Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Recyklace plastů do formy prášku, plastových odpadů z výroby
Další využití plastových odpadů z výroby je možné díky recyklaci plastů do formy prášku. Společnost Melbax plastic z regionu Zlín tyto práškové plasty dále prodává.
Temperování a přitápění místností s teplovzdušnými solárními panely pro příjemný domov
Teplovzdušné solární panely SolarVenti Vám pomůžou s větráváním, odvlhčováním a plísněmi a v neposlední řadě s přitápěním a vytápěním domu, které Vám sníží energetickou náročnost.
Online výkup, likvidace prázdných tonerů, cartridge-realizujeme po celé ČR
Po celé ČR realizuje výkup i likvidace prázdných tonerů, cartridge firma RK-EMPTIES s provozovnou Hulín, nedaleko Kroměříže i Zlína. Výkup ONLINE přes jednoduchý systém.
Výkup druhotných surovin České Budějovice, ulice J. Plachty
Výkup druhotných surovin nabízí za příznivé ceny firma Petr Novák s.r.o., kterou naleznete u ulici J. Plachty v Českých Budějovicích.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Odvoz fekálií a odpadních vod ze zaplavených žump, sklepů a jam
Čerpaní, odvoz a likvidace fekálií, odpadních vod a kalů ze septiků, žump, jímek, zatopených sklepů, výkopů a jam realizuje Ladislav Šebánek v Praze 9 a okolí.
Ekologická likvidace autovraků - bezplatná likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. V rámci Olomouckého kraje má několik středisek - Olomouc, Prostějov, Hranice, Šumperk. Likvidace starých vozidel je bezplatná.
Svoz komunálního odpadu včetně sběru a následné ekologické likvidace
Sběr, svoz a likvidace nejen komunálního odpadu pro města, obce, živnostníky zajišťuje spolehlivě firma SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Kvalitní plastová terasa z rýhované desky Traplast má dlouhou životnost
Zabýváme se recyklací plastových odpadů, jsme přední výrobce kvalitních výrobků z recyklovaného plastu Traplast, výroba kvalitních plastových teras - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Výkup papírového odpadu nově na všech provozovnách
Výkup papíru, výkup papírového odpadu - Jarý s.r.o. kovošrot Hradec Králové, Pardubice, výhodný výkup papíru pro Vás za dobré ceny
Likvidace a odvoz odpadu Praha -  úklid černých skládek, pronájem kontejnerů na stavební i bio odpad
Rychlý odvoz a likvidace odpadu i suti 24 hodin denně a po celé Praze Vám poskytne společnost Odvoz odpadu - IZAP Ivana Zůčková. Odvezeme Vám stavební odpad nebo zapůjčíme velkoobjemový kontejner.
Outsourcing odpadového hospodářství – optimalizace a organizace zacházení s odpadem
O odvoz odpadů z Vašeho areálu včetně manipulace, skladování a dalšího zpracování se postará služba outsourcing odpadového hospodářství, kterou nabízí společnost SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů Praha - od odpadů z masné výroby po rizikový materiál
Svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů jako jsou odpady masné výroby, zbytky z restaurací nebo rizikový materiál z výzkumných ústavů nabízí společnost SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Krmiva, výroba a distribuce, masokostní moučka, krevní, drůbeží, kafilerní tuk
Výrobu a distribuci krmiv, masokostní moučky, krevní a drůbeží moučky, kafilerního tuku, provoz kafilerie, odstraňování živočišného odpadu realizuje společnosti AGRIS spol. s r.o.
Ekologické poradenství, audit životního prostředí, odstraňování ekologických zátěží
Ekologické poradenství a konzultace, certifikace a audit životního prostředí, odstraňování ekologických zátěží, odběry vzorků odpadů a odpadních vod zajišťuje společnost VOUT, s.r.o.
Kovošrot Sušice
Výkup a zpracování elektrošrotu, barevných kovů, železa a papíru nebo ekologickou likvidaci nabízí firma HOLUB - KOVOŠROT s.r.o. se sídlem v Sušici.
Výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP
Firma RK-EMPTIES zajistí výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR.
Recyklace stavebních a demoličních odpadů – pískovna SELIBICE
Přestavujete, bouráte a nevíte kam se stavebním odpadem? Dovezte všechno do pískovny SELIBICE. Recyklací stavebních a demoličních odpadů se zabývá společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o.
Technické služby Šluknov, likvidace odpadu, sběrný dvůr, provoz kompostárny
Likvidaci a svoz odpadu tříděného i komunálního, provoz sběrného dvora, uložení stavební sutě, objemného i nebezpečného odpadu, provoz kompostárny zajišťují Technické služby Šluknov.
Účinné čištění technologických a odpadních vod
Zajišťujeme plynulé dodávky čistíren průmyslových odpadních vod s vysokou účinností čistícího procesu - ABESS, s.r.o. Kladno
Likvidace nebezpečných odpadů, zpracování odpadních minerálních olejů
Likvidace nebezpečných odpadů, sběr olejů, olejových filtrů, ropných látek, nebezpečných kapalin, zpracování odpadních minerálních olejů zajišťuje společnost AVISTA OIL s.r.o.
Výroba práškových plastů recyklací plastových odpadů
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž se zaměřuje na výrobu práškových plastů. Práškové plasty získané recyklací plastových odpadů z výroby jsou určeny k prodeji v ČR i do zahraničí.
Výkup online, likvidace inkoustových kazet HP, Canon
Snadný způsob jak se zbavit starých inkoustových kazet je výkup online a likvidace u firmy RK-EMPTIES. Vykupujeme kazety HP, Canon, Epson a další typy - působíme po celé ČR.
Změkčovače vody pro domácnost Vám pomůžou v boji proti vodnímu kameni a tabletovým solím
Brněnská firma Altamore s.r.o. poskytuje výkonné změkčovače vody, mezi něž nově patří změkčovače Ecowater systems, které nejen účinně bojují proti vodnímu kameni, ale také je lze ovládat přes mobil.
Ukládka výkopových ekologicky nezávadných zemin vhodných pro rekultivaci Rakovník
Společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. nabízí prostory pro ukládání výkopové zeminy vhodné pro další rekultivaci pro zájemce z Rakovníka a okolí.
Online výkup prázdných tonerů, cartridge-vykupujeme originální i renovované tonery
Firma RK-EMTPIES umožňuje snadno Online výkup prázdných tonerů a cartridge, Vukupujeme originální i renovované tonery, působíme po celé ČR, převážně v regionu Praha a Zlínský kraj.