odstraní železo a mangan a zdraví škodlivé dusičnany.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Výkup papíru různého druhu, sběrné místo Ostrava- Heřmanice
Sběrné suroviny Demonta T, Vám V Ostravě - Heřmanicích zajistí výkup papíru a kartonu. Firma vykupuje různé druhy papíru, barevné kovy a kovošrot a je připravena na zpracování a likvidaci odpadů.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Fotovoltaika a Nová zelená úsporám - poradenství
Odborné poradenství ohledně fotovoltaiky a výstavby fotovoltaických elektráren poskytuje společnost Bc engineering z Brna, která působí po celé České republice.
Služby v oblasti – ekologie a likvidace odpadů, kovošrot Bystřice
Ekologická likvidace kovového odpadů, výkup železných, neželezných a barevných kovů realizuje kovošrot MAMAKO - Czech s.r.o., Bystřice u Benešova.
Solární střešní tašky pro vytápění a ohřev vody, Prachatice
Solární střešní tašky v klasickém vzhledu bobrovky, využití pro vytápění o ohřev vody, vhodné na historické budovy i novostavby od společnosti SILVER PLANET s.r.o., Prachatice.
Výkup a čištění použitých vaků a Big-Bagů
Výkup a čištění použitých velkoobjemových vaků či Big-Bagů provádí společnost Bohemia Bag s.r.o.
Výkup železa, barevných kovů mědi, hliníku a mosazi, Praha
Výkup železa, kovošrotu, motorů, dlouhého a krátkého železa, barevných kovů, mědi, mosazi, bronzu a hliníku za nejlepší ceny realizuje Cajdašrot s.r.o., Praha.
Tříděný odpad i bioodpad odvezeme a zpracujeme
Technické služby TS Valašské Meziříčí se postarají o svoz komunálního odpadu, ale i tříděný odpad či bioodpad. Služby mohou využít města, průmyslové podniky, živnostníci, obchodní řetězce i nemocnice.
Odstranění legionelly Chrášťany – využívá UV záření a nemění vlastnosti vody
Odstranění patogenních bakterií legionelly a ochrany zdraví docílíte bez změny vlastností vody a použití chloru a s UV sterilizátory od společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Odvoz demoličních a stavebních odpadů Mníšek pod Brdy
Spolehlivý odvoz odpadu z Mníšku pod Brdy a dalších vybraných lokalit podle přání klienta.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Ekologická likvidace automobilů - odtahy autovraků zdarma
Autovrakoviště Goleš Uherský Brod řeší ekologické likvidace automobilů, autovraků. Naši klientelu tvoří především zákazníci z regionu Zlín, Uherské Hradiště, Luhačovice, Vsetín.
Recyklace plastového odpadu, termoplastů, výroba regranulátů
Zpracování termoplastů, recyklace plastového odpadu, výrobu a prodej regranulátů jako polotovar pro další výrobu realizuje společnost ESTAMPA s.r.o., Jičín.
Výkup a třídění druhotných surovin Holice
V našich druhotných surovinách Petr Bajer Holice vykupujeme všechny druhy papíru, železa i barevných kovů.
Výkup nepojízdných automobilů Chrudim
Vykoupíme od vás havarovaný či jinak poškozený automobil za tu nejlepší možnou cenu.
GORO Pharmapur - komplety určené k přípravě vody s přímým odběrem převážně pro farmacii
Komplety GORO Pharmapur od firmy GORO spol. s r.o. z Chrášťan jsou určeny k přípravě vody převážně pro farmacii nebo tam, kde je vyžadována její kvalita podle ČL 2009 s přímým odběrem.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Výkup železa, drahých a barevných kovů Chomutov - ekologické služby
Železný odpad, ocel, barevné a drahé kovy vykupuje, ekologicky zpracovává a likviduje sběrný dvůr společnosti Štoky s.r.o., Chomutov. Zajišťujeme nakládku a odvoz odpadu.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Výkup a zpracování kabelů - nejlepší výkupní cena za kabely v Ostravě
Prodejte nepotřebné kabely v jednom z našich středisek DEMONTA T, s.r.o, za které Vám výhodně zaplatíme. Dáváme Vám ty nejlepší výkupní ceny kabelů i kovošrotu v Ostravě.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Spolehlivý sběr, svoz a odstraňování směsného komunálního odpadu ve Valašském Meziříčí
Technické služby TS Valašské Meziříčí s.r.o. poskytují spolehlivý svoz, sběr a odstraňování směsného komunálního odpadu.
Úprava vody pro průmyslové objekty, bytové jednotky
Úprava vody, dodávky technologií, instalace a servis zařízení, filtrů pro průmyslové objekty, bytové jednotky, rekreační zařízení a kotelny realizuje Harsoft - Ing. Stanislav Vacík, Praha.